تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 30 از 30

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید لپتاپ تا یک میلیون تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گودر

پيش فرض

پس اگه شما تعمیرکاری داری میگی واسه دل متاسفم با این تولیدش.......من خودم یه 1500 دل دارم از سال 84 تا الان روزی 10 بار خاموش روشن میکنم بزنم به تخته تاحالا حتی یکبار هم نرفته گارانتی یا تعمیر
    .
    .
    اما خوب به خاطر قیمت پایینش 5110 یه سری ها میرن سمتش.....من تو دل سری
    Precisionرو قبول دارم
    سلام

شما توجه کن. من گفتم تو یکی دو سال اخیر کیفیتش خراب شده. نه مدل سال 84. دل می تونه لپ تاپ های خوبی بزنه و قبلا هم زده. ولی این لپ تاپ های جدیدش کیفیتشون اسفباره. البته بجز سری XPS

د بابا من دارم پسر خالم داره تو مدرسه دوستام 2 تاشون دارن با هم شبکه می کنیم بازی می کنیم یه با ر رولب تابم چای شیرین ریخت من نمی دونم چرا دل مردمو خالی می کنین چرا برما سگ جونه نکنه سفارشیه
    من خودم دوستم داره. بهش می گیم حسن دانلود. تو خوابگاه یه ساعت هم لپ تاپش خاموش نیست. همش روشنه و داره کار می کنه. ولی اون چیزی که من توی تعمیرگاه می بینم، قضیه همونه که می گه شما مو می بینیو من پیچش مو. حجم خرابی رو ببینی مخت سوت می کشه.ما تا حالا ایسر نداشتیم واسه تعمیر. ولی سونی داشتیم. asus داشتیم.

حرف منم همینه چرا بره من خراب نمی شه من همین 15 روز پیش گرفتم تا قبل با 5010 دوستام کار کردم من تا گرفتمش بازی روش نصب کردن
    اینا هر جور می خان مردمو وادار کنن که پول زیاد بدن وگرنه چرا زیر اب دلو می زنین
    من امیدوارم لپ تاپ شما خراب نشه و براتون بمونه. ولی خداوکیلی اگر مشکلی پیدا کرد بگو همینجا تا به بقیه بچه ها کمک بشه.
    شما منظورتون از اینا بنده هستم؟ نخیر. من اصلا موافق پول زیاد دادن نیستم. چون برای من فرقی نمی کنه. من اتفاقا هرچی دل بیشتر خریده بشه در آمدمم بیشتر هست. ولی خوب می دونم این پول ها، پول های حلاله و با سختی بدست اومده. دلم نمیاد بچه ها چیزی بگیرن که بعدا به مشکل بر بخورن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

نه دوست من جسارتی به شما نکردم کلا تو سایت بعضی ها نماینده فروش هستند و زیر اب می زنند ببخشید منظورم به شما نبود اصلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین لفتافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

پیش خودمون بمونه گفتی خداوکیلی ---------------------------- لولای لب تابو وقتی باز و بسته می کنم شاستی بالا پایین می ره2---------- صدای فنش یخوده غیر معقول و گرنه به کی به کی قسم مشکل نداره منم می دونم مخ بابام این گوشت کوبیده کوبیدم تا کامپیتر رومیزی رو رد کرد ولی می خام پول زیاد ندید

4. این کاربر از امین لفتافی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

دوستان اینجا بحث تبلیغات نیست یا نمیخوایم برندی رو بکوبیم اما اگه دلیل و مدرک هست و اگه بر اساس مستندات چیزی میگید همه رو روشن کنید تا ابهامی نباشه....همیشه میگن هر چقدر پول بدی آش میخوری

6. این کاربر از mehdi666lp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. ولی مثل اینکه قسمت نبود ازشون استفاده کنم. چون من خبر نداشتم بابام رفته Acer Aspire 5742G خریده. حالا میشه بگین واسه بازی خوبه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنمایی هاتون. ولی مثل اینکه قسمت نبود ازشون استفاده کنم. چون من خبر نداشتم بابام رفته Acer Aspire 5742G خریده. حالا میشه بگین واسه بازی خوبه یا نه؟
    .
    .
    .
    .
    آره دوست عزیز اگه گرافیکش Gefroce GT 540M هستش....بشین باهاش بازی کن اما توقع نداشته باشی مثلا Crysis 2 یا Metro 2033 رو روی High خوب اجرا کنه ها.....راستی ببین گرافیک شما چیه :
    Geforce GT 540M
    Geforce GT 420M
    Intel 4500
    ATI 5470
    .
    .
    آخه با چهار مدل گرافیک موجود هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

روش نوشته Nvidia& Geforce GT540M . یکی از دوستام میگه که دوتا گرافیک داره. یکی برای کارهای ساده، یکی هم برای کارهای گرافیکی. مثلا وقتی میخوای بازی کنی گرافیکش اتوماتیک عوض میشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

روش نوشته Nvidia& Geforce GT540M . یکی از دوستام میگه که دوتا گرافیک داره. یکی برای کارهای ساده، یکی هم برای کارهای گرافیکی. مثلا وقتی میخوای بازی کنی گرافیکش اتوماتیک عوض میشه.
    .
    .
    .
    خوبه گرافیکش همونی هست که حدس زدم...باهاش راحت میتونی بازی کنی اما توقع نداشته باش هر بازی رو روی حداکثر اجرا کنه بدون افت فریم....آره یه گرافیک خود CPU طراحی شده Intel HD 3000 هستش...(منظورم Sandy Bridge هستش)....لپتاپ شما نداره
    Last edited by mehdi666lp; 14-09-2011 at 09:04.

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

.
    .آره یه گرافیک خود CPU طراحی شده Intel HD 3000 هستش
    سلام
    با عرض پوزش خدمت داش مهدی .
    گرافیک intel 3000 و intel 2000 رو رو cpu های سندی بریج پیاده سازی کردن مثل مدل 5750
    ریوی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی این مدلی که رفیقمون خریده 5742 هست که cpu ش سندی بریج نیست و گرافیک Intel HD داره . اینم عکسش :

ریویوی 5742 :

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

سلام
    با عرض پوزش خدمت داش مهدی .
    گرافیک intel 3000 و intel 2000 رو رو cpu های سندی بریج پیاده سازی کردن مثل مدل 5750
    ریوی :
    کد:
    ولی این مدلی که رفیقمون خریده 5742 هست که cpu ش سندی بریج نیست و گرافیک Intel HD داره . اینم عکسش :

ریویوی 5742 :

کد:
    .
    .
    .
    .
    مز مز جون منم منظورم همون سندی بود.........جواب دوستمون رو خواستم بدم بابت CPU .....گرافیک Intel روی Sandy هستش و منم میدونم اما ایشون پرسیده بود که این CPU ها من توجه به مدل لپ تاپ خودش نکردم.....مدل CPU لپ تاپ ایشون ClarksField هستش که گرافیکی روش نیست.....

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •