اولن که شماره شناسنامه ی من 00 نداره اولش
بعدشم وقتی با این مشخصات میرم میگه موجود نیس همچین مشخصاتی
اولن که شماره شناسنامه ی من 00 نداره اولش
بعدشم وقتی با این مشخصات میرم میگه موجود نیس همچین مشخصاتی
با مرورگر اینترنت اکسپلورر یا اپرا تست کنید ، زبان سیستم روی EN باشه ، حروف امنیتی رو هر جوری که هستن واردکنید، یعنی اگه حروف بزرگ هستن ، بزرگ وارد کنید
.
یکیم جواب ما رو بده
کسی اطلاعی نداره ؟
درست نمی دونم ولی فکر کنم چند روز دیگه دانشگاه آزاد برای تکمیل ظرفیت سایت رو باز کنه!ولی انگار شرطش این هست که شما جایی قبول نشده باشید !![]()
از نظر مدرک زیاد تفاوت نداره و هردو رو دانشگاه ازاد هست ولی فکر کنم تو مدرک قید بشه پاره وقت که زیاد مهم نیست.
تنها فرق اصلی این هست که شما واحد های کمتری میتونی برداری
بستگی داره چه رشته ای باشه ولی شاید تو تکمیل ظرفیت قبول بشید(البته احتمالش زیاد نیست چون دانشگاه ازاد همیشه بیشتر از ظرفیتش مجاز اعلام میکنه)
ممنون از دوستان
یه سوال دیگه
چند ترم میتونیم مرخصی بگیریم ؟
هرچند ترمی که مرخصی میدن میتونی بگیری،معمولا تا 4 ترم هم میدن ولی نه پشت سر هم
دوترم پشت سر هم میدن
ممنون دوست عزیز
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم
من الان انتخاب دوم قبول شدم
حالا میخام بمونم برای سال دیگه امتحان بدم
ولی نمیخام این قبولیه امسالو از دست بدم
حالا باید دو ترم مرخصی بگیرم یا میشه بدون مرخصی و ثبت نام سال دیگه برم امتحان بدمو اگه اونجایی که میخام قبول نشدم دوباره بیام همینجایی که امسال قبول شدم ثبت نام کنم ؟
ببخشد خیلی پیچیده شد....
من سال گذشته دقیقا همین کاری رو کردم که میخواید انجام بدید.
دو ترم رو مرخصی گرفتم و نشستم واسه کنکور بخونم.
نامردا روز اول نگفتن و پول رو به راحتی گرفتن در حالی که وضعیتم رو گفته بودم!
ولی روزی که رفتم واسه ترم دوم مرخصی بگیرم مسئول مربوطه اشاره کرد که اگه ثبت نام هم نمیکردم و مرخصی هم نمیگرفتم و .... باز هم یه سال رشتت ذخیره بود.
الان هم یه رشته دیگه آوردم و دارم میرم پارسالی رو انصراف بدم یعنی پولی که دادم پرید.به همین راحتی.
این ها رو گفتم که الکی پولت رو ندی....البته بگم شاید واحد به واحد فرق داشته باشه ولی از دور و اطراف هم در مورد واحدهای دیگه هم که شنیدم همین بوده.
تنهای مزیتی که این کار داره گرفتن گواهی اشتغال به تحصیله واسه گواهینامه.همین!
حالا یه پرس و جو بکن بعد تصمیم بگیر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)