تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 580 از 2365 اولاول ... 8048053057057657757857958058158258358459063068010801580 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,791 به 5,800 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranpanel.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

سلام سلام اقا خوبی
    از اساتید یه چندتا سوال داشتم .تو پک استینگری که گرفتم یه چیزایی هست که نمیدونم باید چیکارش کنم.
    5تا لوله ابی کوچیک در حد 2.5 سانت و دو تا قرمز که یه کم قطرش بزرگتره اونا لولهایی هستش که وقتی اتصالاتو میخای انجام بدی سیم هارو از داخل اونا رد میکنی
    یه مهره مشکی که تو یه چیز دیگه پیچ میشه .(سیم میره توش و وقتی می پیچونیش سیم توش کیپ میشه)اون ماله اتصال بدنه هستش یا همون منفی
    یه سوال دیگه هم داشتم.اون طرف از سیم که یه نوار مشکی داره و در حدود 1 مترش هم با یه توری مشکی پوشیده هست باید به باتری وصل شه؟ بینش را برید و فیوز را گذاشت سر راهش؟متوجه این یه تیکه نشدم میتونی عکس بگیری بزاری بهت از رو عکس توضیح بدم یا واضح تر سوالتو بپرسی
    از بابت راهنمایی های که عزیزان تا حالا داشتن هم تشکر میکنم.ممنون خواهش میکنم قابلی نداشت[/QUOTE]

2. این کاربر از iranpanel.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سيم گيج دو جه ماركي خوبه بخريم؟ ؟ اصل كندنس كسي قيمت نداره؟
    این پست ادیت شده است
    Last edited by ba maram; 08-09-2011 at 14:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

یه سوال دیگه هم داشتم.اون طرف از سیم که یه نوار مشکی داره و در حدود 1 مترش هم با یه توری مشکی پوشیده هست باید به باتری وصل شه؟ بینش را برید و فیوز را گذاشت سر راهش؟متوجه این یه تیکه نشدم میتونی عکس بگیری بزاری بهت از رو عکس توضیح بدم یا واضح تر سوالتو بپرسی
    [/QUOTE]
    ممنون از راهنمایی هاتون .اینم عکس
    راستی در مرد اون مهره مشکیه که توضیح دادید درست متوجه نشدم باید چیکارش کنم.من فکر میکردم وصل میشه جلو ماشین.(اونجا که سیم از جلو ماشین میاد تو اتاق)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام.ببخشیدیه راهنمایی میخواستم من سیستمم رو انتخاب کرده بودم که بگیرم ولی هر جا توشیراز می پرسم میگن نداریم.تازه اصلا نمیدونن چه مدلی هست
    باندjbl p963
    ساب سانداستریمt5
    امپلی کنوود x41
    اگه میشه یه مدل باند پیشنهاد بدید با یه مدل ساب. قیمتا.باند 150-200وساب حداکثر160-200باشه؟

---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------

راستی سیستم رو برای سمندef7میخواستم.یه چیز باکیفیت وخوب باشه که بشه گیرش بیارم.حتی نمایندگی ساند استریم هم اون مدل ساب رو نداشت

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------

راستی یادم رفت یه مدل امپلی هم بگید که در حد150-160باشه که راحت صدای چهار تا باندی که میخواید بگید رو در بیاره

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

ممنون از راهنمایی هاتون .اینم عکس
    راستی در مرد اون مهره مشکیه که توضیح دادید درست متوجه نشدم باید چیکارش کنم.من فکر میکردم وصل میشه جلو ماشین.(اونجا که سیم از جلو ماشین میاد تو اتاق)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]

سلام
    این ادرسی که دادین صحیح نیست
    اگه اونچیزی که من متوجه شده باشم بابت اون پیچ مهره
    اتصال سیم منفی امپیلی فایر به بدنه ماشین که بسته میشه

7. این کاربر از iranpanel.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

سلام.ببخشیدیه راهنمایی میخواستم من سیستمم رو انتخاب کرده بودم که بگیرم ولی هر جا توشیراز می پرسم میگن نداریم.تازه اصلا نمیدونن چه مدلی هست
    باندjbl p963

sسلام این مدل باند جزوی باندهای خوب جی بی ال بودش ولی سری قدیمیش
    من داشتم نوشو فروختم 180000 تومن کسفیت صداش خوب بود
    رو یه پراید بستم ولی بعید میدونم پیدا کنید

ساب سانداستریمt5

این مدل ساب جزو یکی از بهترین سابهای ساند هستش خوبی که هم قدرتیه هم کیفیتی البته خیلی کم ولی اگه خواستی برات میتونم پیدا کنم

امپلی کنوود x41

این مدل امپ سال 2009 کنوود هستش
    که قدیمی شده از این بهتر خیلی چیزا میشه پیدا کرد

اگه میشه یه مدل باند پیشنهاد بدید با یه مدل ساب. قیمتا.باند 150-200وساب حداکثر160-200باشه؟خوب دوست عزیز شما که دارین ساب میخرین چرا کامپانت بر نمیداری که کیفیت و وضوح صدای بهتری داشته باشین

---------- Post added at 07:42 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------

راستی سیستم رو برای سمندef7میخواستم.یه چیز باکیفیت وخوب باشه که بشه گیرش بیارم.حتی نمایندگی ساند استریم هم اون مدل ساب رو نداشتبله این مدل ساب دیگه نیست ولی اگه طلبه این ساب هستی بگو میگردم اگه پیدا کردم بهت میگم اگه نه که چند مدل خوب هستش اونارو بهت میگم انتخاب کن خوشت اومد بردار

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------

راستی یادم رفت یه مدل امپلی هم بگید که در حد150-160باشه که راحت صدای چهار تا باندی که میخواید بگید رو در بیاره حدود 160 تومن امپ خوب گیرت نمیاد اگه تو این قیمت ها میخای میتونی تا 200تومن بدی یه مدل از ساند استریم هستش که میتونم برات ردیف کنم کیفیتشو قدرت نسبت به قیمتش خیلی خوب
    اگه بازم سوال داشتی بپر بهت میگم چیزی هم خواستی بگو برات ردیف میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنون ازراهنماییت.خب مدل ها رو بگیدبرای ساب وامپلی

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

خب این چند مدل ساب که میگین خوب هستن چیا هستن؟اسم هر کدوم رو با قیمت وکیفیتشون بی زحمت توضیح بدین.چند تا هم باند بگید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

چندتا امپلی فایر بهتر از این معرفی کنید.کنوود720wچطوره؟

---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

اگه میشه ایمیل یاهوتون رو در اینجا قرار بدیدکه سریعتر بتونیم چت کنیم ایجوری خیلی دیر به جواب میرسیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

سلام
    من ادرس را تستش کردم مشکلی نداشت.حالا شما دقیق همین ادرسی که دادم را یه بار دیگه امتحان کنید.مرسی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران پاسداران

پيش فرض

سلام
    فهمیدم این پیچ مهره پلاستیکیه
    ماله ورودیه کابل از موتو به ماشین وقتی بده ماشینو سوراخ میکنید ایتو میبندید که اب بندی باشه

13. این کاربر از iranpanel.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •