با سلام
من دانشجوی دوره تمام وقت رشته علوم قضایی ترم دوم هستم رشته حقوق پاره وقت قبول شدم میخواستم بدونم مدرکش مثل تمام وقت معتبره؟
چون رشتم تمام وقته میتونم انصراف بدم بیام پاره وقت رو ثبت نام کنم؟ ( متولد نیمه دوم 69 هستم دو ترم خوندم)
با سلام
من دانشجوی دوره تمام وقت رشته علوم قضایی ترم دوم هستم رشته حقوق پاره وقت قبول شدم میخواستم بدونم مدرکش مثل تمام وقت معتبره؟
چون رشتم تمام وقته میتونم انصراف بدم بیام پاره وقت رو ثبت نام کنم؟ ( متولد نیمه دوم 69 هستم دو ترم خوندم)
سلام به همه .
کسی اطلاع نداره برق قدرت / تهران جنوب امسال ترازش چند بوده ؟
با عرض سلام و تبریک به قبول شدگان
زبان خارجه و شیمی پیشنیاز خورده ام چه درس هایی ترم اول به من برای این دو درس میدهند؟
شرمنده من تجربه اي ندارم. اما بريد كارشناس رشته همون كه فرم اول رو پر كنيد تا آخر زنجير وار ميريد و كارتون راه مخيافته
---------- Post added at 12:18 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
بستگي به رشته تون داره.
با توجه به چارت رشته مشخص ميشه.
جديدا كه دانشگاه انتخاب واحد نميكنه و ميزاره خود دانشجو انتخاب واحد كنه
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
آره
شما كپي رو داشته باش. مدارك هم ببر. ضرر نداره فوقش مدارك اضافه رو دانشگاه قديم وقتي به دانشگاه جديدي بفرسته همش رو پروندت ميمونه و شايد اضافه ها رو بهت دادن.
امسال ثبت نام دير تر شده ظاهرا.
دستورالعمل ثبت نامي ها با كنكورمجدد بايد بياد.
اما فكر كنم بشه انصراف داد و كارهاتون رو بكنيد/
جواب منم بدید دیگه
یه سوال
من میتونم یک سال مرخصی تحصیلی بگیرم و سال دیگه شرکت کنم ؟
باید چقدر هزینه کنم ؟
برای هر ترم مرخصی باید نصف شهریه ثابت رو پرداخت کنید.
البته بطور اتوماتیک!!! شما تا یک سال تو دانشگاهی که قبول شدید میتونید ثبت نام کنید![]()
سلام به همه
كسي ميدونه هزينه مهندسي پزشكي آزاد تبريز هر ترم چقدر ميشه؟
سه تا سوال
اول اینکه کسی میدونه برق_قدرت دانشگاه ابهر هزینه اش چقدره؟
دوم اینکه تا کی مهلت ثبت نامه؟
سوم اینکه برای ثبت نام باید برم دانشگاه ابهر؟و میخوام یه ترم مرخصی بگیرم و 2تا درس پیشم رو پاس کنم.برم دانشگاه و بگم و پول 1ترم رو بریزم کفایت میکنه؟
چهارم اینکه اگه ثبت نام نکنم چه اتفاقی میفته؟سال دیگه نمیتونم شرکت کنم؟چی میشه؟
![]()
ینی الان من توی دانشگاه فردوس مهندسی عمران قبول شدم
میتونم بمونم برای سال دیگه شرکت کنم بعدش اگه سال 91 قبول نشدم دوباره بیام همین فردوس ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)