لطفا راهنمای کنید
لطفا راهنمای کنید
اگر اون سه فیلمی رو که گذاشتم ببینید همه ی این مشکلاتتون حل میشد توش پسوند هارو هم داشت!
سلام.
شما باید ۲ مورد رو (پیدا و) کنترل کنید:
۱. extension (منظور عبارتی که بعد از آخرین . می آید):
شما نام کامل فایل (نام + extension) رو دارید (عنصر name). پس برای پیدا کردن فرمت، کافیه عبارتی که بعد از آخرین . در نام فایل اومده رو پیدا کنید:
۲. نوع فایل (MIMETYPE):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مورد رو به طور پیشفرض تعریف شده و در عنصر type وجود داره:
خب، ما الان هر ۲ مورد رو داریم. و حالا باید کنترل کنیم و ببینیم که مشخصات فایل ارسالی کاربر با مشخصات فایل های ارسالی مجاز ما (در اینجا doc,pdf,zip,powerpoint) می خونه یا نه (کد کامل):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته ما در اینجا فایل های pptx و docx رو هم مجاز کردیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید ./.
اگر خواسته باشیم فقط یک نوع فایل(عکس) آپلود کنیم باید بدین صورت نوشت؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله.
البته، extension با mime تفاوت داره. همون طور که گفتم extension تقریبا معادل فرمت فایله. باید ببینید فرمت فایلتون چیه. از اونجایی که شما تصاویر رو مد نظر دارید، extension های مجاز عبارتند از: jpg, png, gif, bmp (و البته jpeg).
کد شما باید به این صورت باشه:
البته لیست کامل MIMETYPE های مربوط به این تصاویر رو باید از سایت های مختلف (مثل filext.com) پیدا کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(وقتی یک آرایه (یک نوع فایل) دارید، array_merge نیاز نیست)
موفق باشید ./.
برای دانلود فایل بدین صورت کد را نوشتم
اما فایلی که دانلود میکنم حجم آن کمتر از حجم واقعی آن میباشد ووقتی آن فایل را باز میکنم این پیغام خطا را نشان میدهدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
adobe reader couldnot open it
Last edited by jenipher; 03-09-2011 at 14:07. دليل: انتخاب تصویر
باتوجه به کد بالا اگر یک فایل از نوع pdf یا........باشد چندین بار انتخاب کنم و روی آپلود کلیک کنم فایل آپلود میشود وبه پوشه upload میره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)