خوب منم همينو گفنم ديگه![]()
خوب منم همينو گفنم ديگه![]()
چه ربطی داره این عکس؟؟؟
این مقایسه همیشه انجام میشه واسه همه بازیها و ربطی به انتخاب کنسول نداره.....
+
تازه اگه بخوای با توجه به این عکس انتخاب کنی xbox 360 خیلی بهتره .چون تقریبا فریم یکسانی دارن(30) ولی برش تصویر یا screen tearing نسخه ps3 حدود 3.5 درصد هس در صورتی که مال x360 فقط .02 درصد....
در کل ربطی به اینجور چیزا نداره....اسپم ندین لطفا....... .
.
شما همیشه با نسخه کپی میتونی بری live کنسول x360 و انلاین بازی کنی ولی تو psn نمیتونی چون فعلا باید -- شه این فریمور(مگر اینکه ارجینال بخری)..... .
.
..
.
Last edited by halflife g; 30-08-2011 at 20:05.
من نمیدونم چرا هر وقت پست میدم منو به اسپم دادن متهم میکنین
مگه نپرسید ps3 یا xbox ؟؟؟ چرا ؟
خب یکی از دلایلش همین عکسه دیگه .میبینین که xbox کیفیتش بیشتره تازه فقط این عکس نیست کافیه یه سرچی کنین عکسهای زیادی هست که نشون میده xbox کیفیته بهتری داره
این یه دلیل برتری xbox هست.
حالا چون من یه 2تا شکلک هم اضاف کردم یعنی دارم اسپم میدم ؟!! عجب
شما اسپم نکردی
نه خیر کارتون درسته ولی حرف دوستان اینه که خواهشا یخرده کلی نقد کنید این چیزارو......چون فقط بازی های مشترک اینطوریه برای همین کلا توصیه میشه اول یه نقدی بشه بعد یه چند تا عکسم کنارش...ببینید میار مقایسه دو کنسول فقط نمیتونه بازی ها باشه برای همین فقط دوستان میگن یخرده باید کلی بحث میشد.
بازم میگم شما اسپم نکردید
به نظر من اون دو تا عکس هیچ تفاوتی با هم نداشت ...
مثل این بود که انگار 2 تا ps3 رو با هم مقایسه کرده بودند یا دو تا x360 رو ...
کلاً میگم از روی این عکس ها نمیشه قضاوت کرد![]()
سلام
قیمت رو بهت گفتن دوستان
کدوم بهتره هر 2 خوبن ولی بازیکن های اماتور و نیمه حرفه ای xbox رو بیشتر به خاطر دستش برای بازی می پسندن البته استفاده از بازی های کپی شده برای گیم نت روی ایکس باکس کم درده سر تره
من خودم چندتا گیم نتی که میشناسم و بسته به شرایط بهشون سر می زنم همه 1-2 پلی 3 دارن و 8-9 ایکس باکس(]جندتا میز فوتبال دستی هم دارن پیشنهاد می کنم اگه جا داشتی اضافه کنیوالبته هر کدوم ابتکارهایی به خرج دادن که بماند
)
یک سری چیز های دیگه هم هست که بگم صدای طرفدار های پلی 3 در میاد چون واقعا مشکل از پلی 3 نیست مشکل از بازیکن هاست![]()
Last edited by ehsan_; 01-09-2011 at 01:22.
آقا من منتظرم ها..............
زود بگید تا اون دانگل هک3.7نیومده ایران بخریم تموم شه بره ارزون
راستی بعد تابستون چه قدر افت قیمت میشه؟وبازم یه سوال ظرفیت خود کنسول به درد کپی باز ها که نمیخوره مهم هاردشونه دیگه نه؟
شما ها يه طوريتون ميشه ها من مگه به غير از اين گفتم
منظورم از live همون live psn نه live xbox اينو كه ديگه ميدونم حالا باز بيا يه چيز ديگه بگو![]()
Last edited by shahin_mp3; 01-09-2011 at 05:58.
اگه همون هك 3.55 ميگي نه 3.77 به 3.55 كه بعضي جاها 10-15 تومن ميگيرن بعضي جاها هم كه كنسولو ميخري
واست هك ميكنن
3.77 به 3.55 كه اگه اومده باشه فكر كن پول نگيرن
ظرفيت هم نميدونم منظورت چيه كلا منظورت درست حسابي معلوم نيستاصلا كدوم هك و ميگي همون هك
قبلي يا اين 3.7 به 3.55
اون بحث قبليو حالا يكي ديگه گير بهش داده![]()
سلام
من میخوام در آینده نزدیک یه xbox360 بخرم. می خوام بدونم:
۱) xbox360 slim بهتره یا xbox360 fat (تفاوتشون چیه)؟
۲) آیا از slim بخاطر slim بودنش از fat (از لحاظ سخت افزاری) ضعیفتره؟
۳) به نظرتون آیا بهتر نیست تا بعد از تابستون صبر کنم بعد بخرم (از لحاظ افت قیمت عرض میکنم)؟
با تشکر فراوان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)