تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 260 از 334 اولاول ... 160210250256257258259260261262263264270310 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,591 به 2,600 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

شكي نيست كه تيبا بهتر از روآ پرايد 405 ،206 تيپ 2 سمندحتي ريو وال 90 هست از لحاظ امكانات تكميله از نظر ايمني وراحتي بهترينه فقط موتور تقويت شده پرايد روشه كه اونم ما تقويت نكرديم كه مثل روآ 1700 پرمصرف باشه!! ازنظر طراحي عادتآ به ماشيناي تكراري ويك شكل دل بستيم وكمي تغيير رو نمي پسنديم در حالي كه تيبا شايد با يه موتور بهتر بتونه تو اروپا رقابت كنه اگه باور داشته باشيم من تجربه روندن تمامي ماشيناي مونتا‍‍‍ژ داخلو دارم اما تيبا رو يه استارت براي جهش به سمت تغيير وتحول جهت نوگرايي و رقابت پذيري مي دونم من از آذر 89 تيبا نوك مدادي دار و تقريبا محسنات ونقاط ضعفشو مي دونم وبا اطمينان مي گم تيبا بهترين خودرو توليد داخله و اگه كلاس وتيپ اين خودرو رو بتونن متنوع كنن مثلا موتور 16 سوپاپ شبكه جلو خودرو مثل بنر كشيده كنن وگيربكس اتومات بذارن وغيره مطمئنا پيشرفت تو اين پروژه دور از انتظار نيست با تشكر

2. این کاربر از arshamx59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asme1982's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شكي نيست كه تيبا بهتر از روآ پرايد 405 ،206 تيپ 2 سمندحتي ريو وال 90 هست از لحاظ امكانات تكميله از نظر ايمني وراحتي بهترينه فقط موتور تقويت شده پرايد روشه كه اونم ما تقويت نكرديم كه مثل روآ 1700 پرمصرف باشه!! ازنظر طراحي عادتآ به ماشيناي تكراري ويك شكل دل بستيم وكمي تغيير رو نمي پسنديم در حالي كه تيبا شايد با يه موتور بهتر بتونه تو اروپا رقابت كنه اگه باور داشته باشيم من تجربه روندن تمامي ماشيناي مونتا‍‍‍ژ داخلو دارم اما تيبا رو يه استارت براي جهش به سمت تغيير وتحول جهت نوگرايي و رقابت پذيري مي دونم من از آذر 89 تيبا نوك مدادي دار و تقريبا محسنات ونقاط ضعفشو مي دونم وبا اطمينان مي گم تيبا بهترين خودرو توليد داخله و اگه كلاس وتيپ اين خودرو رو بتونن متنوع كنن مثلا موتور 16 سوپاپ شبكه جلو خودرو مثل بنر كشيده كنن وگيربكس اتومات بذارن وغيره مطمئنا پيشرفت تو اين پروژه دور از انتظار نيست با تشكر

شاید تیبا ماشین نرم و خوبی باشه ولی منصفانه تعریف و تمجید بکنید از این تازه وارد سایپائی...
    هنوز خیلی زوده در مورد این خودرو اینقدر با اطمینان صحبت کردن ...
    ریو؟!
    لوگان؟
    سمند؟!

تیبا رو با هم قد خودش مقایسه کنید
    شما یا سوار این خودرو ها نشدید یا خیلی اغراق می کنید ...
    حداقل خودم با تمام خودروهای زیر 30 تومن رانندگی طولانی داشتم ... تیبا رو از لحاظ امکانت چیش با ریو مقایسه کردید؟
    از لحاظ ABS و ایربگ و آپشن حتی از لوگان عقبتره ...
    یکم منصفانه بنویسید و اذهان مردم رو منحرف نکنید ...
    تیبا یه حرکت رو به جلو برای سایپا و جایگزین مناسب برای پرایده و می تونه موفق باشه ولی بهترین نیست ...

4. 3 کاربر از asme1982 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این پست به دلیل اینکه ارور داد لطفا حذف شود.
    Last edited by ahmad_1390; 06-09-2011 at 16:00. دليل: حذف شود

6. 2 کاربر از ahmad_1390 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    حیف که دوستان اکثرا از این تاپیک رفتن و تاپیک اینقدر سوت و کور شده...
    بعد از مدت ها اومدم یه نگاه به صفحات تاپیک کردم.
    فقط در جواب آقای asme باید خلاصه بگم اگه دقت میکردی میتونستی ببینی این دوستمون همون طور که گفتن تیبا رو داشتن و هم سوار شدن و هم کیفیت و موتور و سواریش و همه جنبه هاشو با ماشینای دیگش مقایسه کردن...
    اینطوری نبوده که مثل شما نداشته باشن ماشینو و فقط بیان محض اینکه صحبتی هم گفته باشند یک دفعه موضع بگیرن...
    اگه دقت میکردین میدیدین خودشون ماشینو چند ماه داشتن.هم نقاط قوت رو گفتن.هم نقاط ضعف.
    در اینکه تیبا محصول تازه وارد ایران هست شکی نیست.
    اما مطمئن باشین از من وشما بیشتر آلمان که موتورش رو طراحی کرده و همین طور کشورهای دیگر که در طراحی بدنه و سایر قسمت ها وقت گذاشتن بیشتر وارد بودن و...خودرویی که هدفش الان باشه و بازار فعلی دنیا هدفش باشه به هرحال حداقل سعی میکنن یه حداقل استانداردهایی توش رعایت بشه ...
    یه کیفیت هایی توش رعایت بشه
    نمونش همین استاندارد یورو 4
    تیبا در جریان هستم که به زودی با اخذ چند گواهینامه دیگه استاندارد یورو3 که الان داره رو به 4 اروپا ارتقا میده .اما ریوی فعلی ایران چی؟
    روآ چه؟
    405 الان ایران چه؟
    اینا بعضا حتی استاندارد افغان 1 رو هم ندارن.... با اون مصرف سوختشون.
    با اون امنیتشون.
    با اون کیفیت ساختشون.
    حالا این فقط یه مسئله بود.خیلی موارد داریم که به هر حال در محصول امروز سعی میشه رعایت بشه با توجه به درخواستای امروز
    که شاید دیروز اونا اصلا مهم نبودن....
    اما الان مهمن
    بازار اونا رو میخواد.
    سایپا هم اگه بخواد محصولش تا چند سال تو بازار دووم بیاره باید اون مواردو لحاظ کنه.
    یه مواردی موقع ساخت روآ اصلا مهم نبود.موقع 405 مهم نبود.
    موقع سمند هم نبود.مهم نبود که سوختشون شده اون.مهم نبود که ایربگ نداشتن .مهم نبود که هیچ ماشینی ای بی اس نداشت.
    یه زمانی مهم نبود کمربند ببندی
    الان مهمه
    الان نه تنها اون موارد مهمه
    خیلی چیزا مهمه
    قرار نیست تا ابد الدهر یه جور فکر کنیم.
    یه چیزی بسازیم و اصلاحش نکنیم.فکر جدید نزنیم.کار جدید نکنیم.
    به عنوان کسی دارم صحبت میکنم که هم ال 90 روندم 2 سال.
    هم ریو داشتم 1سال حدودا.
    هم الان حدود 6 ماهه تیبا دارم.
    اون دوستمون اظهار بیربط نکردن و بی دلیل هم حرف نزدن.
    حداقلش اینه ایشونم ظاهرا اینطور که گفتن چند ماه حداقل ماشینو داشتن.
    اما شما که انگار دیگه ریو و لوگان و 405 رو کسی از ما اصلا ندیده که همچین سنگشونو به سینه میزنی که انگار چه خبره ...
    انگار بنز 2011 هستن ////
    حداقل این صحبت ایشونو کسایی باید نقد کنن چه خودشون تجربه مشابه دارن....
    لطفا پس شما محبت کنین و در قیاسهایی اظهار نظر بفرمایین که همه ی موارد رو تجربه فرمودین
    نه اینکه یه نفر دیگه هم که 4 خودرو رو تجربه کرده و مقایسه و نظرشو نوشته برای مردم رو به عوام فریبی و دروغگویی متهم کنید.
    حداقل ایشون ماشینو داشتن و نظرشون رو دادن.
    موفق باشید
    راستی از این جمله من بهترینم انتهای کلامتون خیلی برداشت جالبی کردم که به صحبت بالای بنده ربط داره....
    انگار فقط مواردی که به شما مربوط هستن بهترین هستن.... بقیه که اصلا هیچی نمیفهمن!!!! اگه تجربه هم کرده باشن نمیفهمن.... اما شما تجربه هم نکرده باشین...از گوشه و کنارم شنیده باشین و نقل قول کرده باشین کاملا متوجهین...
    جالبه
    بگذریم...
    موفق باشید
    Last edited by ahmad_1390; 06-09-2011 at 16:00.

8. 3 کاربر از ahmad_1390 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان واقعيت اينه كه وقتي پشت ماشين ايراني مي شيني وازكنار ماشيناي خارجي رد ميشي يه احساس ديگه به آدم دست ميده تا كي بايد ماشين فرانسوي وكره اي سوار شيم بگيم اين خوبه اون عاليه درسته تيبا موتورش تقويت شده پرايده اما همينكه شكل هيچ ماشيني نيست باعث تفاوت ميشه ژاپن وكره اومدن بعدجنگ جهاني از صنايع خودشون حمايت كردن الان وضعشون اينه درحالي كه ما قبيل انقلاب خودروسازي داشتيم اما تا حالا حتي نتونستيم توكشورهاي همسايه حرفي براي گفتن داشته باشيم چون نياز به حمايت ملي داريم شايد ننگمون بشه ال 900 سوار نشيم پژوهاي چند دهه پيشو سوارشيم اما بدونين اگه خودروي ملي حمايت بشه مطمئن باشين درآينده بچه هامون بهتر از ال90 ها ريوها پژوهارو با نام ايراني همه جاي دنيا سوار ميشن
    پس حالا ميگم تيبا
    بهترينه چون متفاوته بهترينه چون ايرانيه مطمئن باشين از 206 و405 هم بهتره تفاوتش با ال 90 فقط موتوره 16 سوپاپه والا ال 90 اگه موتور ضعيفي داشت هيچكسي ازش استقبال نمي كرد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان واقعيت اينه كه وقتي پشت ماشين ايراني مي شيني وازكنار ماشيناي خارجي رد ميشي يه احساس ديگه به آدم دست ميده تا كي بايد ماشين فرانسوي وكره اي سوار شيم بگيم اين خوبه اون عاليه درسته تيبا موتورش تقويت شده پرايده اما همينكه شكل هيچ ماشيني نيست
    باعث تفاوت ميشه ژاپن وكره اومدن بعدجنگ جهاني از صنايع خودشون حمايت كردن الان وضعشون اينه درحالي كه ما قبيل انقلاب خودروسازي داشتيم اما تا حالا حتي نتونستيم توكشورهاي همسايه حرفي براي گفتن داشته باشيم چون نياز به حمايت ملي داريم شايد ننگمون بشه ال 900 سوار نشيم پژوهاي چند دهه پيشو سوارشيم اما بدونين اگه خودروي ملي حمايت بشه مطمئن باشين درآينده بچه هامون بهتر از ال90 ها ريوها پژوهارو با نام ايراني همه جاي دنيا سوار ميشن
    پس حالا ميگم تيبا
    بهترينه چون متفاوته بهترينه چون ايرانيه مطمئن باشين از 206 و405 هم بهتره تفاوتش با ال 90 فقط موتوره 16 سوپاپه والا ال 90 اگه موتور ضعيفي داشت هيچكسي ازش استقبال نمي كرد

11. این کاربر از arshamx59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

درسال 89 تيبا يه سري ايرادايي داشت كه همين مسئله باعث شد توليد افزايش نداشته باشه تا ايرادا رفع بشه ازقبيل پاره شدن تسمه كم كردن روغن تاب ورداشتن ديسك صداي فرمان بسته نشدن درها صداي اگزوز نشانگر بنزين كه سال 90 تقريبا با توجه به تحقيقي كه از كسايي كه تازه خريدن كرده برطرف شد خودم هم همه رو برطرف كردن اما درها رو ميشه خودتون تنظيم كنين صداي فرمانو با روغن ريزي رفع كنين پاره كردن تسمه رو با سفت وتثبيت كردن پايه دينام برطرف كنين
    تاب برداشتن ديسك رو هم تو سرعت 100 تا 120 فقط تو اتوبان وجاي صاف با ترمز گيري پيوسته با فشار روي ترمز مي تونين از بين ببرين اين حالت باعث ازبين رفتن برآمدگي ميليمتري روي ديسك چرخ ميشه

13. این کاربر از arshamx59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

يك مورد درخصوص نحوه رانندگي با تيبا اينه كه بايد حتما حداقل 2 ماه اين ماشينو برونيد تا بتونين تفاوت رو احساس كنين با يه بار عقب جلو تويه محل ثابت قضاوت نكنين تيبا تو تمام شرايط بايد رانندگي كنين سطح صاف سربالايي بارون سرما گرما دست انداز بزرگراه داخل شهر پشت چراغ قرمز منتظر تيك آف!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من يه اشتباهي توتعويض روغن داشتم اونم روغن 20w50 ريختم كه باتوجه به سوپاپاي اتوماتيك تيبا باعث كاهش قدرت وشتاب ميشه بهترين روغن كاسترول 10w40 يا ويژه زانتيا هست كه شركتيه

16. این کاربر از arshamx59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

يه مورد جالب لوله فولادي داخل سينه ماشينه با برداشتن درپوش پلاستيكي هردوطرف قابل ديدنه اين مسئله مي تونه باعث امنيت بيشتر باشه
    نحوه طراحي ماشينو اگه دقت كرده باشين از لحاظ آيروديناميكي طوري هست كه بادشكن بهتري نسبت به ريو 405 ال 90 هست همين مسئله باعث ميشه كه تيبا بتونه راحت با اين ماشينا كورس بذاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •