شارنر: نقطه ضعف چلسي پرسينگ است
مهاجم لژيونر تيم ملي فوتبال اتريش به حريفان همگروه چلسي در ليگ قهرمانان اروپا تاکتيک پرسينگ را توصيه کرد.
به نقل از روزنامه اشتاندارد، پائول شارنر که از سال 2006 در لیگ برتر انگلیس حضور دارد و اکنون عضو تیم وست بروم ویچ است، در مورد تیم چلسی نکات ضعف و قوت این تیم را مطرح کرد و به بایرلورکوزن آلمان، گنک بلژیک و والنسیا اسپانیا توصیه کرد از تاکتیک پرسینگ به نحو مطلوب بهره گیرند.
این مهاجم 31 ساله در مصاحبهای به همین منظور گفت: چلسی جدا از نکات مثبتش یک ضعف عمده دارد، هر تیمی که مقابل آنان بتواند پرسینگ را خوب اجرا کند، باعث عصبی شدن این تیم می شود. به این ترتیب قادر خواهد بود تاکتیک های پنهان خود را به مورد اجرا گذارد و نتیجه هم بگیرد.
شارنر افزود: در بازی سازی از قلب دفاع، به نظر می آید مدافعین چلسی کند حرکت می کنند.
او در مورد خصوصیات مثبت آبی های لندنی نیز عنوان کرد: به نظرم برگ برنده این تیم در خط حمله و میانی است. در خط آتش فرقی نمی کند دیدیه دروگبا، فرناندو تورس یا نیکولا آنلکا باشد، زیرا هریک بسیار خطرناک هستند و به خوبی از سوی هافبک ها تغذیه می شوند.
او ادامه داد: از لحاظ دوندگی چلسی فوق العاده عالی است و هرحریفی که مقابلش قرار می گیرد، باید مراقب این موضوع باشد.
تیم انگلیسی فرداشب از گروه پنجم لیگ قهرمانان اروپا پذیرای بایرلورکوزن آلمان خواهد شد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالاک: مقابل چلسي باانگيزه هستم
کاپتيان اسبق تيم ملي فوتبال آلمان براي بازي مقابل هم تيميهاي سابق در ورزشگاه استامفوردبريج لندن بسيار با انگيزه است.
به نقل از کیکر، میشائیل بالاک اظهار داشت: پس از گذشت شش سال از حضور در لیگ قهرمانان اروپا این بار به همراه لورکوزن تلاش خواهم کرد در بدو بازگشت به این پیکارها، نمایش مطلوبی داشته باشم و در خانه چلسی در اولین بازی خود به همراه سایر نفرات تیم بدرخشیم.
این بازیکن 34 ساله که تا تابستان یک سال قبل برای تیم انگلیس بازی می کرد، فردا شب (سهشنبه) در دور اول مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با پیراهن بایرلورکوزن مقابل یاران سابق استامفوردبریجی حضور مییابد.
در این رابطه بالاک افزود: همه بازیکنان از انگیزه زیادی برای حضور در لیگ قهرمانان برخوردارند، من نیز از این امر مستثنی نیستم، در صورتی که در ترکیب قرار گیرم، دوست دارم مقابل تیم سابقم با انجام بازی مطلوب به بهترین شکل ممکن کار کنم.
وی ادامه داد: جدا از مساله رقابت، رویارویی با چلسی فرصت ایدهآلی است تا یکبار دیگر در زمین این تیم یعنی استامفوردبریج حضور پیدا کنم و دیداری با هواداران داشته باشم، همین طور با دوستانم در این تیم دیداری انجام دهم.
او تصریح کرد: رویارویی با چلسی در زمین این تیم برای بایرلورکوزن دشوار است، با این حال امیدواریم بتوانیم از این بازی نتیجهای خوب بگیریم.
جدال تیمهای چلسی و بایرلورکوزن در ساعت 23:15 از گروه پنجم لیگ قهرمانان اروپا در لندن برگزار خواهد شد.
کد:
احتمال معاوضه مهاجمان ميلان و چلسي
ممکن است در پنجره نقل و انتقالات ژانويه فرناندو تورس از چلسي و الکساندر پاتو مهاجم ميلان معاوضه شوند.
به نقل از گازتادلاسرا، مدیر بخش نقل و انتقالات میلان وضعیت فرناندو تورس را از نزدیک زیر نظر گرفته و ممکن است در ژانویه پیشنهاد معاوضه الکساندر پاتو با تورس را به سران چلسی ارائه کند.
تورس در دیدار ابتدای هفته چلسی برابر ساندرلند در ترکیب ثابت قرار نگرفت و بهجای وی دنیل استاریج در ترکیب قرار گرفت و درخشید.
از سوی دیگر میلانیها نیز در طول تابستان به دنبال جذب یک بازیکن بزرگ بودند که در نهایت نیز نتوانستند بازیکن مورد نظر خود را پیدا کنند، ممکن است تورس بتواند به عنوان بازیکن مورد نظر روسونری در ژانویه به سن سیرو منتقل شود. الکساندر پاتو، مهاجم برزیلی میلان نیز که مدتها است گزینه مورد نظر سران چلسی است نیز به احتمال زیاد برای راضی کردن سران چلسی به این تیم پیشنهاد خواهد شد تا در انتقال تورس مشکل خاصی پیش نیاید.
البته هنوز تماس رسمی بین دو باشگاه صورت نگرفته ولی بر اساس اعلام نشریههای ایتالیایی، آدریانو گالیانی و آریدو برایدا مسئولان میلان موضوع را به شدت زیر نظر دارند.
کد: