تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 400 از 616 اولاول ... 300350390396397398399400401402403404410450500 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,991 به 4,000 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من هنوز دفترچه رو نفرستادم .
    من 31 خرداد فارغ تحصیل شدم و مدرک پیش رو هم گرفتم و متلد 69 هستم میخواستم دفترچه رو بفرستم که مدرسه گفت نمی خواد سرباز نیستی .
    در ضمن دانشگاه هم قبول شدم ایا لازم هست دفترچه رو بفرستم؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

من هنوز دفترچه رو نفرستادم .
    من 31 خرداد فارغ تحصیل شدم و مدرک پیش رو هم گرفتم و متلد 69 هستم میخواستم دفترچه رو بفرستم که مدرسه گفت نمی خواد سرباز نیستی .
    در ضمن دانشگاه هم قبول شدم ایا لازم هست دفترچه رو بفرستم؟
    سلام،

قبلا جوابتون رو داده بودم شما چون تا خرداد امسال دانش آموز بودید و هنوز از معافیت تحصیلی استفاده می کنید احتیاجی به دفترچه ندارید

3. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من سال ورودی ۸۸ کارشناسی هستم امسال شرکت کردم کنکور دوباره و قبول شدم از اون قانون ۴ نیمسال میخواستم استفاده کنمِ،
    ۱.میتونم؟
    ۲.چیکار باید بکنم؟باید از این دانشگاهم انصراف بدم؟
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ببخشید این سوالو میکنم من پرسیدم از همینجا که من برگه سبزه سربازیو و ارسال دفترچه نظام وظیفه رو برای ثبت نام دانشگاه دارم بعد جواب دادن گفتن چون نیمه اول 71 هستم 71/5/11 ....نیازی به این کار ندارم ولی تو مدارک لازم برای ثبت نام دانشگاه سراسری اینو دیدم (اصل و كپي مدرك وضعيت نظام وظيفه) این چیه من چیو باید ببرم؟!!!!

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

دوستان ببخشید این سوالو میکنم من پرسیدم از همینجا که من برگه سبزه سربازیو و ارسال دفترچه نظام وظیفه رو برای ثبت نام دانشگاه دارم بعد جواب دادن گفتن چون نیمه اول 71 هستم 71/5/11 ....نیازی به این کار ندارم ولی تو مدارک لازم برای ثبت نام دانشگاه سراسری اینو دیدم (اصل و كپي مدرك وضعيت نظام وظيفه) این چیه من چیو باید ببرم؟!!!!
    برای افراد قبل از 71 احتیاج هست که برگه سبز خودشون رو ببرند

شما چیزی لازم نیست ببرید
    Last edited by MeMri; 11-09-2011 at 22:50.

7. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من سال ورودی ۸۸ کارشناسی هستم امسال شرکت کردم کنکور دوباره و قبول شدم از اون قانون ۴ نیمسال میخواستم استفاده کنمِ،
    ۱.میتونم؟
    ۲.چیکار باید بکنم؟باید از این دانشگاهم انصراف بدم؟
    مرسی
    کسی راهنماییم نمیکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

توی همین تاپیک برو چند صفحه عقب ، پست های 3951 تا 3958 رو بخون.
    موفق باشی
    Last edited by behdana; 12-09-2011 at 08:55.

10. 2 کاربر از behdana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من امسال کنکور سراسری دادم و قبول شدم یه هفته دیگه ثبت نام حضوریه می خواستم ببینم می تونم چون هنوز ثبت نام نکردم تو این یه هفته واسه معافی اقدام کنم؟روندش چقدر طول میکشه؟ (چون معافی مال بیناییه بعد از گرفتن لیسانس شماره چشم لازم برای معافی بالاتر می ره و نمی تونم معاف شم) متولد نیمه دوم 71هستم.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام. این اولین ارسال من در این انجمنه و امیدوارم دوستان کمکم کنن..
    بنده متولد سال 64 و ورودی 84 دانشگاه آزاد در مقطع کارشناسی هستم.. متاسفانه در مدت 6 سال مجاز تحصیلی نتوانستم درسم رو به اتمام برسونم و خیلی هم از درسم مونده..
    تا جایی که بنده اطلاع دارم با موافقت کمیسیون موارد خاص دانشگاه تا 2 ترم دیگه هم اجازه ادامه تحصیل داده میشه اما بنده به یک نرم تابستان و یک نیمسال تحصیلی دیگه هم نیاز دارم تا بتونم درسمو تموم کنم!
    یعنی با درج غیبت بنده میتونم به درسم ادامه بدم؟
    کسایی هستن که وضع مشابه بنده رو داشته باشن و دانشگاه یا کمیسیون موارد خاص و یا نظام وظیفه با ادامه تحصیل اونا مخالف کرده باشه؟
    در صورتی که امکان ادامه تحصیل بنده وجود نداشته باشه، چون بنده بیش از 90 واحد از درسا رو پاس کردم یک مدرک کاردانی به بنده میدن.. این مدرک یک مدرک کاردانی واقعیه و یا معادل؟ باهاش بعدا میشه ادامه تحصیل داد؟

با سپاس.

سلام

وقتی غیبت بخورید ، واحدها رو میتونید پاس ، ولی سرباز فراری محسوب میشید و مدرک رو بهتون نمیدن تا برید خدمت و بعد از اتمام خدمت باید بیاید و مدرک رو بگیرید
    دانشگاه هم فوقش دو نیمسال اجازه تحصیل بده ...

احتمالا هم معادل بزنن براتون و با دیپلم عازم خدمت بشید...
    و ادامه تحصیل باهاش مشکلی نداره

---------- Post added at 12:34 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------

دوستان من امسال کنکور سراسری دادم و قبول شدم یه هفته دیگه ثبت نام حضوریه می خواستم ببینم می تونم چون هنوز ثبت نام نکردم تو این یه هفته واسه معافی اقدام کنم؟روندش چقدر طول میکشه؟ (چون معافی مال بیناییه بعد از گرفتن لیسانس شماره چشم لازم برای معافی بالاتر می ره و نمی تونم معاف شم) متولد نیمه دوم 71هستم.

اگه مطمئنی معاف میشی اقدام کن
    چون اگه بگن نه معاف نیستی اونوقت به دردسر میفتی و واسه دانشگاه به مشکل میخوری

زمانش هم معلوم نیست شاید 1 ماه یا 2 ماه طول بکشه

.

13. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام و خسته نباشید. ببخشید من بابام جانبازن و چند ماه هم سابقه جبهه دارن ولی هیچ کدوم به تنهایی برای معافیم کافی نیستش.

خواستم معنی جمله زیر رو بدونم:

جمع درصد جانبازی و سابقه جبهه آنها به ۳۰ امتیاز برسد یکی از پسرانشان معاف میشوند

چجوری باید این امتیاز رو محاسبه کنم؟یعنی هر درصد 1 امتیاز و هر ماه سابقه جبهه یک امتیاز؟

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •