تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 233 از 295 اولاول ... 133183223229230231232233234235236237243283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,321 به 2,330 از 2949

نام تاپيک: مشورت و راهنمایی در مورد خرید dvd player و Bluray player

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان مژدهههههههههههههههههههههه هههههههههههه اورکا اورکااااااااااااااااااااا

دستگاهی که mkv رو عالی اجرا کنه و زیرنویس فارسی srt رو عالی ساپورت کنه بعد از 1ماه تحقیق یافتم

دستگاه sony BDP - S380

که تازه یه هفتس وارد بازار شیراز شده و قیمتم 260 هست راستی بلوری هم هستا

بالاخره تحقیقات نتیجه داد...
    البته رفقا من مطمئنم تا آخر اکتبر یا حداکثر نوامبر مارکهای دیگه هم این نیاز بازار بزرگ ایران , یعنی زیرنویس str و فرمتmkv رو تجهیز میکنند شک نکنید و البته روند سقوط قیمت این رنج دستگاهها هم محتملتر شده به نظرم(با توجه به اینکه اگه مثلا دستگاه sony BDP - S380
    رلیز پارسال بود,قیمتش مطمئنا بالای 300 بود! اما مطمئنا از 2012 به بعد بلوری به دست تر میشیم همگی
    البته لومکسی T3601 هم ادعا میکنه بتون mkv رو پخش کنه همچنین زیرنویس فارسی srt

قیمتش هم 93 تومنه...ولی از لحاظ کیفیت هیچ اطلاعی ندارم ه منتظر نظر دوستان هستم

داره خودمونی میشه payamhetfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

البته لومکسی T3601 هم ادعا میکنه بتون mkv رو پخش کنه همچنین زیرنویس فارسی srt

قیمتش هم 93 تومنه...ولی از لحاظ کیفیت هیچ اطلاعی ندارم ه منتظر نظر دوستان هستم
    دوست عزیز ما داریم از برندهایی مثل سونی و فلیپس حرف میزنیم! واقعا حتی فکر به زبون آوردن اسم این دستگاههای لومسکی مارشال و اینا رو هم حتی به ذهنتون راه ندید واقعا حیفه یه قرون هست واسه این دستگاهها داد.....
    مطمئنا با کمی تحقیق و عمیقتر شدن نگاهتون , کلا دیدتون عوض میشه و حتی نسبت به خرید مارکای معتبر کره ای هم دلچرک میشید(حتی الجی و سامی).... چون جلوی چشمتون کیفیت فوق العاده فلیپس , سونی ..پایونر و.....هست که خدا تشریف دارن

3. این کاربر از payamhetfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوست عزیز ما داریم از برندهایی مثل سونی و فلیپس حرف میزنیم! واقعا حتی فکر به زبون آوردن اسم این دستگاههای لومسکی مارشال و اینا رو هم حتی به ذهنتون راه ندید واقعا حیفه یه قرون هست واسه این دستگاهها داد.....
    مطمئنا با کمی تحقیق و عمیقتر شدن نگاهتون , کلا دیدتون عوض میشه و حتی نسبت به خرید مارکای معتبر کره ای هم دلچرک میشید(حتی الجی و سامی).... چون جلوی چشمتون کیفیت فوق العاده فلیپس , سونی ..پایونر و.....هست که خدا تشریف دارن
    حالا دوست عزیز من یه سوال از شما دارم
    من 100 تومن پول دارم میخوام یه دی وی دی پلیر خوب بخرم که زیرنویس فارسی ساپورت کنه )mkv برام مهم نیست)
    از طرفی یه گیرنده دیچیتال مارشال هم دارم که اصلا ازش راضی نیستم و تصمیم دارم عوضش کنم

به نظر شما چه کنم؟
    الان یه dvdپلیر بخرم بعدا یه گیرنده خوب؟
    الان گیرنده دیجیتالم رو عوض کنم؟
    یا اینکه دستگاه لوکسی رو بخرم که هردو اینارو باهم داره!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا متشکرم از راهنمایی هاتون که عالیه
    دوست عزیز شاید باورتون نشه ولی من این دستگاه سونی رو اگه بگیرم فقط واسه پخش mkv و صدالبته پخش زیرنویس فارسی str هست!
    و حال جالبتر اینکه نمیدونم این دستگاه سونی str فارسی پخش میکنه یا نه.........؟!
    شما نمیدونید؟

یه چیز دیگه !راستی میشه سیستم صوتی واسه این بلوریپلیر سونی خرید تو بازار ؟یا سرهم بندی کرد؟
    راستی چرا با سونی به اندازه فلیپس فاز نمیکنید؟خشحال میشم دلایله حتی احتمالیتونو بدونم......
    مرسی دوست عزیز
    خواهش می کنم... ببینید من دستگاه 7500 فیلیپس رو از نزدیک چک کردم ولی اون موقع متاسفانه فیلمی نداشتم که زیر نویس فارسی داشته باشه و فقط تعدادی بلوری بود که داشتیم بررسی می کردیم... خود فروشنده ادعا کرده بود که می تونه زیر نویس رو هم پخش کنه ولی از اونجایی که فرصت نبود صحت این موضوع بررسی نشد... به نظرم بهترین کار اینه که وقتی همه مشخصات یک دستگاه + قیمتشو رو پسندیدی بری و با سورس زیر نویس فارسی همون جا چک کنی....

در مورد این سوالت که می شه بعدا ارتقا بدی... باید بگم بلی به راحتی می تونی با خرید یه آمپ و ست اپیکر از داشتن یه صدای زیبا و دلنشین هم لذت ببری.... برای این بخش هم می تونی به تاپیک سینمای خانگی مراجعه کنی.... اونجا دوستان با اطلاعاتی هستند که می تونن به خوبی کمکت کنن.

6. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حالا دوست عزیز من یه سوال از شما دارم
    من 100 تومن پول دارم میخوام یه دی وی دی پلیر خوب بخرم که زیرنویس فارسی ساپورت کنه )mkv برام مهم نیست)
    از طرفی یه گیرنده دیچیتال مارشال هم دارم که اصلا ازش راضی نیستم و تصمیم دارم عوضش کنم

به نظر شما چه کنم؟
    الان یه dvdپلیر بخرم بعدا یه گیرنده خوب؟
    الان گیرنده دیجیتالم رو عوض کنم؟
    یا اینکه دستگاه لوکسی رو بخرم که هردو اینارو باهم داره!!!
    پیشنهد من اینه که بیاییم همگی مثل انگلیسیها فکر کنیم!...
    ببین دوست عزیز به نظر شما یه مرسدس رو که شرکت بنز ضمانت کرده تا مثلا 200 هزار کیلومتر اول به هیچ وجه احتیاج نخواهد شد که در کاپوت ماشی باز بشه چه فرقی با یه سوزلیت داره؟

میل خودتونه ولی به نظر من 90 الی 100 تومان(با احتساب هزینه پست) اصلا پول کمی نیست که بخای واسه یه پلیر سوزلیت بدی
    جدا حیفه پوله..
    پیشنهاد من اینه کهاگه نمیخاید زیادم هزینه کنید,حتما این 2 دستگاه رو جدا تهیه کنید
    ضمنا همه دستگاهها زیرنویس فارسی اجرا میکنن! همه dvd پلیرها تقریبا
    اما پخش زیرنویس srt فارسی خیلی خیلی کمیابه توی بازار ...یا لا اقل من که تا حالا ندیدم و نشنیدم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

پیشنهد من اینه که بیاییم همگی مثل انگلیسیها فکر کنیم!...
    ببین دوست عزیز به نظر شما یه مرسدس رو که شرکت بنز ضمانت کرده تا مثلا 200 هزار کیلومتر اول به هیچ وجه احتیاج نخواهد شد که در کاپوت ماشی باز بشه چه فرقی با یه سوزلیت داره؟

میل خودتونه ولی به نظر من 90 الی 100 تومان(با احتساب هزینه پست) اصلا پول کمی نیست که بخای واسه یه پلیر سوزلیت بدی
    جدا حیفه پوله..
    پیشنهاد من اینه کهاگه نمیخاید زیادم هزینه کنید,حتما این 2 دستگاه رو جدا تهیه کنید
    ضمنا همه دستگاهها زیرنویس فارسی اجرا میکنن! همه dvd پلیرها تقریبا
    اما پخش زیرنویس srt فارسی خیلی خیلی کمیابه توی بازار ...یا لا اقل من که تا حالا ندیدم و نشنیدم
    من به هیچ وجه نمیتونم بیش از این مقدار خرج کنم
    خوب نگفتی بالاخره یه دی وی دی پلیر بخرم یا گیرنده دیجیتال؟؟؟؟ کدوم رو اولویت بزارم؟؟؟ گفتم که گیرنده مارشال دارم ولی ازش اصلا راضی نیستم......کیفیت لازمه رو نداره

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من به هیچ وجه نمیتونم بیش از این مقدار خرج کنم
    خوب نگفتی بالاخره یه دی وی دی پلیر بخرم یا گیرنده دیجیتال؟؟؟؟ کدوم رو اولویت بزارم؟؟؟ گفتم که گیرنده مارشال دارم ولی ازش اصلا راضی نیستم......کیفیت لازمه رو نداره
    پیشنهادم اینه که فعلا 1دونه مارشال کافیه و نکنشون 2تا!

دوست عزیز یه dvd پلیر فوق العده میتونید با این مقدار هزیینه تهیه کنید که لااقل 5سال بیدغدغه dvd ببینید
    از بین فلیپس پایونر و سونی انتخاب کنید بهتره
    اگرم میخایید تا مدلها رو هم واستون بنویسم

10. این کاربر از payamhetfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

پیشنهادم اینه که فعلا 1دونه مارشال کافیه و نکنشون 2تا!

دوست عزیز یه dvd پلیر فوق العده میتونید با این مقدار هزیینه تهیه کنید که لااقل 5سال بیدغدغه dvd ببینید
    از بین فلیپس پایونر و سونی انتخاب کنید بهتره
    اگرم میخایید تا مدلها رو هم واستون بنویسم
    ممنون
    منتظر میمونم تا مدلهای پیشنهادیتون رو بگین!!

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون
    منتظر میمونم تا مدلهای پیشنهادیتون رو بگین!!
    البته واسه این سئوالتون اساتیدی مثل جناب sound vision خیلی بهتر از من وارد هستند
    اما مثلا این چنتا مدل واقعا خوبن:

Philips - DVP3880‎

Pioneer - DV-420‎

LG - DV-9570PM

این الجی آخریو هم خودم خیلی قبول دارم
    ولی خب بازم فلیپس و سونی و پایونر امتحانشونو پس دادن

13. این کاربر از payamhetfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

يه دستگاه ميخواستم كه بلوري و دي وي دي معمولي رو اجرا كنه.

و همچنين از روي USB بتونه اجرا كنه.

لطفا گزينه​هايي كه موجود هستند رو معرفي بفرماييد.
    با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •