تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 311 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا من دیشب روی سرور امتحان کردم.............سرور پشتیبانیش بالاست.........فقط چند لحطه قطع شد...........اگه می خوایید برید اکانت یکی دیگه رو بزنید!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه merman2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا من دیشب روی سرور امتحان کردم.............سرور پشتیبانیش بالاست.........فقط چند لحطه قطع شد...........اگه می خوایید برید اکانت یکی دیگه رو بزنید!!!!!!!!!!!!!
    منکه گفتم بعید میدونم بشه به هرحال مرسی که تلاشتو کردی...فقط منظورتو از ==> اگه می خوایید برید اکانت یکی دیگه رو بزنید... خوب متوجه نشدم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با اکانت یکی دیگه وارد بشید......................یوزر و پسورد------------->(مک آدرس ---خیلی مهمه)............من الان از اکانت یه دانشگاه استفاده می کنم.........

4. این کاربر از nemo367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با اکانت یکی دیگه وارد بشید......................یوزر و پسورد------------->(مک آدرس ---خیلی مهمه)............من الان از اکانت یه دانشگاه استفاده می کنم.........
    آهان ازون لحاظ منکه اکانت دیگه ندارم قبلا که از وایرلس دانشگاه استفاده میکردم ولی الان فقط همین اکانت خودمو دارم.
    اگه اکانت زیادی داری به ماهم بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مثلا: دبیرستان حجاب 128 داره......................مدرسه شاهد 256/8.5 گیگ.....داره............اداره تعاون کبودرآهنگ 256/8.5 گیگ............بیمه خدمات درمانی 512 /9 گیگ (اعتباری).................شبکه بهداشت درمان 256/3 گیگ...............اینایی که گفتم ........ماه پیش از هر کدام 1 گیگ استفاده کردم...............البته یه چیزی ,من از اکانت های مردم عادی استفاده نمی کنم.............اینهایی که گفتم....آخر ماه همه شون حجم باقیمانده زیاد داشتن...........

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مثلا: دبیرستان حجاب 128 داره......................مدرسه شاهد 256/8.5 گیگ.....داره............اداره تعاون کبودرآهنگ 256/8.5 گیگ............بیمه خدمات درمانی 512 /9 گیگ (اعتباری).................شبکه بهداشت درمان 256/3 گیگ...............اینایی که گفتم ........ماه پیش از هر کدام 1 گیگ استفاده کردم...............البته یه چیزی ,من از اکانت های مردم عادی استفاده نمی کنم.............اینهایی که گفتم....آخر ماه همه شون حجم باقیمانده زیاد داشتن...........
    یعنی اینا از لحاظ منطقه و پیش شماره تلفن مشکلی ندارن؟!!! راستش من اولین بارمه دارم چنین چیزی میشنوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه.......فقط باید توی رنج آی پی باشه که هست......

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

که اینطور
    منکه فعلا حجمم فوله ولی بازم دمت گرم که گوش بریو یادم دادی
    خیلی حال میده ازین شرکتا و اداره ها بکنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آره...فقط یادت باشه...مک آدرس خیلی مهمه.............اگه مک آدرس خودت بیافته////////کارت تمامه........می تونند ازت شکایت کنند..........من اگه بخوام روزی 100تا اکانت می زنم................الان 3 سری اول ip خودتو برام پیام خصوصی بکن.........تا بهت بگم توی چه رنجی هستی...........

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

والا من که ندیدم الکی از حسابم بزنن البته اشنا هم هستند و از لحاظ کیفیت و پشتیبانی خیلی بهترن از مخابرات البته تو منطقه ما
    در کل ترافیکشون گرونه که شب ها ناچارا جبران میکنه... سرعتشونم بد نیست خوبه هر کی یه نظری داره دیگه ولی من قبلا مخابرات رو تست کردم بعد رفتم پارس

حالا قضیه این مجانی چیه به ما هم یاد بدین من شارژم تمومیده با دایال اومدم الان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •