تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 43 از 79 اولاول ... 3339404142434445464753 ... آخرآخر
نمايش نتايج 421 به 430 از 787

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012 - DEMO

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام
    دموي دوم داره مياد و من تازه ميخام درباره دمو اول يه چيزايي رو بگم
    بازي نسبتا پيشرفت خوبي داشته ولي من اميدوارم نسخه اصلي خيلي از اين بهتر باشه
    اما نكاتي كه به نظرم اومد رو ميگم البته سعي ميكنم چيزايي كه قبلا بچه ها دربارش نظر دادن رو ديگه تكرار نكنم:
    1-گرافيكش كه به نظر مياد نسبت به pes 11 افت كرده
    2-پاساش بهتر شده مثلا اگه پاس رو تا آخرش پر كني ديگه مثه pes 11 پاس خيلي محكم نميده كه به پا طرف بخوره و كلي ازش دور بشه شما اينو ميتوني تو پرتاب اوت ببيني(دوباره پاسو به پرتاب كننده بدي)

چنتا نكته جديدم توش ديدم به نظرم جالب بود
    1-وقتي ميخاي زننده ضربه آزاد رو عوض كني تصوير اونو نشون ميده كه از پشت توپ ميره و اون يكي ميدوه تا بياد پشت توپ
    2-كاركناي ورزشگاه قبل از شروع بازي دارن به چمن ور ميرن
    3-پشت تور دروازه ها يه مش دوربين گذاشتن روي زمين و يه دوربين درازم پشت دروازست كه بالا و پايين ميره و يكي هم وسط زمين روبروي تصوير ما هس كه اونم متحركه و يه يارو كنترلش ميكنه

البته اينارم بگن:
    1- اينم بگم كه من تو چيپ زدن مشكلي ندارم و مثل pes 11 چيپ ميزنم. آره قدرت چيپش كم شده و اروم تر ميزنه ولي بهتر ميشه با چيپ گل زد
    2-و همچنين من با همون R1 و ضربدر ميرم تو پاي بازيكنا تا توپ رو ازشون بگيرم

اوووووه خيلي حرف زدم ببخشيد سرتون رو خيلي درد اوردم و اينايي رو كه گفتم همه نظرات شخصيم هستند

2. 4 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

مشکل اساسی تو نسخه اینه که دفاع هیچ کاری انجام نمیدخ(نخودین)حریف کم مونده با دروازه بانش بیاد همرو بپیچونه گل بزنه امیدوارم تو نسخه اصلی بر طرف بشه!!!!!

4. 2 کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

تنها چیزی که خیلی زیاد رو اعصابه همون مردک پشت دروازه س که با لباس پلوخوری بدو میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

البته سرعت بازی یه چیز شخصی و سلیقه ای و نمیشی ایرادی بهش گرفت..بعضیارو مشناسم که طرفدار WE4 و هنوزم بازیش میکنن فقط واسه سرعت بالایی که این فوتبال PS1 کونامی داره دوستش دارن..
    این به تبع فوتبال دوستی شما هم برمیگرده که فوتبال سریع و مستقیم رو دوست دارید یا آروم و با برنامه رو که بنظر من کونامی با گزاشتن سرعت هم - و هم + به این سلیقه مخاطباش احترام گذاشته.

دوستان یادتون میاد توی PES2011 وقتی توپ رو با پاس توی عمق به یارت که توی موقعیت برتری نسبت به مدافعین بود میرسوندین بازم مدافعان به راحتی به شما میرسیدن!!!!
    آیا توی این ساکر هم این مشکل دیده میشه؟یا اینکه میشه دفاع حریف رو شکافت و تک به تک شد!؟ (به شخصه چون سبک بازیم پاسکاری این مشکل خیلی آزارم میداد )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

البته سرعت بازی یه چیز شخصی و سلیقه ای و نمیشی ایرادی بهش گرفت..بعضیارو مشناسم که طرفدار WE4 و هنوزم بازیش میکنن فقط واسه سرعت بالایی که این فوتبال PS1 کونامی داره دوستش دارن..
    این به تبع فوتبال دوستی شما هم برمیگرده که فوتبال سریع و مستقیم رو دوست دارید یا آروم و با برنامه رو که بنظر من کونامی با گزاشتن سرعت هم - و هم + به این سلیقه مخاطباش احترام گذاشته.

دوستان یادتون میاد توی PES2011 وقتی توپ رو با پاس توی عمق به یارت که توی موقعیت برتری نسبت به مدافعین بود میرسوندین بازم مدافعان به راحتی به شما میرسیدن!!!!
    آیا توی این ساکر هم این مشکل دیده میشه؟یا اینکه میشه دفاع حریف رو شکافت و تک به تک شد!؟ (به شخصه چون سبک بازیم پاسکاری این مشکل خیلی آزارم میداد )
    خیالت تخت تو این دمو اصلا نمیشه پاس عمق داد که بخواد اون دفاع بهت برسه یا نه هر چی پاس تو عمق میدی خیلی ضعیف میده و اکثرا مدافع توپ ها رو جمع میکنه

8. این کاربر از bar333lona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بازی برای کسایی که دوست دارن حرکاتی مثل کارتون فوتبالیست ها بکنن، بستر خوبیه، اما برای کسایی که با پاس بازی می کنن (مثل خودم) هم خیلی خوبه، چون بازیکنا خیلی عالی تو فضاها حرکت می کنن و این یکی از بزرگترین تغییرات نسخه 2012 ه. پاس توی عمق رو هم اگر بدونی چطور و چه وقت و با چه قدرتی بدی، خیلی کارآمده. در واقع من از این دو شیوه در تمام مدت استفاده می کنم.

10. 3 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

این بازی برای کسایی که دوست دارن حرکاتی مثل کارتون فوتبالیست ها بکنن، بستر خوبیه، اما برای کسایی که با پاس بازی می کنن (مثل خودم) هم خیلی خوبه، چون بازیکنا خیلی عالی تو فضاها حرکت می کنن و این یکی از بزرگترین تغییرات نسخه 2012 ه. پاس توی عمق رو هم اگر بدونی چطور و چه وقت و با چه قدرتی بدی، خیلی کارآمده. در واقع من از این دو شیوه در تمام مدت استفاده می کنم.
    البته ما پس بازا بیشتر فوتبالو واسه سرگرمی بازی میکنیم و این یجور شارژ روحیه (واسه من که اینطوره)

اینکه خیلی عالیه آخه اگر یادتون باشه 2011 خوب میشد پاسکاری کنی ولی بازیکنا خوب ساپورت نمیکردن و حرکت نمیکردن پس میشه به تیکی تاکای فانتزی فوتبالیستایی امیدوار بود

بیخودی که طرفدار بارسلونا نشدم که
    مرسی دادا

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین جان زیاد توی این نسخه نمیشه روی تیکا تاکا مانور داد مثل حالتی که توی فیفا 11 شاهد بودیم توی فیفا 11 اگه با یه تیم خیلی خوب از لحاظ پاسکاری مثل بارسا حتی توی درجه سختی افسانه ای هم می تونستی لحظات زیبا و بی عیب و نقصی خلق کنی ولی توی این نسخه تا حدودی باید روی حرکات فردی بازی کنا حساب باز کنی به نظرم بهبود بازی خیلی مثبته توی این نسخه وقتی دیگه گیم پلی خسته کننده و یکنواخت و عاری از هیجان نسخه 2011 توی این نسخه دیده نمیشه من این اواخر با اکراه به زور خودم رو قانع کردم که بشینم PES2011 رو بازی کنم اونم واسه گرفتن یکمی از اچیومنتاش که اونم کل اچیومنتاش باز شد غیر از یکی که اونم آنلاین بود! 950 از 1000 اچیومنت! جالب بود کلا...
    تازه همین دیشب از رو هارد ایکس باکس پاکیدم 2011 رو در حالی که دموی 2012 رو الان یک هفته اس که با لذت رو لپتاپم بازی می کنم و حقیقتا لحظه های جالبی برام خلق میشه نمیشه دیگه این نسخه جدید PES رو با فیفا مقایسه کرد حال و هوای خاص و متفاوتی حاکم هست که نمونه اش رو نه توی فیفا و نه نسخه های قبلی PES سراغ ندارم هرچی هست هنگام بازی از حرکات خوش استیل بازیکنا آدم لذت می بره نحوه دویدن و حرکت بازیکنا خیلی حرفه ای تر و با شخصیت تر شده تنها چیزی که باهاش مشکل دارم فعلا استیلی هست که توی پاسهای محکم می گیرن خیلی نافرم هست شبیه فوتبالیست ها می شن اون لحظه امیدوارم روی این تیکه از انیمشین بازی کار کنن گرچه زیاد چیزی نیست که گیم پلی رو تحت الشعاع قرار بده چیزی که از همه چیزا برام مهم تر هست گیم پلی هست که خوشبختانه فوق العاده جذاب شده شاید امسال باز هم PES نتونه رقیبش رو پشت سر بذاره ولی شک نکنید نه تنها زخم زبون نخواهد خورد بلکه همگان عملکرد کونامی و شینگو سیباس رو تحسین خواهند که که بین نسخه جدید و قبلی شون جهش رو به جلوی زیادی داشتن.

13. 9 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

مرسی آرمین جان بابات توضیحات خوبت
    اتفاقا من الان یک هفتس دارم فیفا رو با ایکس باکس تجربه میکنم پاس کاریاش خوبه (ولی احساس کند بودن به آدم دست میده)،آزادی عمل فوق العادست حتی میشه دریبل ریز رو به راحتی اجرا کرد.. واسه منکه یک هفتست بازی میکنم جالب بوده مخصوصا از لحاظ فرارها و پاسهای توی عمق و جناحین ولی اصلا نمیتونم با قدرت شوتش ارتباط برقرار کنم...
    ولی راجع به پس:
    با توجه به تعریف و تمجیدهایی که دوستان و شما کردید میتونه نسخه آرمانی این نسل باشه (البته تا به این لحظه) حیف که فعلا امکانش نیست نسخه دمو رو دان کنم ولی خوب بیصبرانه منتظر نسخه اصلی بازیم.
    راستی آزادی عمل (مخصوصا توی پاسها) به چه صورته؟ منظورم اینه که مثلا اگر محوطه رو به روی بازیکن صاحب توپ رو نسبت به بازیکن هدف به 45 درجه یا 45 قسمت تقسیم کنیم از چند درجه این محوطه پیش رو میشه استفاده کرد؟ (امیدوارم متوجه منظورم شده باشید )
    یه چیز دیگه اینکه لحظه ای که حمله میکنی یارات به خوبی ساپورت میکنن؟ منظورم اضافه شدن به حملست! (ساکر قبلی تا پشت محوطه حریف میومدن ولی یهویی مثل اینکه به یه دیواره نامرئی بخورن یا می ایستادن یا عقبکی میرفتن)
    دوستانی که فیفا رو بازی کردن میدونن که خیلی خوب عمل دفاع توش انجام میشه مخصوصا وقتی بخوای عمل 1&2 رو انجام بدی...توی پس تا به این لحظه و دموی موجود دفاع در چه سطحه؟(واسه تیم خودی منظورم)

15. این کاربر از ArminxXx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آرمین جان زیاد توی این نسخه نمیشه روی تیکا تاکا مانور داد مثل حالتی که توی فیفا 11 شاهد بودیم توی فیفا 11 اگه با یه تیم خیلی خوب از لحاظ پاسکاری مثل بارسا حتی توی درجه سختی افسانه ای هم می تونستی لحظات زیبا و بی عیب و نقصی خلق کنی ولی توی این نسخه تا حدودی باید روی حرکات فردی بازی کنا حساب باز کنی به نظرم بهبود بازی خیلی مثبته توی این نسخه وقتی دیگه گیم پلی خسته کننده و یکنواخت و عاری از هیجان نسخه 2011 توی این نسخه دیده نمیشه من این اواخر با اکراه به زور خودم رو قانع کردم که بشینم PES2011 رو بازی کنم اونم واسه گرفتن یکمی از اچیومنتاش که اونم کل اچیومنتاش باز شد غیر از یکی که اونم آنلاین بود! 950 از 1000 اچیومنت! جالب بود کلا...
    تازه همین دیشب از رو هارد ایکس باکس پاکیدم 2011 رو در حالی که دموی 2012 رو الان یک هفته اس که با لذت رو لپتاپم بازی می کنم و حقیقتا لحظه های جالبی برام خلق میشه نمیشه دیگه این نسخه جدید PES رو با فیفا مقایسه کرد حال و هوای خاص و متفاوتی حاکم هست که نمونه اش رو نه توی فیفا و نه نسخه های قبلی PES سراغ ندارم هرچی هست هنگام بازی از حرکات خوش استیل بازیکنا آدم لذت می بره نحوه دویدن و حرکت بازیکنا خیلی حرفه ای تر و با شخصیت تر شده تنها چیزی که باهاش مشکل دارم فعلا استیلی هست که توی پاسهای محکم می گیرن خیلی نافرم هست شبیه فوتبالیست ها می شن اون لحظه امیدوارم روی این تیکه از انیمشین بازی کار کنن گرچه زیاد چیزی نیست که گیم پلی رو تحت الشعاع قرار بده چیزی که از همه چیزا برام مهم تر هست گیم پلی هست که خوشبختانه فوق العاده جذاب شده شاید امسال باز هم PES نتونه رقیبش رو پشت سر بذاره ولی شک نکنید نه تنها زخم زبون نخواهد خورد بلکه همگان عملکرد کونامی و شینگو سیباس رو تحسین خواهند که که بین نسخه جدید و قبلی شون جهش رو به جلوی زیادی داشتن.
    خوشحالم از این که دربارت اشتباه نکردم. ممنونم ازت به خاطر نظراتت,نظراتی که من همیشه براش احترام قائل بودم چون همیشه سعی کردی منطقی باشی. خوشحالم از اینکه تو هم این بازیرو تایید کردی. به امید اینکه در نسخه اصلی ایرادات بازی تا حدودی رفع بشه و بتونیم بهترین نسخه پیس(البته از نظر من) رو بازی کنیم.

17. 2 کاربر از farshad_pes9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •