تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 625 از 966 اولاول ... 125525575615621622623624625626627628629635675725 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,241 به 6,250 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

دوستان نمیدونستم سوالم رو کجا مطرح کنم پس اینجا میپرسم .
    من ترم قبل استاتیک داشتم ولی به دلایلی حذف کردم . حالا این ترم تصمیم دارم که استاتیک رو با دینامیک همنیاز کنم . و اینکه این ترم کلا برنامه ی درسی سبکی دارم و به جز این دو ترس تنها درس سنگینی که میخوام بگیرم معادلات هست .
    حالا به نظرتون این دو درس رو همنیاز کنم از نظر مطالعه و فهم دینامیک مشکلی پیدا نمیکنم ؟ چون ترم قبل کلا سر کلاس استاتیک نرفتم و چیزی از استاتیک نمیدونم . اما چون این ترم برنامه ی درسیم سبکه تصمیم گرفتم دینامیک بردارم . رشتم هم عمران هست .
    اول تصمیم داشتم مقاومت 1 بردارم ولی برای مقاومت باید کاملا به استاتیک تسلط داشته باشی که درمورد دینامیک ظاهرا اینطوری نیست .
    ممنون میشم راهنمایی کنین .
    سلام....نه مشکلی نداره.....خیالت راحت..سخت نگیر....باهم برشون دار انشاا.. با نمره بالا پاس شی.....همینطور هم که خودت گفتی استاتیک رو حسابی بخون چون حالا حالا ها باهاش کار داری....
    البته فکر کنم سوالت رو جای خوبی نپرسیدی چون خودمم نمیدونستم کجا باید میپرسیدی جواب دادم....ببخشید از مدیر و ناظر اگه اشتباه بود جاش...
    ===================
    اساتید به نظرتون به لحاظ بازار کار
    برق-قدرت بهتره یا مخابرات یا مهندسی عمران ؟
    ببین بازار کار یعنی چی.....بازار کار به خودت بستگی داری...کسایی هستن که تا ابتدایی خوندن و کلی پول درمیارن..کسایی هم هستن که دکترا دارن و بیکار..پس همش به خودت ربط داره..هرکدوم رو که علاقه داری و پارتی توش داری بخون..

2. این کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

1-باسلام من مهندسی نرم افزار قبول شدم ودرس های زبان خارجه وریاضی و فیزیک هرسه تا پیش نیاز خوردم آیا میتونم در ترم اول فقط همین واحدهای پیش نیاز رابردارم هرسه تادرس پیش نیاز درمجموع چند واحد میشودواگرنمیتونم بردارم ترم اول چه واحدهایی باید بردارم
    2-من چند هفته بعدازکنکوردانشگاه آزاددفترچه سوال به همراه کلید راتهیه کردم وبطور دقیق درصد هایم راحساب کردم وقتی کارنامه آمد خیلی کمتر بود آیا میتونم اعتراض کنم آیا پاسخنامه رامانند سراسری نمایش می دهندواینکه آیا امسال دفترچه های دانشگاه آزاد کد بندی شده بود مانند سراسریA,B,C,D
    3-من در انتخاب هفتم که خود دانشگاه انتخاب میکند قبول شدم ولی آخرین رتبه فرد قبول شده در انتخاب اولم 119بودورتبه من 121شدوفقط3تا اختلاف بودآیا میتونم در دانشگاه انتخاب اولم ثبت نام کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

1-باسلام من مهندسی نرم افزار قبول شدم ودرس های زبان خارجه وریاضی و فیزیک هرسه تا پیش نیاز خوردم آیا میتونم در ترم اول فقط همین واحدهای پیش نیاز رابردارم هرسه تادرس پیش نیاز درمجموع چند واحد میشودواگرنمیتونم بردارم ترم اول چه واحدهایی باید بردارم
    2-من چند هفته بعدازکنکوردانشگاه آزاددفترچه سوال به همراه کلید راتهیه کردم وبطور دقیق درصد هایم راحساب کردم وقتی کارنامه آمد خیلی کمتر بود آیا میتونم اعتراض کنم آیا پاسخنامه رامانند سراسری نمایش می دهندواینکه آیا امسال دفترچه های دانشگاه آزاد کد بندی شده بود مانند سراسریA,B,C,D
    3-من در انتخاب هفتم که خود دانشگاه انتخاب میکند قبول شدم ولی آخرین رتبه فرد قبول شده در انتخاب اولم 119بودورتبه من 121شدوفقط3تا اختلاف بودآیا میتونم در دانشگاه انتخاب اولم ثبت نام کنم
    بايد چارت روبگيريد
    اين پيش ناز ها برداريد با فيزيك 1 و رياضي 1 و اين درس ها . 20 واحد ميشن.
    مورد سوم هم هر جا تو كارنامه زده بايد ثبت نام كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچه ها من شهرسازی مشهد قبول شدم انتخاب اولم بود . تو کارنامه زده رتبه 13 و رتبه آخرین فرد قبول شده هم 118 !

حالا من میخوام بدونم من بین چه کسایی رتبه 13 شدم ؟
    و اینکه چه طور ممکنه 118 نفر قبول بشن ! در صورتی که شاید ظرفیت 40 نفر باشه ! اگر میخواین بگین همیشه اضافه تر قبولی اعلام میکنن درسته ، ولی ما فرض میگیریم اصلا از این 118 نفر 68 نفر نرن واسه ثبت نام و 50 نفر برن در صورتی که ظرفیت 40 نفر هست ! اون وقت تکلیف چی میشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها من شهرسازی مشهد قبول شدم انتخاب اولم بود . تو کارنامه زده رتبه 13 و رتبه آخرین فرد قبول شده هم 118 !

حالا من میخوام بدونم من بین چه کسایی رتبه 13 شدم ؟
    و اینکه چه طور ممکنه 118 نفر قبول بشن ! در صورتی که شاید ظرفیت 40 نفر باشه ! اگر میخواین بگین همیشه اضافه تر قبولی اعلام میکنن درسته ، ولی ما فرض میگیریم اصلا از این 118 نفر 68 نفر نرن واسه ثبت نام و 50 نفر برن در صورتی که ظرفیت 40 نفر هست ! اون وقت تکلیف چی میشه ؟
    مي زنن
    50-60 نفر ثبت نام نميكنن
    تازه ظرفيت هست به اندازه بيشتر از اين حرفا.
    مثلا 60 نفر ميگيرن ميشه راحت دو تا دونه كلاس.

7. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مي زنن
    50-60 نفر ثبت نام نميكنن
    تازه ظرفيت هست به اندازه بيشتر از اين حرفا.
    مثلا 60 نفر ميگيرن ميشه راحت دو تا دونه كلاس.
    مرسی . در مورد سوال اولم هم اطلاعاتی داری ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شهر عشق

پيش فرض

من اولویت سوم یعنی برق مخابرات قبول قطعی شدم ولی اولویت اولم که مکانیک بود 20 تا رتبه کم اوردم احتمالش هست که مکانیک قبول شم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

اساتید به نظرتون به لحاظ بازار کار
    برق-قدرت بهتره یا مخابرات یا مهندسی عمران ؟
    البته که مخابرات!من خودم هم مخابرات میخوام برم!از ۱مشاور کاربلد بپرس

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 01:58 PM ----------

سلام دوستان ۱سوال داشتم خدمت شما!من بین این دورشته موندم کدوم رو ثبت نام کنم!مهندسی برق مرکز تهران(خود تهران)دانشگاه پیام نور(فراگیر) یا فیزیک مهندسی دانشگاه علوم و تحقیقات؟
    اقا کسی نیست کمک کنه؟برای من سختی مهم نیست اعتبار مدرک مهمه

11. این کاربر از mohandes e ekhraji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان محترم من اشتباها انتخاب اول زده بودم فناوری اطلاعات مرکز رباط کریم و متاسفانه همین انتخاب اول هم قبول شدم. چون کارت پایان خدمت دارم و از طرفی هم سرکار میرم و رفتن به رباط کریم برام هم دوره و هم مشکله قصد ثبت نام ندارم. من دوست داشتم فن آوری اطلاعات تهران شمال قبول بشم. حالا میخوام بپرسم که آیا در سال های گذشته دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیت میذاشته؟ حالا تهران شمال نه مثلا دماوند یا تهران مرکز یا نرم افزار رودهن. البته اینو هم بگم که من فوق دیپلم برق هستم و به خاطر مسائل کاری میخوام تغییر رشته بدم.

داره خودمونی میشه keyvanb1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض عمران آزاد قبول شدم ولي واحد دارم!چيكار كنم؟دوستان كمك كنيد....

سلام دوستان
    من دانشگاه آزاد رشته مهندسي عمران شهر مهاباد قبول شدم.راستش فكرش رو نميكردم كه قبول بشم واسه همين يه چند تا واحد پيش دانشگاهيم كه مونده بود رو تصميم گرفتم تو آذر 90 پاس كنم(به خاطر يه سري مشكلات).اما حالا كه قبول شدم ميخوام برم دانشگاه ثبت نام بكنم.ولي مشكل واحدهام رو دارم.
    تو دفترچه نوشته بود كه بايد تا پايان شهريور از پيش دانشگاهي گواهي قبولي گرفته باشي و بعد از اون براي ثبت نام به دانشگاه بري.
    ولي من نميتونم تا اون موقع قبول بشم و گواهي بگيرم....
    حالا يه سوال ازتون دارم.اونم اينكه من ميتونم به پذيرش دانشگاه مراجعه كنم و شهريه رو به حساب دانشگاه بريزم بعد يه ترم مرخصي بگيرم(يعني احتمالا تا بهمن ماه)و من تا اون موقع واحدام رو پاس كنم و گواهي قبولي پيش دانشگاهي رو به دانشگاه بدم بعد از اون كلاس هاي دانشگاه رو شروع كنم؟؟؟
    چون از چند نفر كه همين مشكل رو داشتن پرسيدم ، اونا گفتن كه اين كار رو كردن.ولي از اون جايي كه من به بچه هاي انجمن اعتماد بيش تري دارم خواستم كه شما راهنماييم كنيد كه چيكار بايد بكنم.
    دوستان آيا ميشه واقعا با اين شرايط من دانشگاه آزاد ثبت نام كرد؟
    ممنون ميشم راهنمايم كنيد.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •