فعلا دمو
نسخه اصلی مهر ... !
فعلا دمو
نسخه اصلی مهر ... !
دمو نسخه 2 کی میاد؟
چهارشنبه همین هفته
14سپتامبر که میشه چهارشنبه همین هفته
البته توی چندتا از فروم های خارجی خوندم که بخاطر لیک شدن نسخه دموی قبلی کونامی تصمیم ګرفته فقط برای xbox , ps3 دمو رو منتشر کنه که تا الان بطور رسمی از طرف کونامی تایید نشده
همین الان در حال دیدن سه تا ویدیو در مورد football life هستم که برای اولین بار داره این مد رو توضیح میده
هر چی که متوجه شدم میام و اینجا براتون میګم![]()
تو دمو من دیوار دفاعی رو کم هم میکردم اما نمیدونم چطوری همینجور شانسی چند تا کلید زدم کم شد پس حتما کم هم میشه
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
PES 2012 Football Life GC Trailer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نمیدونم تو فاصله ی 35 متری دیوار دفاعی چرا میاد می ایستهآخه کجای دنیای خطای وسط زمین دیوار دفاعی داره
بعضی مورد های این pes خیلی چرت و پرته
![]()
همون دکمه ای که اضافه میکنه کم میکنه فکر کنم
یکی میشه تمام روش های دفاع کردن رو بگه آخه لا rb + پاس چطور میشه دفاع کرد
من خودم در مقابل رفیقام خیلی راحت دریبل میخوردم تا اینکه روش دفاع جدیدی که pes 2012 گذاشته رو یاد گرفتم خیلی کارامدهنوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافیه شما مقابل یار حریف قرار بگیرید اونوقت R2 و دکمه پاس رو همزمان فشار بدین بازیکن دفاع در مقابل مهاجم قرار میگیره و توپو تعقیب میکنه بعد در فرصت مناسب R2 را ول کرده در حالی که پاس رو دارید اونوقت توپ رو از مهاجم میگیره
در ضمن میتونید از سه دکمه R2+R1+ضربدر نیز استفاده کنید
سایر روشهای دفاع کردن دقیقا همون 2011 هستش
اقا یه چیزی من هنوز تو کف این top player هستم نامرد خیلی خوب دریبل میکنه و گل میزنه و خیلی سخت میشه بردش
برعکس اصلا نمیزاره دریبلش کنیم .....
نظر شما چیه؟.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)