تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 79 از 119 اولاول ... 296975767778798081828389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 781 به 790 از 1185

نام تاپيک: اا معرفی مودم های Adsl اا

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

150 تومن فکر نکنم لزومی داشته باشه
    مودمتون Adsl2 باشه 1مگ رو هم ساپورت میکنه
    سرعت آپلود در همه این مودم ها یکی هست میمونه دانلود که با این نتی که ما داریم با مودم های مختلف فرقی با هم ندارند
    بنابراین همون 45 تومن کافیه مدل تی پی لینک بگیرین اگه میخواین 4پورته باشه 50 تومن بدین و مدل 8901g بگیرین مودم روتر
    در ضمن من ار عکس آواتارتم خوشم اومده

2. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

14

سلام

من میخوام یه مودم adsl بگیرم که هم پورت لن داشته باشه هم پورت وایرلس یعنی هم با کامپیوتر وصل بشم به اینترنت هم با تلوزیون اول میخواستم بدونم دقیقا چه مدل مودمی رو باید بگیرم که بدون اشکال کار کنه و از لحاظ سخت افزاری خوب باشه دوم اینکه میخواستم بدونم من نیاز به کارت شبکه هم پیدا میکنم یعنی باید حتما کارت شبکه داشته باشم
    ضمنا فقط خودم از مودم و خط استفاده میکنم

ممنون میشم بنده حقیر رو راهنمائی کنید
    Last edited by FCSS1982KIAN; 29-08-2011 at 13:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

سرعت آپلود در همه این مودم ها یکی هست میمونه دانلود که با این نتی که ما داریم با مودم های مختلف فرقی با هم ندارند
    بنابراین همون 45 تومن کافیه مدل تی پی لینک بگیرین اگه میخواین 4پورته باشه 50 تومن بدین و مدل 8901g بگیرین مودم روتر
    150 که خیلی زیاده! مودم ای دی اس ال میخواین یا وایرلس چیزی؟
    پ.ن : هر مودمی میتونه راحت این سرعت رو بگیره!!
    من مودم معمولی میخوام نه وایرلس و مودم معمولی هم فقط دی لینک داشت... به نظرتون دی لینک بگیرم؟
    راستی یک سوال فنی:این طور که من فهمیدم مودمهای وایرلس اینترنت رو از طریق خطوط تلفن میگیرن و به صورت امواج وایرلس پخش میکنن..
    حالا مثلا موبایلم میتونه این امواج رو دریافت کنه ولی آیا کامپیوتر هم میتونه دریافتشون کنه یا باید دستگاه خاصی واسه کامپیوترم بخرم تا بتونه امواج وایرلس رو بگیره؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام

من میخوام یه مودم adsl بگیرم که هم پورت لن داشته باشه هم پورت وایرلس یعنی هم با کامپیوتر وصل بشم به اینترنت هم با تلوزیون اول میخواستم بدونم دقیقا چه مدل مودمی رو باید بگیرم که بدون اشکال کار کنه و از لحاظ سخت افزاری خوب باشه دوم اینکه میخواستم بدونم من نیاز به کارت شبکه هم پیدا میکنم یعنی باید حتما کارت شبکه داشته باشم
    ضمنا فقط خودم از مودم و خط استفاده میکنم

ممنون میشم بنده حقیر رو راهنمائی کنید
    مدل tplink td 8110 g رو بگیرید اگه مینتون پورت شبکه نداه بله کارت شبکه هم باید بگیرید چون این مودم پورت usb نداره

من مودم معمولی میخوام نه وایرلس و مودم معمولی هم فقط دی لینک داشت... به نظرتون دی لینک بگیرم؟
    راستی یک سوال فنی:این طور که من فهمیدم مودمهای وایرلس اینترنت رو از طریق خطوط تلفن میگیرن و به صورت امواج وایرلس پخش میکنن..
    حالا مثلا موبایلم میتونه این امواج رو دریافت کنه ولی آیا کامپیوتر هم میتونه دریافتشون کنه یا باید دستگاه خاصی واسه کامپیوترم بخرم تا بتونه امواج وایرلس رو بگیره؟
    مودم معمولی ارزش نداره شما درآینده 100% به وایرلس احتیاج پیدا خواهید کرد و باید آینده نگر هم باشین مدل tplin td 8110g که تک پورت و وایرلس هست به قیمت 42 تومن
    معمولی هم خواستین بگیرین یک پورت لن و یک دونه یو اس بی داره همین برند تی پی لینک قینتش فکر کنم خدود 30 تومن الی 35 تومنه مدل دقیقشو یادم نیست
    بله مودم ای دی اس ال وایرلس نت رو به صورت وایرلس میده و شما میتونید با گوشی که وای فای داره بهش وصل بشین
    خیر مودم adsl فقط فرستنده هست و گیرنده نیست برای اینگه شما گیرنده باشین یا کارت وایرلس لازمه یا گرینده های وایرلس که با یو اس بی وصل میشن به سیستم
    Last edited by mehrdad mm; 29-08-2011 at 19:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

مدل tplink td 8110 g رو بگیرید اگه مینتون پورت شبکه نداه بله کارت شبکه هم باید بگیرید چون این مودم پورت usb نداره

مودم معمولی ارزش نداره شما درآینده 100% به وایرلس احتیاج پیدا خواهید کرد و باید آینده نگر هم باشین مدل tplin td 8110g که تک پورت و وایرلس هست به قیمت 42 تومن
    معمولی هم خواستین بگیرین یک پورت لن و یک دونه یو اس بی داره همین برند تی پی لینک قینتش فکر کنم خدود 30 تومن الی 35 تومنه مدل دقیقشو یادم نیست
    بله مودم ای دی اس ال وایرلس نت رو به صورت وایرلس میده و شما میتونید با گوشی که وای فای داره بهش وصل بشین
    خیر مودم adsl فقط فرستنده هست و گیرنده نیست برای اینگه شما گیرنده باشین یا کارت وایرلس لازمه یا گرینده های وایرلس که با یو اس بی وصل میشن به سیستم
    اگر بخوام آینده نگر باشم و مودم وایرلس بگیرم میشه لطفا اسم اون دستگاهی که گیرنده ی وایرلس هست رو بگید و مارک و قیمتش رو هم اگه ممکنه بگید ممنون میشم...راستی ما توی آپارتمان زندگی میکنیم و اگه همسایه ها با موبایلشون با اینترنت من برن تو اینترنت و هرچی محدودیت دانلود دارم رو تموم کنن چی؟...
    راستی یک سوال که این جا جاش نیست ولی اگه میدونید خواهشا جواب بدید: وقتی من محدودیت دانلود مثلا6 گیگ در ماه رو دارم ، آیا واسه بار گذاریه صفحات وب روی کامپیوترم (منظورم باز کردن صفحات وب توسط مرورگرم هست) و مثلا برای دیدن یک ویدئو از یوتوب یا یک ویدئو از فیس بوک اگر ویدئو هارو دانلود نکنم و فقط از روی سایت پلی کنم آیا از محدودیت دانلودم کم میشه؟یا فقط چیزایی که دانلود میکنم حسابه؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

12

اگر بخوام آینده نگر باشم و مودم وایرلس بگیرم میشه لطفا اسم اون دستگاهی که گیرنده ی وایرلس هست رو بگید و مارک و قیمتش رو هم اگه ممکنه بگید ممنون میشم...راستی ما توی آپارتمان زندگی میکنیم و اگه همسایه ها با موبایلشون با اینترنت من برن تو اینترنت و هرچی محدودیت دانلود دارم رو تموم کنن چی؟...
    راستی یک سوال که این جا جاش نیست ولی اگه میدونید خواهشا جواب بدید: وقتی من محدودیت دانلود مثلا6 گیگ در ماه رو دارم ، آیا واسه بار گذاریه صفحات وب روی کامپیوترم (منظورم باز کردن صفحات وب توسط مرورگرم هست) و مثلا برای دیدن یک ویدئو از یوتوب یا یک ویدئو از فیس بوک اگر ویدئو هارو دانلود نکنم و فقط از روی سایت پلی کنم آیا از محدودیت دانلودم کم میشه؟یا فقط چیزایی که دانلود میکنم حسابه؟
    اسم اونا کارت شبکه وایرلس که متناسب دستگاه شما 15 تا 20 هزار تومان قیمت دارند.برای اطلاع از قیمت هم میتونین به سایت های MihanMarket , Digikala , Chare و .. مراجعه فرمایید.
    این مودم ای دی اس ال وایرلس 8110 از وایرلس نوع b/g پشتیبانی میکنه که لازم نیست کارت شبکتون از نوع n و a هم ساپورت کنه.نوع هایی هم هستن که آنتن جدا (اکسترنال) دارند که از نظر گیرندگی از کارت های بدون آنتن اکسترنال قوی تر هستند.همچنین Range Booster ها هم هستن که برای افزایش برد شبکه طراحی شدند.
    برای شبکه وایرلستون میتونین پسورد بذارید که خیالتون از این نظر راحت بشه.
    بله 100 درصد کم میشه.هیچ فرقی هم نداره.فقط تنها چیزی که هست اگه مثلا 50 درصد فیلم در حین دیدن دانلود بشه 50 درصد حجم اون از اعتبار کم میشه و در صورت دانلود کامل بصورت 100 درصد.
    در ضمن شما مشخص نکردید که متراژ خونتون چقدره که یک وقتی کم نیاره؟
    Last edited by ArashMiniStar; 29-08-2011 at 20:01.

8. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

12

همچنین چسبناک!!

---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------

نمونه برای b.g :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این تی پی لینک هم آنتن اکسترنال داره :
    کد:
    بدون آنتن اکسترنال :(اونایی که ندارن ، بجاش آنتن اینترنال دارند)
    البته این هایی که برای سری n معرفی میکنم پشتیبانیشون محدوده!
    کد:
    نمونه برای b.g.n :
    کد:
    این هم مارک دی لینک :
    کد:
    Range Booster :
    کد:

10. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یک سری گیرنده های وای فای هست تو بازار برید بازار راحت پیدا میشه به یو اس بی وصل میشه
    شما گر رو وایرلس پسورد بزارین همسایه ها هم نمیتونن استفاده کنن
    ماهی 6گیگ دارید بله باز کردن صفحات وب به اندازه ی kb کم میکنه از محدودیتتون و فقط دانلود نیست
    ولی وبگردی زیاد محدودیت کم نمیکنه مگه اینکه صفحه زیاد رفرش کنید ولی بازم به اندازه ی دانلود محدودیت خالی نمیکنه من اونموقع که نت محدودیت دار داشتم روزی 30 مگ یادمه برای وب گردیم میرفت
    شما میتونید نرم افزار speed connect رو نصب کنید قشنگ بهتون نشون میده چه مقدار از محدودیتتون رفته موقع وبگردی و دانلود

12. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FCSS1982KIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

14

[QUOTE=mehrdad mm;6414742]مدل tplink td 8110 g رو بگیرید اگه مینتون پورت شبکه نداه بله کارت شبکه هم باید بگیرید چون این مودم پورت usb نداره

دوستان من تازه فهمیدم برای کانکت شدن با تی وی باید از پورت لن استفاده کنم حالا شرایط چه جوری میشه حالا برای اینکه بتونم هم با کامپیوتر وصل بشم هم با تی وی چه جور مودم ای دی اس الی رو لازم دارم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

12

[QUOTE=FCSS1982KIAN;6419403]

دوستان من تازه فهمیدم برای کانکت شدن با تی وی باید از پورت لن استفاده کنم حالا شرایط چه جوری میشه حالا برای اینکه بتونم هم با کامپیوتر وصل بشم هم با تی وی چه جور مودم ای دی اس الی رو لازم دارم
    در صورت تمایل به استفاده از این مودم میتونید 8901g رو بگیرید که دارای 4 پورت LAN هست.

15. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •