شما اینجارو بخون:
چون ممکنه قاب رو عوض کرده باشن از کانکتور استفاده کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اینجارو بخون:
چون ممکنه قاب رو عوض کرده باشن از کانکتور استفاده کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تاریخ ساخت 2008 بود نخر ، ولی اگه 2009 بود بخر...
چون از 2009 جاسپره بردشون اما قبل اون مدل های قدیمی تر که خطر RROD یا 3 چراغ رو دارین...
به جای ---- بازیسنتر![]()
نمیدونم چیکار کنم دوستان کمک کنید چون ماله برج 8 .2008 هست
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
تازه 4 تا چراغ داره؟یعنی 4تا دسته میشه بازی کرد
دوست عزیز اگه بردش جاسپره به قول عزیزمون رو هوا بزنش.................
تویه تالار کنسول ها دنبال تاپیک نحوه تشخیص مادربرد 360 بگردی پیدا میکنی نحوه تشخیص جاسپر از بردهای دیگرو،البته فالکون هم زیاد مشکل نداره.....................
یا حق...
دوست عزیز اینجا فرومه نه چت روم که دو دیقه ای جواب بدن...........حالا هرچی من که صفحه قبل نحوه تشخیص برد هارو گزاشنم دیگه چرا پست میدید؟
به نظرتون تا آبان چقدر افت قیمت پیدا می کنه کنسول ها ؟
اگه من xbox رو ه.ک کنم ، آنلاین بشم ، دستگاهم می ترکه ، آیا این داستان روی ps3 هم صادق هست ؟
یکسری از جعبه های موو رو دیدم خیلی کوچیک هست یکسریشون خیلی بزرگ ، توش چیز اضافه پیدا نکردم ، کسی می دونه قضیش چیه ؟
از یکی پرسیدم گفتم کینکت رو چند میدی بهم گفت موو رو میدم 60 - 70 ، کینکت رو هم میدم 75 ، کجای کار میلنگه ؟
مرسی
سلام
آره بعد از تمام شدن تابستون قیمت ها کم میشه ...
احتمالا x360 slim 250 gb بشه 430 تومان .. بقیه هم همینطوری
نه نمیترکه فقط از طرف شرکت مایکروسافت بن میشی یعنی دیگه نمیتونی آنلاین شی بعداً
البته دوستان میگفتن مایکروسافت هر 2 یا 3 سال یکبار یه آپدیت هایی میدی ، و کسانی که بن شدن رو می بخشه.....
البته یه مدت بود دوستان X360 live میرفتند اما بعضی از اونا بن شدن
ps3 هم همینطوره تا فریمور آخر که الان 3.70 ه-ک نشه نمیتونی live بری ..
شاید گفته کینکت رو میدم 175 نه 75![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)