یه دیکشنری عالی (انگلیسی به فارسی و انگلیسی به انگلیسی ) ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دیکشنری عالی (انگلیسی به فارسی و انگلیسی به انگلیسی ) ...
با تشکر از متالیکا .
اینم یه دیکشنری انگلیسی به انگلیسی توپ و جامع :
اینم مشخصات رجیسترش :
User Id :
Code :
RNC-NHQ-D67-3ZX
1000 بازی جاوا برای موتورولا :
به دلیل حجم بالا هنوز خودم نرسیدم تستش کنم .
کسی اگه پایه دانلودش هست تستش کنه اگه خوب بود خبرشو اینجا بده.
1000 بازی جاوا برای موتورولا :
به دلیل حجم بالا هنوز خودم نرسیدم تستش کنم .
کسی اگه پایه دانلودش هست تستش کنه اگه خوب بود خبرشو اینجا بده.
آقا چرا موقعی که فیلمبرداری می کنم و وقتی مخواهم فیل را ببینم فیلم به صورت آهسته آهسته پخش می شه اشکال از چیست
amertad2000 و M_ETALLIC_A جان دمتون گرم ! عالي بود . مرسي
آقا من هر چی گشتم تو اینترنت برنامه ای برای extract کردن فایلهای rar وتبدل کردنشون به jar پیدا نکردم میشه یه آدرس بزارین ممنون میشم.
ضمنا به من حق بدید این اولین موبایلی که من خریدم و بیشتر از یه ماهم از عمرش نمیگذره ,از منم که یه کاربر عادی اینترنتم بیش از این بر نمیاد ولی در هر صورت ببخشید.
Last edited by bakhishman; 09-10-2006 at 13:46. دليل: غلط املایی
آقا چرا موقعی که فیلمبرداری می کنم و وقتی مخواهم فیل را ببینم فیلم به صورت آهسته آهسته پخش می شه اشکال از چیست
برنامه Winrar , Winzip , Zipmagic و .... که تو هر سی دی نرم افزار حداقل یکی دو تا از این نوع برنامه ها هست. تو اینترنت هم از این برنامه ها پره .نوشته شده توسط bakhishman
اینم لینک دانلود winrar 3.6 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by M.etallic.A; 09-10-2006 at 16:55.
يكي از مشكلات اين گوشي همينه . فيلم برداريش زياد خوب نيست البته با يه سري تنظيمات موقع فيلمبرداري ميشه اين مشكل رو به حد اقل رسوند. با توجه به نور محيطي كه داري توش فيلمبرداري ميكني دوربين رو تنظيم كن ( با دكمه هاي چپ راست بالا پايين ... ) مثلا اگه نور محيط زياد باشه نبايد رو حالت فيلمبرداري در شب بزاري...نوشته شده توسط mehdi257
تو همين انجمن تو يكي از تاپيك ها يكي نوشته بود با فلكس كردن كاري كرده كه با كيفيت mpeg4 فيلمبرداري ميكنه.نميدونم چنين چيزي ممكنه يا نه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)