کسی پاسخ نداره؟ این نرم افزارهای دوربینها احیانا قابلیت آپدیت نداره که مثلا یه امکاناتی مثل این بهش اصافه بشه؟
دیگه کم لطفی هستش. دوربین به این قشنگی، با امکان تشخیص لبخند ، سوئیپ پانوراما و... سیاه سفید نداره.
کسی پاسخ نداره؟ این نرم افزارهای دوربینها احیانا قابلیت آپدیت نداره که مثلا یه امکاناتی مثل این بهش اصافه بشه؟
دیگه کم لطفی هستش. دوربین به این قشنگی، با امکان تشخیص لبخند ، سوئیپ پانوراما و... سیاه سفید نداره.
آخي. خب بيشتر بگرد شايد داشته باشه. فوقش ميخواي چيكار با فوتوشاپ خودت سياه سفيدش كن. تشخيص لبخند هم زياد آش دهان سوزي نيست. خود من ترجيح ميدم خودم كليد عكس رو فشار بدم حالش بيشتره تا دوربين اينكار اتوماتيك بكنه با اينكه دوربينم اين قابليت داره. در كل زياد سخت نگير. هر چيو سخت بگيري سخت تر ميشه
![]()
با سلام یه دوربین میخواستم که عکس و فیلمش عالی باشه -ال سی دیس با کیفیت باشه -زومش هم 10 به بالا باشه-قیمت هم مهم نیست -لنز خور نباسه ممنون
اندازه برات همهم نیست ؟
اگر تهران هستی برو ته باب همایون درست گوشه خاوری سه راه یک دکان کوچک هست که بیشتر شارژر ها را داره.
سونی خوبه ولی یکمی داره پول مارکشو میگیره من دروربینهای پاناسونیک را بهت توصیه میکنم مثلا FZ100
سلام. میخاستم قابلیتا و قیمت دوربینcanon ixus210 ixy 10s رو بدونم
مشخصات:
دوربین زیاد جدیدی نیست فکر کنم مال یک سال و نیم پیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by hmdfgh; 31-08-2011 at 14:15.
سلام دوست عزیز ، اگه یه دوربین با این مشخصات میخوای من دوربین NIKON S8100 رو بهت پیشنهاد می کنم . خودم این دوربین رو دارم همه مشخصاتش عالیه . سنسور CMOS داره ، کیفیت عکسش عالیه و فیلمبرداریش هم FULL HD هستش . زومش 10X و صفحه نمایش فوق العاده خوبی داره که 921000 پیکسله . البته مدل S9100 رو هم میتونی بگیری که تنها فرقش زوم بیشتره که 18X هستش .
دوستان سه سوال
slr های سونس چطورند؟
مثلا alpha35 مثل 600d و d5100 هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)