قشنگه ولی با همون باتری قبلی میاد و با توجه به فرکانش cpu فکر کنم عمر باتریش کمتر باشه به نسبت arc
![]()
قشنگه ولی با همون باتری قبلی میاد و با توجه به فرکانش cpu فکر کنم عمر باتریش کمتر باشه به نسبت arc
![]()
نه دوست عزیز 7 هسته ای یا همون core i7 (قابل توجه شما که 4 هسته حقیقی و 3 تا مجازی)
دوستان بالاخره فهمیدم جریان این کلیپ ها چیه
من 3 تا پلیر(mobo , mx player, Qq player) رو امتحان کردم که به نظرم mx player از همشون بهتره .آرک
با فرمت Mkv با رزولوشن 720×1280 مشکل نداره و خوب پخش میکنه اما با mkv با رزولشن 1080×1920 مشکل داره (پخششون میکنه اما لگ زیادی داره چون تصویر جا میمونه و صدا هم مجبور میشه که خودشو با تصویر مچ کنه و هر چند ثانیه قطع میشه) اما وقتی همون Mkv 1080 فریمی 243 مگابایتی که 3.24 ثانیه بود رو به Avi با همون رزولشن تبدیل کردم حجمش 259 مگابایت شد و گوشی هم عین هلو پخشش کرد که خیلی واسم جالب بود
فکر کنم آرک با Mkv کمی مشکل داره
و دوست عزیز R@R#M@N مشکل برایتنس Mobo از برنامه و یا گوشی و یا هر چیزه دیگه ای نیست که دوستان این همه نظر میدن فقط برو تو تنظیمات و براتنس رو زیاد کن
راستی شارژ گوشی هم منو بیش از 1 روز همراهی نکرد البته دیشب که همش در حال پخش فیلم و کلیپ با پلیرهای مختلف بودم و با بلوتوث هم زیاد کار کردم
با تشکر
منم گرفتم ، البته روز قبل از عید فطر
570 با گارانتی و کابل.رنگ نقره ای
یه سوال : چرا وقتی بلوتوثش رو روشن می کنم برای Discoverable یه زمان مشخصی گذاشته و نمیشه به طور دائمی باشه ؟
دوم یه فایل منیجر خوب سراغ دارید ؟
انشاالله هم از عکاسی و هم از فیلمبرداریش براتون آپ میکنم
Last edited by Ali Delkhosh; 31-08-2011 at 22:24.
بابا منم همينو گفتم كهمشکل برایتنس Mobo از برنامه و یا گوشی و یا هر چیزه دیگه ای نیست که دوستان این همه نظر میدن فقط برو تو تنظیمات و براتنس رو زیاد کنعجبا
من اينطوري فهميدم كه يعني آرك 1280*720 رو با هر فرمتي (mkv , ....) به راحتي و بدون مشكل پخش ميكنه و فول اچ دي (1920*1080) رو پخش كرد ولي با فرمت AVI درسته؟با فرمت Mkv با رزولوشن 720×1280 مشکل نداره و خوب پخش میکنه اما با mkv با رزولشن 1080×1920 مشکل داره (پخششون میکنه اما لگ زیادی داره چون تصویر جا میمونه و صدا هم مجبور میشه که خودشو با تصویر مچ کنه و هر چند ثانیه قطع میشه) اما وقتی همون Mkv 1080 فریمی 243 مگابایتی که 3.24 ثانیه بود رو به Avi با همون رزولشن تبدیل کردم حجمش 259 مگابایت شد و گوشی هم عین هلو پخشش کرد که خیلی واسم جالب بود
دوستان فقط یه چیزی![]()
فک نکنم چشم انسان تو یه صفحه 4.2 اینچی بتونه تفاوت بین یه فیلم 720 با یه فیلم 1080 رو تشخیص بده
اینقدر گیر ندیدبه پخش فیلمش از بقیه قسمت ها سوال بپرسید
مثلا این سنسور اکس مور خوبه؟ دوستان تست کرن ببینیم چی تفاوتی داره با عکس گوشی های هم رده ارک![]()
بله دوست عزیز . همینطوره که شما میگید . البته گفتم که با mkv مشکل داره و 720 فریمی رو برای بار اول با کمی لگ پخش میکنه اما بارهای بعد بهتر میشه و من هر فرمتی رو به جز mkv باهاش پخش کردم عالی پخش کرد اما تو mkv ها لگ داره
در مورد دوربینشم باید بگم که من از فلشش راضیم و انتظار این نور زیادو از یه فلاش تک Led نداشتم
راستی برای اگزمور باید بریم تو تنشیمات و روشنش کنیم (مثل براویا انجین) یا خودش روشنه؟
با تشکر
خوب خوب!
من اومدم
لایت فلو رو ریختم! همه ی نوتیفیکیشن ها رو میتونین رنگ ال ای دیشو تنظیم کنین باهاش
خیلی باحاله![]()
با مسنجر یاهوو ویس کال کردم فوق العاده بود
فیلم ایکس من با این مشخصات رو هم بدون لگ با MoBo Player اجرا کردم !
الانم دارم فایلای دیگرو تست میکنم خبر میدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز ممکنه این لینک دانلود لایت فلو رو واسه ما هم بذارید ؟
و Mobo player شما ورژن چنده ؟ چون Mobo player من مشخصات فایلو اونطوری نشون نمیده
با تشکر
Last edited by Nice Devil; 01-09-2011 at 00:13.
بیا داداش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها مارکت گوشی شما هم کار نمیکنه?
مارکت گوشی من باز نمیکنه,فقط لود میکنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)