بستگي داره مانيتورت چي باشه تلويزيونت چي باشه معمولي LCD LED HD FULLHD
از همه بهتر LED FULL HD كه تلويزيون باشه خوب چون سايزش بزرگتره خوب معلومه تصوير بيشتر حال ميده![]()
بستگي داره مانيتورت چي باشه تلويزيونت چي باشه معمولي LCD LED HD FULLHD
از همه بهتر LED FULL HD كه تلويزيون باشه خوب چون سايزش بزرگتره خوب معلومه تصوير بيشتر حال ميده![]()
بازی اورجینال هر دو کنسول چه قیمتی دارن؟بازیه کپی مشکلی ایجاد نمیکنه تو جریان بازی؟
ببینید تقریبا قیمت هردوتاشون یکی میشه مثلا یه بازی که میاد اول45تومن میشه بعد گزشت زمان شاید45تومن بشه...اینطوریه البته ممکنه یه بازی چرت ارزون تر باشه و ممکنه یه بازی عالی گرون تر باشه...
نه مشکلی ایجاد نمیکنه...هیچ مشکلی.....
قثط اگه توxboxبخوای بریliveیه سری نکاتو باید رعایت کنی..همین...
ببینید واقعا مقایسه این کنسول همیشه جنجال برانگیز بوده برای همین ما بیشتر نکات قوت و ضعف رو میگیم تا خود طرف تصمیم بگیره:
از نظر قدرت کنسول:
همون طوری که یه چند پست پیش گفتمxboxکمی ازps3قویتره از نظر گرافیکی....(اصلا نمیتونم اون مطلبو پیدا کنم)ولی خب میبینیم که بازی های انحصاریه ps3بهترن به خاطر اینه که گروهی که بازی رو ساختن بهتر عمل کردن...در واقع حرف من اینه کهxboxپتانسیل بیشتریازps3داره......حالا چرا استفاده نشده خدا داند...
از نظر وضعیت --:
ببینید این کاملا روشنه کهxboxوضعیت خیلی بهتره داره حتی با -- شدنش ما میتونیم بریم لایو ولیps3متاسفانه از این خبرا نیست و بعد -- شدنش نمیشه رفتpsn....
یه نکته دیگه اینه که واقعا گروه های هکریps3خوب عممل نمیکنن و بعد عمری دوباره یه کاری میکننن(شاید هم به خاطر امنیت بالای این کنسوله)
از نظر بازی ها:
خوب بازی های انحصاری ps3بهترن و خداییش تو این زمینهsonyکم نگزاشته....ولی تو بازی های که برای هر دو میاد معمولاx360خیلی بهتر عمل کرده......بازم من میگیم برید مجله باخرید و بازیهاشونو ببینید و بفهمید کدوم بهترن....چون این مسیله کاملا سلیقه ای هست
kinect vs move:
خوب ببینید اینا دو وسیله خیلی جالب و قدرتمندن که برای هر دو کنسول اومدن و برای تشخیص حرکاتن..
ببینید کینکت کل بدن شما رو میشناسه(منظورم از کل مثلا انگشت ها نیست فعلا)ولی مو فقط همون مو رو میشناسه.......برای بازی کگردن دو نفر فقط همون یه کینکت کافیه ولی برای مو باید برای نفر دوم بری یه مو و ناویگیشن دیگه بخری که اونم خودش یه خرجه....
از نظر بازیهاشونم شاید یخردهps3بهتر عمل کرده چون مثلا بازی خوبش یعنیkillzone3رو مورد حماییmoveقرار داده ولی تو xboxفعلا یه همچین بازی هایی نیومده فعلا........
(راستی من خودم باmoveزیاد کار نکردم پس نقاط قوت و ضعف دیگه ای هم خواهد داشت)
خب امید وارم بتونی خوب تصمیم بگیرید.
و این داستان همچنان ادامه داره........
ولی خداییش این هکرای xbox , از هر روشی این کنسولو -- کردن...نمونش خبر دیروز در مورد xbox slim..
خدا این جور هکرارو واسه ps3 برسونه.
متاسفانه تا کسی این دو تا رو از نزدیک خودش تست نکنه نمیتونه جواب قطعی بده :
1-مثلا یکی میگه کینکت بهتر از موو....درست ولی شاید من خریدار از کینکت خوشم نیومد چیکار کنم؟؟؟
2-یکی میگه تعداد انحصاریهای اکشن وخشن سونی بیشتر....درست ولی مثلا شاید من از کیلزون 3 و رزیستنس بدم میاد..... .
3-یکی میگه سیستم انلاین مایکرو بهتره .....درست ولی شاید من اصلا اهل آنلاین زدن نیستم..... .
+
در کل کسی که میخواد یکی از این دوتا رو بخره بهتر اول بازیهای انحصاری این دو تا رو چک کنه از نزدیک کمی بازی کنه یا حداقل تریلر ببینه و از نزدیک هم کینکت و موو رو تست کنه و بدونه اهل انلاین زدن هست یا نه.اونوقت تصمیم بگیره... .
و گرنه اگه به حرف یکی دیگه بره کنسول بخره به نظر من کاملا اشتباه(تا حدی میشه راهنمایی کرد ولی نمیشه گفت کلا)
+
مثلا این چند ساله که من کنسول دارم تا جایی که یادمه شب و روز gears و halo و metal gear و supermario بازی کردم و ازاینا خوشم اومده و اون یکی بازیهای انحصاری منو به وجد نیاورده(عالی بودن ولی چیزی نبودن که بخاطرش بخوام کنسول بگیرم....به اصطلاح console seller نبودن واسه من)......از بین موو و کینکت هم از کینکت بیشتر استفاده می کنم......
در نتیجه منی که میدونم وقتی gears 3 بیاد تا اخر سال فقط می شینم پای انلاین این بازی برم کنسول دیگه ای بخرم؟؟؟؟؟؟؟
+
در نتیجه خواستم بگم کسی که خریدار خودش بره تست کنه دوست داشتن بازی یا دستگاه سلیقه ای هست و گرنه هر دو کیفیت قابل قبولی دارن...... .
.
.
.
Last edited by halflife g; 30-08-2011 at 12:24.
با تشکر فراوان از توضیحات جامع دوستان عزیزم
حالا نظر شما در مورد 2 کنسوله بودن چی هست ؟
این که میگن ریجن 1 و ... تفاوتش در چیه ؟ سفارش تولدیش متفاوته برای مناطق مختلف ؟
من آنلاین زیاد بازی می کنم ، کدوم کنسول بهتر جواب میده رو این مورد ، اگر xbox بگیرم ه.ک کنم مشکلی براش پیش نمیاد تو live ؟
مرسی از راهنماییتون.فکر کنم xbox بدرد من میخوره.فیفا رو میشه لایو بازی کرد؟کپی خور دستگاه نمیپره.؟
آهانxboxمیتونی بری اینترنت ولیps3نه وقتی که -- کنی.....
2کنسوله بودن بهترین چیز ممکنه خیلیی عالیه شدیدا توصیه میشه....
تو xboxریجن مهمه و شما باید تو ایرانpalبگیری چون بازی های اون زیاده... اکثرا همPALهستن
ولی توPS3همه نوع ریجن بازی ها اجرا میشه ولی تو فیلم ها باید ریجن فیلم و کنسول یکی باشه
ریجن هم اینه که مثلا روXBOXبازیPAL بخری ولی کنسولNTSCباشه اجرا نمیشه...........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)