تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 71 از 103 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اینی که شما گفتید تو محدوده ساعت رایگان منظورتون هست؟
    اون 2 تا 4 گیگ رو آره منظورم ساعات رایگان فعلی بود
    که اگه بخواد نامحدود بشه حالت دوم پیش میاد، به فرض محال که اصلا شیر نشه !

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

بعد این 2 تا 4 گیگی که شما میگی واسه چه سرویسیه؟
    من هم 128 و هم 256 و هم 512 امتحان کردم هیچ کدوم تو بهترین حالت رو 100 نرفت (پارس انلاین)
    یعنی اینجا همه شبی 2تا 4 گیگ دان میکنن؟

3. 2 کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

خوشبحالتون.
    من 256 دارم کلا 4 گیگ تو ماهه. سرعتم هم تو روز از 50 بالاتر نمیره. شب که کلا بیخیال.از 4 بالاتر نمیره. اصلا از لحاظ برق مصرفی کامپیوتر نمی صرفه روشن بمونه برای دانلود.(isp فن اوا) البته پینگم برای بازی نسبتا خوبه.

128 پارس انلاین هم دارم تو روز سرعت دانلود 144 پایینتر نمیاد (3 گیگ ماهی) ولی شبانش از 6 بالاتر نمیره

قبلا هم شاتل 128 داشتم 3 گیگ. سرعت روزانش 16.4 بود . شبانش که صفحه هم نمی اورد.
    حتما منطقه شما خیلی خلوته؟ ؟؟؟؟

5. این کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان عزیز :
    -7استفاده از رنگ های تند و فونت درشت مجاز نمی باشد و در صورت ارسال پست های بدین شکل با افراد خاطی برخورد خواهد شد.
    لطفا رعایت کنید.

7. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه IvIoI-IsEn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

محمدرضا کریمی - مدیرعامل پیشگامان کویر

مدیرعامل شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات درباره اعمال تخفیف ۲۰ درصد مصوبه رگولاتوری گفت:«۲ مورد ۲۰ درصد است. ۲۰ درصد اول مخصوص شرکت‌های PAP و ۲۰ درصد دوم که برای همه ISDP ها باید اعمال شود.»

محمدرضا کریمی -مدیرعامل شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات- در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایتنا، با اشاره به تحقق ۲۰ درصد اول فقط از طرف زیرساخت و عدم همکاری مخابرات گفت: «پس از چند ماه دوندگی ۲۰ درصد تخفیف مخصوص PAP ها را توانستیم اعمال نماییم آن هم نه برای تمام پورت‌ها و باندل‌ها بلکه رگولاتوری با شمارش تمام پورت‌ها با اعمال ضریب اشتراک یک به دهی خودشان این تخفیف را اعمال نموده‌اند.»

وی افزود: «تا کنون که با هم صحبت می‌کنیم هیچ وقت نتوانستیم این تخفیف را از شرکت مخابرات بگیریم و صرفاً از شرکت زیرساخت اگر نامه رگولاتوری را داشتیم و پهنای باند را مستقیم از زیر ساخت گرفته بودیم توانستیم ۲۰ درصد تخفیف را بگیریم.»

به گزارش ایتنا، کریمی در مورد ۲۰ درصد تخفیف همه ISDP ها برای شرکت‌های PAP اظهار داشت: «به دلیل قیمت‌گذاری خدمات نهایی که سازمان تنظیم مقررات انجام داده ۲۰ درصد دوم برای تمام شرکت‌ها باید اعمال می‌شد، علاوه بر آن ۲۰ درصد شرکت‌های PAP که این محل مناقشه بین زیرساخت و شرکت‌های PAP بود.»

وی اضافه کرد: «زیرساخت معتقد بود که آن ۲۰ درصد اعمال شده اولیه، ۲۰ درصد دوم را می‌پوشاند و بیش از یک ۲۰ درصد برای شرکت‌های PAP وجود ندارد؛ اما سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد که منظورش ۲۰ درصد دومی بوده که متأسفانه نتوانستیم آن ۲۰ درصد را بگیریم.»

مدیرعامل پیشگامان توسعه ارتباطات پیرامون تأثیر اعمال ۲۰ درصد ثانویه توسط زیرساخت و اعمال هر دو ۲۰ درصد توسط مخابرات بر هزینه اینترنت کاربران به خبرنگار ایتنا گفت: «۱۰۰ درصد مؤثر خواهد بود.»

کریمی ادامه داد: «در بازار رقابتی که ۱۱ شرکت PAP با هم رقابت دارند و رقابت واقعی است، اگر تخفیفی در سرویس‌ها داده شود، رقابت ایجاب می‌کند که به کاربر نهایی نیز این تخفیف برسد.»

9. 3 کاربر از IvIoI-IsEn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    بله دقیقا همینطوره چون فکر می کنن حقی ازشون ضایع میشه اگه دانلود نکنن!
    فقط هم بخاطر حرص دانلود هستش همین.
    ولی وقتی کل روز کاربر بتونه دانلود کنه دیگه حرصی در کار نیست(حداقل بعد از یک ماه این قضیه صدق می کنه)
    اما....؟
    شما میگید اینطور نمیشه؟ اوکی ولی بگذارید قانون اجرا بشه اصلا ببینیم وضعیتش چی میشه. اگه بد بود من خودم میام این تاپیک و میگم بده(البته بعد از یک ماه استفاده). حقیقت رو باید گفت ما هم چشم بسته حرف نمی زنیم.
    بعدشم حجمی ها هستند و حذف نخواهند شد. دلیل من:
    چون هیچ وقت شرکت ها نمیان کل سرمایه شون رو برای یک طرح "تجربه نشده" بگذارن چون ریسک بزرگیه و اینا(شرکت ها) به فکر خودشون هستن.
    هرچند اعتراض مخالفین و تشویق موافقین راه به جایی نخواهد برد .
    ولی دلمون رو خوش میکنیم به اعلام نظر شما بعد از 1 ماه (جالا فایدش چی میتونه باشه من که نمیدونم ولی ما که الکی تو این مملکت دلمون خوشه اینم مثل اون )
    ولی جسارتا سوالی از شما این معیار شما از حرص دانلود کردن رو متوچه نمیشم یعنی چی برای روز مبادا خوب یکی مثل من به فیلم دیدن علاقه داره و دوست داره قیلمها رو با بهترین کیفیت نگاه کنه خوب وقتی قیلم مورد علاقش رو با کیفیت HD پیدا نمیکنه . دانلود نکنه که میشه جزو قشر بیفرهنگ جامعه و از حق دیگران دزدی میکنه .
    به نظر شما بهتر نیست جای اینکه به یوزرها گیر بدید که چرا دانلود میکنن برید به شرکتهای خدمات دهنده گیر بدید که چرا کیفیتشون رو بهتر نمیکنن .
    امیدوارم این طرح جدید برای شما سودمند باشه ما هم برای دانلودمون یه راه دیگه پیدا میکنیم .
    هر چند که امیدی به بهبود نیست و روز به روز داره کیفیت افتضاج تر میشه .

11. 3 کاربر از reza_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از وایمکس استفاده کنی جواب میده ؟ حایی رو نمیشناسی که بری اونجا و از اینترنت پر سرعتش وارد اکانتت بشی؟ یا اگه بتونی از یک برنامه استفاده کنی که بتونه پینگ بازی تو رو بیاره پایین ولی متاسفانه باز اگه توی بازی رد بدل اطلاعات و پهنای مورد نیاز بالا بره ممکنه که از اکانتت بیرون بیفتی پس ممکنه نرم افزار پایین اوردن پینگ هم اونموقه بدردت نخوره سرعت 128 هم بدرد اینکار نمی خوره و فقط میمونه خود اینترنت که باید جایی رو پیدا کنی که بتونی از اونجا کانکت بشی
    اینترنتم 2 مگابیت هست و می تونم لاگین شم فقط به خاطر latency نمی تونم توی progress HC شرکت کنم:(
    برنامه برای کاهش پینگ هم از wowtunnels استفاده می کنم.
    سلام
    بله دقیقا همینطوره چون فکر می کنن حقی ازشون ضایع میشه اگه دانلود نکنن!
    فقط هم بخاطر حرص دانلود هستش همین.
    ولی وقتی کل روز کاربر بتونه دانلود کنه دیگه حرصی در کار نیست(حداقل بعد از یک ماه این قضیه صدق می کنه)
    وقتی کاربر ببینه دانلود یک فیلم 7-8 ساعت طول می کشه براش با خودش میگه بزار الان دانلودش کنم که یه وقت بعدا معطلش نشم...و باز هم همان آش و همان کاسه اینترنت شبانه....
    شما میگید اینطور نمیشه؟ اوکی ولی بگذارید قانون اجرا بشه اصلا ببینیم وضعیتش چی میشه. اگه بد بود من خودم میام این تاپیک و میگم بده(البته بعد از یک ماه استفاده). حقیقت رو باید گفت ما هم چشم بسته حرف نمی زنیم.
    بعدشم حجمی ها هستند و حذف نخواهند شد. دلیل من:
    چون هیچ وقت شرکت ها نمیان کل سرمایه شون رو برای یک طرح "تجربه نشده" بگذارن چون ریسک بزرگیه و اینا(شرکت ها) به فکر خودشون هستن.
    ببین اگه حجمی هارو حذف نکنند که دیگه بدتر هم می شه.میگی چرا؟
    چون شرکت ها اینترنت بدون محدودیتو با کیفیت بد به کاربرا می دن تا خود کاربرا بیخیال اینترنت نامحدود بشن و برگردن به اینترنت محدود.در اینصورت هیچ پیشرفتی حاصل که نمیشه هیچ اینترنت کسانی که از قبل نامحدود داشتن هم بدتر از قبل می شه.
    از طرف دیگه اگه فرض کنیم سرویس های محدود باشن هم به دلیل دانلود زیاد سرویس های نامجدود و ترافیک بالا کیفیت خطوط کاهش پیدا می کنه
    الان شبی 2 تا 4 گیگ می شه دانلود کرد. یعنی سرعت بین 100 تا 200 کیلو بایت رو اکثریت دارن
    تعداد نه چندان زیادی هستن که شب ها می تونند اینقدر دانلود کنند(یه جورایی ناخواسته حق بقیه ضایع می شه)
    دلیلشم باگ داشتن سرور چندتا از مراکز مخابراتی هست که یه جوری می تونند محدودیت سرعتی که براشون اعمال شده را دور بزنن.

سلام دوستان عزیز

اولا بخاطر اینکه اگه تندی کردم که منظوری نداشتم ببخشین

ولی مورد اصلی با حرف دوستان موافقم نه 100% درست میگن ولی نمیشه چون یه سری حالا کاری بقیه مساءل نداریم بقیه هم تا آخر به این وظعیت ادامه بدن

دوستان حتما بخونید

برای این مشکل راه حل ساده هست نفراتی اینترنت بینشون شیر هست روزهای خاصی بدون محدویت دانلود کنند مثلا 8نفرو پخش کنند تو هفته اگر هم توی روزشون نبود حداکثر ظرفیت دانلودشن 500مگ تا1گیگ دانلود داشته باشن
    به همین راحتی . راه زیاده عزیزان بجای مخالفت بی جهت که هیچ آینده ای هم نداره بیایید حقمون رو بگیریم
    اگر فرض کنیم که کسانی که پهنای باند بینشون share هست بتونند با همدیگه ارتباط برقرار کنند(فرض محال)از کجا معلوم که تمام اون نفرات به قرارداد پایبند باشن و توی روز های دیگه دانلود نکنند؟حالا بازم فرض کنیم که پایبند باشند.چه طور می شه 7 روزه هفته را بین 8 نفر تقسیم کرد به طوری که عدالت برقرار بشه؟بارم فرض کنیم که اینکار هم شدنی باشه.اینکه فقط حق دانلود در یک روز مشخص رو داشته باشن خیلی سیستم مسخره ای هست.
    در نتیجه این راه اصلا...اصلا ممکن نیست.
    ولی جسارتا سوالی از شما این معیار شما از حرص دانلود کردن رو متوچه نمیشم یعنی چی برای روز مبادا خوب یکی مثل من به فیلم دیدن علاقه داره و دوست داره قیلمها رو با بهترین کیفیت نگاه کنه خوب وقتی قیلم مورد علاقش رو با کیفیت HD پیدا نمیکنه . دانلود نکنه که میشه جزو قشر بیفرهنگ جامعه و از حق دیگران دزدی میکنه .
    دوست عزیز منظور ایشون کسایی هستن که فایل بدون استفاده ای رو دانلود می کنند.
    نمونش دوست من،سریال هایی که سال پیش دانلود کرده رو هنوز ندیده!هر شب هم 2-3 گیگ دانلود می کنه.

13. 3 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

فک کنم دانلود هامون هم باید هدفمند بشه

15. این کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

برای این مشکل راه حل ساده هست نفراتی اینترنت بینشون شیر هست روزهای خاصی بدون محدویت دانلود کنند مثلا 8نفرو پخش کنند تو هفته اگر هم توی روزشون نبود حداکثر ظرفیت دانلودشن 500مگ تا1گیگ دانلود داشته باشن
    به همین راحتی . راه زیاده عزیزان بجای مخالفت بی جهت که هیچ آینده ای هم نداره بیایید حقمون رو بگیریم
    والا به همینش مونده که برای اینترنت و دانلود از این نظرات و تفکرات استفاده بشه مومن این شد نظر یعنی شما واقعا کارت به جایی رسیده که حاضری از این سیستم استفاده کنی جیره بندی که نیست
    از این نظریات ندید بده یهو دیدی یه مسول اومد اینجا نظر رو دید یهو اعمال کردند

17. 2 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

هرچند اعتراض مخالفین و تشویق موافقین راه به جایی نخواهد برد .
    ولی دلمون رو خوش میکنیم به اعلام نظر شما بعد از 1 ماه (جالا فایدش چی میتونه باشه من که نمیدونم ولی ما که الکی تو این مملکت دلمون خوشه اینم مثل اون )
    به نظر شما بهتر نیست جای اینکه به یوزرها گیر بدید که چرا دانلود میکنن برید به شرکتهای خدمات دهنده گیر بدید که چرا کیفیتشون رو بهتر نمیکنن .
    امیدوارم این طرح جدید برای شما سودمند باشه ما هم برای دانلودمون یه راه دیگه پیدا میکنیم .
    هر چند که امیدی به بهبود نیست و روز به روز داره کیفیت افتضاج تر میشه .
    سلام
    دوست عزیزم جناب saeed_devil گفتند دانلود برای روز مبادا. من هم تایید کردم. شما دو تا پست رو خوندین ترکیبی جواب میدین؟
    من هم امیدوارم که هم شما دانلود کنی هم بقیه. من برای منافع یه فرد(خودم) نمیام که الکی دفاع کنم.
    برای این میام که همگی با هم بتونیم وضعیت اینترنتمون رو یه کم بهترش کنیم(که البته باید از هفت خان رستم رد بشیم با این وضع)

---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:04 AM ----------

دوست عزیز منظور ایشون کسایی هستن که فایل بدون استفاده ای رو دانلود می کنند.
    نمونش دوست من،سریال هایی که سال پیش دانلود کرده رو هنوز ندیده!هر شب هم 2-3 گیگ دانلود می کنه.
    هاردشون چند بوده 2-3 گیگ هر شب دانلود می کردن؟
    من که هاردم 640 هستش بعضی وقتا کم میارم واسه ذخیره اطلاعات.
    در ضمن، از توضیح مجددتون ممنونم.
    Last edited by pcsoft; 10-09-2011 at 09:24.

19. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •