پرینتر hp1200 داریم که نصفه چاپ میکند هم در تست هم در چاپ معمولی.چرا؟
پرینتر hp1200 داریم که نصفه چاپ میکند هم در تست هم در چاپ معمولی.چرا؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا مهران این چطوره؟
سلام.
ليزري 1200؟
نصفه به چه شكل؟
افقي يا عمودي؟
نمونه پرينت رو اسكن كن
ببخشید من یه پرینتر hp deskjet f380 دارم.کارتریج هاشو به طور صحیح شارژ کردم(تا حالا چند بار شار کارتریج انجام دادم وهمیشه کار میکرده البته این کارتیج ها رو برای اولین بار شارژشون کردم).اما وقتی میذارم تو دستگاه ارور میده و نمیتونم پرینت بگیرم.باید چی کار کنم؟
سلام. يك پرينتر مدل Epson stylus photo R200 دارم كه حدود 7-8 ساله داره كار مي كنه وتقريبا مشكل خاصي نداشتم. البته يكي دو بار اقدام به جوهر كشي و عدم پرينت كرده كه خوب رفته تعميرگاه و برگشته باز خوب كار كرده. البته اين دو بار هم بعد از اين بوده كه جوهرش رو از مقدار كم به تانك هاي بزرگ تبديل كردم. با اينهمه خيلي خوب ادامه داده. يك هفته اي ميشه كه يك مشكل جديد براش پيش اومده اون هم اينه كه وقتي يك متن يا تصوير رو پرينت ميگيرم شروع مي كنه در مسير تردد هدش خطوط افقي منظم مشكي رنگ با فاصله هاي مشخص روي كاغذ و روي موضوع پرينت گرفته شده چاپ مي كنه. حالا چه تصوير باشه چه متن! اگر تصوير يا متن ظريف باشه خطوط به هم نزديك ميشه و اگر طرح يا متن درشتي باشه خطوط هم با فاصله بيشتري چاپ ميشه. اين مشكل هم در تصاوير و متن سياه و سفيد هست و هم در رنگي ها. كسي مي تونه كمكم كنه مشكل رو حل كنم؟
جلوی نازل و چیپ را با دستمال اغشته به الکل پاک کنید و جا بزنید.
اگر نشد!
یکی از کارتریج ها سوخته است و باید برید مراکز شارِ تا کارتریج را تست کندد روی دستگاهتون تا مشخص بشه کدوم کارتریج سوخته است.
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
نمونه پرینت را اسکن کنید تا راهنمایی کنم.
خب اگه یکی از کارتریج ها سوخته باشه به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟چون همونطور که گفتم مطمئنم به درستی شارژشون کردم چون قبلا هم 7-8 بار کارتریج شارژ کردم و همیشه هم درست کار میکردن.البته این کارتریج ها رو اولین بار بود که شارژشون کردم و خیلی با دقت شارژ و هواگیری کردم.اما نمیدونم چرا ارور میده.یعنی به نظر شما چرا سوخته؟
اينم اسكن يكي از نمونه هاي پرينت شده. ممنونم از كمكتون.
![]()
سلام. دوستان چطور میشه رنگ کپی رو توی دستگاه scx-3200 کمتر کرد؟
متاسفانه کپی رو خیلی سیاه میگیره!!
دوستان سلام
.
من تازگی یه پرینتر گرفتم HP LaserJet P2055D
.
میخوام عکسهای پرسنلی 3در 4 یا 6 در 4 رو پرینت بگیرم میشه بگید چه کاغذی و با چه گرمی بگیرم و تنظیمات این دستگاه رو موقع پرینت چی انتخاب کنم
؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)