سلام
جایی نیس که نرم افزارهای مک رو با آخرین آپدیتش (و به صورت طبقه بندی شده )بتونم نصب کنم؟؟
سلام
جایی نیس که نرم افزارهای مک رو با آخرین آپدیتش (و به صورت طبقه بندی شده )بتونم نصب کنم؟؟
چرا نیست؟ به آواتار من سر بزن، پشیمون نمیشی.
بخش مکینتاش اج دی در اصل جه بخشی هست ؟؟ . .
فایل لابراری و فابل های توش برای جی هستن . .
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
لب تابه تون بیشنر کجاش کرم میشه ؟؟ . .
تا جه حدی یاید کرم شه . .
سلام
دوستان من درايور بلوتوث HP ProoBook 4520s را نياز دارم ضمنا از اينترنت هر درايوري را گرفتم امتحان كردم جواب نداد.
سلام. من تازه تو سایتون عضو شدم! سایت خیلی خوبی دارین
دنباله یه دیکشنری فارسی به انگلیسی بودم. میخواستم اگه میشه کمکم کنین! مرسی![]()
سلام
کرک فوتوشاپ CS5 رو اگه دارید بزارید...
ممنون
ویرایش: پیدا کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by cdp; 05-09-2011 at 21:49.
Xilisoft AVCHD Converter 6.7.0.0913 + Rus | 33 MB
سلام
هر سئوالی دارین بیاین تو این تاپیک
سلام یک سوال. تورو خدا کمک کنین. اقا من مک پرو mc700 دارم. اومدم نرم افزار تغیر فیس crystal clear interface رو نصب کردم. الان نوار ابزارم همه زرده تب بستن و .... نشون داده نمیشه. برنامشم پیداش نیست که پاک کنم.چیکار کنم؟ تو سرچ هم میزنم نمیاد
یه سوال واجب دارم من رو لپ تاپ fujitsu ah530/hd6 خود میخواستم درایور کارت گرافیک رو نصب کنم اوم رو از سایت شرکت دانلود کردم و درست شد بعد که میخواستم نرافزار catalyst رو ارتقاع بدم با مشکل مواجه شدم یعنی برنامه رو نصب میکرد اما تغیری تو نرافزار نمیدیدم بعد از پاک کردن درایو کارت گرافیک و اقدام به نصب مجدد اون درایو گرافیک رو نمیشناخت hd6530m و من مجبور شدم دوباره ویندوز رو نصب کنم لطفا من رو راهنمایی کنید چون خودم هم نمیدونم مشکلش چی میتونه باشه؟
با تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)