تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2738 از 3195 اولاول ... 17382238263826882728273427352736273727382739274027412742274827882838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,371 به 27,380 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه S.J-REZ2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

لاالله الله...............چرا همه به من گیر میدن یه مشکلی بین من و ایشون بود من رفتم از دلشون دراوردم.........
    الان میشه بگید من چه کار بدی کردم سوال های مردمو جواب دادم...........بابا به خدا ظلمه نمیدونم چی کار کردم به من اینهمه گیر میدید...مشکلم چیه؟

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لاالله الله...............چرا همه به من گیر میدن یه مشکلی بین من و ایشون بود من رفتم از دلشون دراوردم.........
    الان میشه بگید من چه کار بدی کردم سوال های مردمو جواب دادم...........بابا به خدا ظلمه نمیدونم چی کار کردم به من اینهمه گیر میدید...مشکلم چیه؟
    دوست عزیز من از 2007 اینجا عضوم. کلاً 650 تا پست دادم. جناب عالی از وقتی بن شدی همش داری پست میدی تا برسی به اون تعداد قبلیت.

غصه جواب دادن مردم رو هم نخور لطفاً و اونو بهانه نکن. من یکی بس که عکس پروفایلتو تو هر پیج n بار دیدن حسایست پیدا کردن بهت.( نظر شخصی)

میتونی کمتر و چند تا رو با هم جواب بدی. سعی هم نکن تعداد پستات رو با جواب دادن به مشکلات مردم توجیه کنی جواب نمیده . تشکر

اگه بازم درست جواب میدادی اوکی. اما فقط میخوای جواب سوال هارو بدی بدون اینکه به درست و غلط بودنشون فکر کنی. این لهن صحبت کردنت هم اصلاً صحیح نیست.
    Last edited by sony_W810i; 10-09-2011 at 23:05.

3. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

xbox 250 g slim من تازه به دستم رسید.
    1- سه شاخ اصلی برق تبدیلش توی کارتن نبود .این از کمپانی نمیزارن توش یا تو ایران درش میارن و جدا میفروشن؟قیمتش چنده؟ بیشتر از کجا میشه گیرش اورد؟
    2-فیش a\v رو مستقیم به تلویزیون باید وصل کرد ؟یه تبدیل کوچیک که یک طرفش جای همون فیش 3 رنگ هستش طرف دیگه ـش خاردار ـه اون چیه و چه کاربردی داره؟
    ممنون.
    Last edited by Amin4All; 10-09-2011 at 23:02.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

xbox 250 g slim من تازه به دستم رسید.
    1-یک سه شاخ داره که تبدیلش توی کارتن نبود .این از کمپانی نمیزارن توش یا تو ایران درش میارن و جدا میفروشن؟قیمتش چنده؟ بیشتر از کجا میشه گیرش اورد؟
    2-فیش a\v رو مستقیم به تلویزیون باید وصل کرد ؟یه تبدیل کوچیک که یک طرفش جای همون فیش 3 رنگ هستش طرف دیگه ـش خاردار ـه اون چیه و چه کاربردی داره؟
    ممنون.
    دوست عزیز مدیریت ایشونو بن هم کرد اما انگار فایده نداشت. به هر حال...

اون تبدیل خارج از ایران استفاده نمیشه ( همه جا استفاده نمیشه) که مایکی بخواد تو جعبه بگذاره. و باید جدا خریداری بشه.1000 تا 3000 تومنه.

kinect هم همینطوره و باید جدا براش تبدیل بگیری
    Last edited by sony_W810i; 11-09-2011 at 07:35.

6. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

معذرت میخوام ناپیکی نیست در مورد تعمیر هارد x360? من روش های نرم افزاری رو امتحان کردم جواب نگرفتم... بالاخره کسی هست که مشکل منو داشته باشه...... اینجا هر کی عشقی به سوالات پاسخ میده ! قبلا هم گفتم ولی با موجی از تهدیدات و تهمتها روبه رو شدیم! اما واقعا لازم نیست بعضیا بیخودی خودشونو خسته میکنن

بیایید با هم جمع شین یه فکری به حال هاردم بکنید وگرنه فردا با مامور...!!

و حالا مشکل اصلی!!! موقعی که بازی با درایو dvd ران میشه افت فریم نداره ولی وقتی با هارد اجرا میکنم پر از افت فریم و لگ میشه حالم به هم میخوره...! ضمنا کش لامصب رو هم خالی کردم فرقی نکرد و روشهای اون دوست عزیز رو هم اجرا کردیم ولی بینتیجه بود...

باز راهی هست بگین از این بد بختی در بیایم خیلی زدحاله! واستون اگه پیش بیاد! ( خدا نکنه)

حال کردین تا حالا کسی اینجوری پست نوشته؟! یاد بگیر جوون!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

دوست عزیز من از 2007 اینجا عضوم. کلاً 650 تا پست دادم. جناب عالی از وقتی بن شدی همش داری پست میدی تا برسی به اون تعداد قبلیت.

غصه جواب دادن مردم رو هم نخور لطفاً و اونو بهانه نکن. من یکی بس که عکس پروفایلتو تو هر پیج n بار دیدن حسایست پیدا کردن بهت.( نظر شخصی)

میتونی کمتر و چند تا رو با هم جواب بدی. سعی هم نکن تعداد پستات رو با جواب دادن به مشکلات مردم توجیه کنی جواب نمیده . تشکر

اگه بازم درست جواب میدادی اوکی. اما فقط میخوای جواب سوال هارو بدی بدون اینکه به درست و غلط بودنشون فکر کنی. این لهن صحبت کردنت هم اصلاً صحیح نیست.
    خیلی وقته دارم اینو می گم
    یه سری بچه ریختن این فروم به عشق اینکه lvl بگیرن جواب های الکی میدن تاپیک رو گند می کشن
    من تو 3 سال 200 تا پستمه این اقا تو 3 هفته 200 تا! به به عجب کابر فعالی
    حالا یه سر تشریف ببرید تاپیک ps3 یه اسپمر جدید ظهور کرده که دست این بابا رو از پشت بسته!
    shahin_mp3

یعنی واقعاً تو صفحه قبل این S.J-REZ2 رکورد تعداد پست و زد. تبریک میگم دوست عزیز. 206 تا پست اونم تو 2-3 هفته جاش تو گینس هست. به گند کشیدی بابا بیخیال
    پیج قبل که همش 4 تا پست زده بود بیچاره! کاملا عادیه
    5 تا و 6 پست تو یه پیجم از ایشون موجوده

ویرایش شد.
    Last edited by behexen; 12-09-2011 at 00:33.

9. 3 کاربر از behexen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

آقا جان..... پس اون پست های من چی ان؟ جواب دیگه...............بابا من هر وقت لحنم بد بوده جنبه شوخی داشته و رفتم از دلشون دراوردم... الان لحن این دوستمون خیلی خوب بود.؟..............
    خوب من چی کار کنم تو فروم زیاد هستم؟اسپم یعنی میاد چرت و پرت مینویسه.....ترول میاد سایت رو به هم میزنه...ولی من همچین کاری نمیکنم....در مورد کنسول ها بحث میکنم....
    آخ به من چه زیاد پست میدم...پست های من سوال های مردم رو جواب داده....غیر از اینه بگید کجا سوال هارو جواب ندادم و به جاش چرت و پرت گفتم...
    اگه با lvlمن مشکل دارید میتونید هر وقت به200رسید سریع100اش کنید تا بالا نرم. من مشکلی هم ندارم همین جا گفتم....مثلا الان میتونید بزنید دوبارخ100بشه هر وقت هم رفت بالا دوباره بزنید100بشه...که نگید به خاطرlvlفعالیت میکنه....من دوست دارم در مورد کنسول بحث کنم و از این کار لذت میبرم.....فقط اگه احساس میکنید من جایی اسپم کردم سریع بگید من میگم اون پست پاک بشه.....
    خواهشا اگه فکر میکنید کاملا حررفتون درسته بگید...منم دل دارم چه تو فروم چه تو زندگی میشکنه.........

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا جان..... پس اون پست های من چی ان؟ جواب دیگه...............بابا من هر وقت لحنم بد بوده جنبه شوخی داشته و رفتم از دلشون دراوردم... الان لحن این دوستمون خیلی خوب بود.؟..............
    خوب من چی کار کنم تو فروم زیاد هستم؟اسپم یعنی میاد چرت و پرت مینویسه.....ترول میاد سایت رو به هم میزنه...ولی من همچین کاری نمیکنم....در مورد کنسول ها بحث میکنم....
    آخ به من چه زیاد پست میدم...پست های من سوال های مردم رو جواب داده....غیر از اینه بگید کجا سوال هارو جواب ندادم و به جاش چرت و پرت گفتم...
    اگه با lvlمن مشکل دارید میتونید هر وقت به200رسید سریع100اش کنید تا بالا نرم. من مشکلی هم ندارم همین جا گفتم....مثلا الان میتونید بزنید دوبارخ100بشه هر وقت هم رفت بالا دوباره بزنید100بشه...که نگید به خاطرlvlفعالیت میکنه....من دوست دارم در مورد کنسول بحث کنم و از این کار لذت میبرم.....فقط اگه احساس میکنید من جایی اسپم کردم سریع بگید من میگم اون پست پاک بشه.....
    خواهشا اگه فکر میکنید کاملا حررفتون درسته بگید...منم دل دارم چه تو فروم چه تو زندگی میشکنه.........
    استاد جان همه گفتن مشکلات رو. شما خیلی پست میدی و باعث میشه صفحات زیاد بشه. هیچکسی اینجا اندازه شما پست نمیده. اما این دلیل نمیشه شما مفیدترین یوزر باشی. خیلی ها هفته ای 1 بار میان ولی هم به همه سوال ها یکجا جواب می دن هم جواباشون دلیل داره و درسته کاملاً. اون لهن بدت که خودم چند بار دیدم تا جایی که یادمه اصلاً جنبه شوخی نداشت. اگرم داشت فقط خودت اینو میدونستی نه بقیه.

درضمن قبل از اینکه Ban بشی اینهمه پست نمیدادی اما تو این Account جدید تو 3 هفته 206 تا خودش رکوردیه و منطقی نمیتونم براش پیدا کنم. من این حرفو از روی دلسوزی میزنم. به هر حال اینجا ناظم داره و امیدوارم بیاد تو بحث شرکت کنه.

12. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

کلا حضور شما تو این تاپیک یه چیز بیخودیه
    فقط باعت میشه تاپیک روز 2-3 صفحه بره جلو هیچ سودیم نداره منتظری یکی بیاد درباره آپدیت یا قیمت ها سوال بپرسه توام تو 5 پست جوابش رو بدی مولتی QUOTE که بلد نیستی
    بسه دیگه چقدر سوال و جواب تکراری

14. این کاربر از behexen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

استاد جان همه گفتن مشکلات رو. شما خیلی پست میدی و باعث میشه صفحات زیاد بشه. هیچکسی اینجا اندازه شما پست نمیده. اما این دلیل نمیشه شما مفیدترین یوزر باشی. خیلی ها هفته ای 1 بار میان ولی هم به همه سوال ها یکجا جواب می دن هم جواباشون دلیل داره و درسته کاملاً. اون لهن بدت که خودم چند بار دیدم تا جایی که یادمه اصلاً جنبه شوخی نداشت. اگرم داشت فقط خودت اینو میدونستی نه بقیه.

درضمن قبل از اینکه Ban بشی اینهمه پست نمیدادی اما تو این Account جدید تو 3 هفته 206 تا خودش رکوردیه و منطقی نمیتونم براش پیدا کنم. من این حرفو از روی دلسوزی میزنم. به هر حال اینجا ناظم داره و امیدوارم بیاد تو بحث شرکت کنه.
    ببینید مشکل پست زیاد نیست...پست زیاد هیچ کجای دنیا اشتباه نیست.....اگه چرت و پرت بگی اشتباهه...که بعید میدونم چرت و پرت گفته باشم....در مورد لحنم بازم میگم...من رفتم از دلشون دراوردم...حالا فکر نمیکنم مشکلی باشه...من بازم از همه به خاطر لحنم معزرت میخوام.....
    بله به نظر من باید صبر کرد ناظم بیاد از شما هم خواهش میکنم دنبالشو دیگه تو تاپیک نگیرید منم نمیگیرم ناظم ها بیان به پایان بر سونن.....اگه هم مشکلی

---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------

کلا حضور شما تو این تاپیک یه چیز بیخودیه
    فقط باعت میشه تاپیک روز 2-3 صفحه بره جلو هیچ سودیم نداره منتظری یکی بیاد درباره آپدیت یا قیمت ها سوال بپرسه توام تو 5 پست جوابش رو بدی مولتی QUOTE که بلد نیستی
    بسه دیگه چقدر سوال و جواب تکراری
    یا خدا من چی کار کنم سوال های مردم این جور چیزاست بیان در مورد -- و سوال های حرفه ای بپرسن من تا بتونم جواب میدم....در ظمن اینو باید از پست اول بخواید که این چیزای کوچیک رو بیان کنه....و بازم در ظمن این تاپیک چیزی رو حرفه ای دنبال نمیکنه از عنوان معلومه که به طور عمومی بیان میشه بعد میرن تو تاپیک تخصصی
    بازم میگم بحث تا اومدن ناظم منتفی بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •