سلام .
وایمکس دانلود شبانه رایگان نداره ؟
خیر دانلود شبانه نداره حجمش هم تقریبا 2000 تومان گرونتره.
جالبه الان سایت مبین نتو دیدم قیمت هر گیگو زده 4000 تومان ولی واسه ایرانسل تقریبا 7000.
مبین نت شبانه 2تا 8 رایگانه و قیمتاش هم منصفانه تره.در مورد کیفیتش اطلاعی ندارم.
مثلا 128 با حجم 5گیگ در ماه از مبین نت میشه 15 تومان ولی ایرانسل3گیگ در ماه میشه 12400.
دوست عزیز معمولا 14 ساعت یا 1 روز طول میکشه ولی خودت هر 4 ساعت یکبار مودم رو وصل کن چک کن ببین میره تو اینترنت چون کارشناساش حرف زیاد میزنن
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------
خدا رو باید شکر کنیم پول زیاد میدیم ولی قطعی و کمبود سرعت نداریم مبین نتو میخوایم چیکار خداییش یه سری به تاپیکش بزنین جمعا میخوان یه انجمن بشن و از مبین نت شکایت کنن عزیزان پول بیشتر میدین ولی کیفیت و سرعت دارین آدم پولو فدای کیفیت نمیکنه یادتون باشه![]()
زورشون میرسه دیگه!!
درکل قیمت سرویس های محدودشون خیلی غیرمنصفانه هست چون دانلود شبانه ندارن میتونن ضریب شیرینگ رو بالا ببرن بدون اینکه کیفت سرویس افت کنه(شیرینگ در حد 1 به 20 و حتی بیشتر) و قطعا اینکار رو هم کردن و قیمت این سرویسا باید کمترین ازاینا باشه
دلیل عدم افت گیفیت هم اینه که کسی با این سرویس ها نمیتونه بشینه دانلود با حجم بالا انجام بده و بیشتر مصرف کاربران وب گردی و اینجور چیزاست در نتیجه استفاده کامل کاربران ازکل پهنای باندشون به ندرت ممکنه همزمان بشه
قیمت حجم هم میشه حساب کرد و حتی 3000 تومن برای هر گیگ هم حاشیه سود خوبی براشون داره ولی گرون میدن دیگه!!
مثلا من که به 10 تا12 گیگ در ماه نیاز دارم باید هزینه ای در حد نامحدود و یا بیتشتر از اون هم بپردازم که اصلا منطقی نیست
البته در موردسرویسهای نامحدود هم باید بگم قیمتشون با توجه به کیفیتشون خوبه مخصوصا سرویسهای 1مگ و 2 مگ ولی من که توانای پرداخت هزینه هاشو ندارم
Last edited by lucky_luke; 04-09-2011 at 17:24.
منم اول میخواستم ایرانسل بگیرم ولی بعد منصرف شدم اخه 20 هزار تومن برای یک ماه وبگردی با سرعت 512 خیلی گرونهمن الان با مبین نت کلی فیلم و کلیپ گرفتم ( گاهی اوقات توی روز
) سرعتشم تا حالا افت نداشته
اونم یه جور دیگه پولشو در میاره:
مودمی که من خریدم 40 تومن رو 110 میفروشه (چون سفیده فکر کنم)
من یه مودم موتورولا پیدا کردم توی آمازون قیمت بین 25 تا 30 دلار داشت فکرکنم! تازه خوش ساحت تر هم بود حداقل دکمه خاموش و روشن داشت![]()
میلاد جون برای من ردیف شد. راستی کیفیت سیگنال چه طوره: RSSI -69
انتن 85 CINR 27![]()
عزیز خوشحالم به سلامتی لذت ببر
cinr 31
rssi63
آنتن
100 درصد
من از طرح تابستون گرفتم همین مودم 110 تومنی رو با سه ماه اینترنت 512 و15 گیگ حجم کلا 104 تومن ...
حتی میشد با طرف یکم صحبت کرد ارزون تر گرفتاینکه کیفیت اینترنت ایرانسل بهتره خوبه ولی وقتی که یه فیلم نتونید دانلود کنید اخه
![]()
سلام ، دوست عزیز کسی که مییخواد فیلم دانلود کنه میاد 60 تومن میده نامحدود 512 میگیره نه اینکه با افت سرعت مبین نت دانلود کنه ، و تازه اینکه بیاد افتخار کنه به مبین نت که مشالله هر روز خدا افت سرعت و قطعی داره من پول رو فدای کیفیت و سرعت نمیکنم همه میدونن ایرانسل از مبین نت بهتره چه از نظره مناطق تحت پوشش و چه از نظر سرعت مبین نت خیلی مونده به پای ایرانسل برسه عزیز تورو خدا نقشه ایرانسل و مبین نت در تهران رو ببینید خودتون متوجه حرف من میشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)