تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 410 از 947 اولاول ... 310360400406407408409410411412413414420460510910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,091 به 4,100 از 9462

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

11

با سلام.
    خوب بنده هم یک ویدئو آماده کردم که عملکرد ویروس را بعد از اجرا نمایش میده.
    Hash Code ها محاسبه شدن و برای اطمینان بیشتر میتونید به پست دوستمون kases مراجعه کنید و نتیجه Virustotal رو ببینید.
    (قسمت Additional Information)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک دانلود:
    کد:
    تو دسکتاپ و My Documents یک سری فایل (عکس،پرونده و ..) وجود داره.
    ویروس با Double-Click اجرا میشه.تنظیمات سندباکس روی Limited Mode قرار داره.
    هدف ویروس پاک کردن هر چیزی هست که سر راهش قرار داره.بنابراین روی یک هدف خاص(مسیرخاص) تمرکز نشده.
    بدیهی هست که اگر یک مسیر خاص(آسیب پذیر) رو هدف قرار بدیم، در مدت زمان بسیار کوتاهی تخریب انجام میشه.
    توصیه میکنم به فاصله زمانی بین اجرای ویروس تا پاک شدن اولین سری از فایلها در فیلم دقت کنید.
    اگر سوال یا ابهامی وجود داشت مطرح کنید.
    موفق باشید.
    Last edited by *Batman*; 27-08-2011 at 17:51.

2. 21 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

........اومدم برای این حرفم که قبلاً عکس گذاشته بودم، الان فیلم بزارم. ..... و تمام.

چند نکته:

1-چون ویروس را کمودو میشناسه من آنتی ویروس را خاموش کردم و ویروس را هم در تنظیمات آنتی ویروس به بخش استثناعات اضافه کردم، تا آنتی ویروس باهاش کاری نداشته باشه
    2-تعداد فایل و فولدرها قبل و بعد از تست نشون داده میشه
    3-Md5/SHA-1 ویروس هم نشون داده میشه تا مشخص باشه ویروسی که تست میشه، همون ویروس مورد نظر است
    4-ویروس با دابل کلیک اجرا میشه
    5- رولی برای ویروس بر مبنای بلاک ساخته نشده، توی فیلم هم نشون میدم

دانلود:

http://www.enterupload.com/56g115bpl1ir/Jadda.rar.html

مطمئنم دلم براتون تنگ میشه........

سلام
    علی اقا منظورتون از این جمله اخری چی بود؟؟
    اخه یه بحث و گفتگو که این حرفا رو نداره... به هر حال پیش میاد و هر کسی هم مدرکی ارائه میده برای اثبات گفته هاش
    متاسفانه مدرک شما قابل قبول هم نیست که ناراحت هم شدین و اینکه یه سوییت امنیتی و یا هر نرم افزاری هیچ وقت کامل نیست ایا به نظر خود شما که کاربر کمودو هستین اگر کمودو مشکلی نداشت هر از چند مدتی یه بار پچ های جدید خودش رو ارائه میداد؟ به هر صورت تست معقولانه رو دوست عزیزمون اقا مسعود انجام دادن و بنده مشاهده کردم که کلا پوشه my document's غیر قابل دسترس شد
    و اینکه یه نکته رو که در فیلم شما بود متذکر بشم > هنگامی که ویروس رو اجرا کردین و ویروس در حالت limited سند باکس کمودو اجرا شد سراغ فایل های ساخته شده توسط ویروس رفتید و خیلی سریع شروع به بلاک کردنشون کردین
    ایا دلیل خاصی داشت؟
    و یه سوال از اقا مسعود عزیز : راستش بنده زیاد از کومودو استفاده نکردم که مطلع باشم و این سوال برام پیش اومد که ایا این ویروس تونست اتومات سند باکس کمودو رو در حالت لیمیتد دور بزنه؟

4. 4 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

و یه سوال از اقا مسعود عزیز : راستش بنده زیاد از کومودو استفاده نکردم که مطلع باشم و این سوال برام پیش اومد که ایا این ویروس تونست اتومات سند باکس کمودو رو در حالت لیمیتد دور بزنه؟
    عرض سلام و تشکر دارم.

تمام هدف من از این تستها فقط و فقط همین یه جمله بود:

دوستان ویروسهای این تاپیک رو در حالت سختگیرانه (Untrusted) اجرا کنید.

والسلام.

-------------------------------------------------------------------
    در مورد سوال شما:
    در حالت Limit در ویندوز XP همانطور که ملاحظه شد فایلهای موجود در پوشه Desktop و MyDocuments حذف شد.
    البته نه همه آنها.مثلا دیدیم که فایل نصبی برنامه Sandboxie باقی ماند و من از عمد اون فایل رو اونجا گذاشتم .
    فایلهای شاخه ویندوز که به هیچ وجه حذف نمیشن.

6. 6 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dara0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام وتشکر

دوستان تستها در نوع خود خوب واز یک سری جهات اموزنده بود فقط یک مورد اونهم بهتر نبود هر دو در یک محیط مشابه وتقریبا با یک اپدیت یکسان تست میشدن وایا به نظر دوستان این مورد تاثیر گذار در این امر نبود؟

امیدوارم این بحثهای سازنده وبدون حاشیه که باعث هر چه بهتر شدن سطح علمی این تاپیک و ورای ان کاربران عزیز میشه همیشه ادامه داشته باشه
    Last edited by dara0; 28-08-2011 at 10:59.

8. 2 کاربر از dara0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان من ویروس f01.exe خودمون رو در ویندوز ایکس پی بدون انتی ویروس اجرا کردم فقط پوشه My Documents و فایلهایی که رو دسکتاپ بود حذف کرد اما هیچ اسیبی به فایلهای سیستمی وارد نکرد یعنی به فایلهای سیستمی این ویروس اسیب وارد نمیکنه حداقل در مورد سیستم من اینجوری بود امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشین

10. 6 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام به همگی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ،

فیلم یک ایراد بزرگ داره.

شما ویروس رو بعد از اجرا terminate کردید ، ویروس هنوز فعالیت خودش رو تموم نکرده ( یا بهتر بگم شروع نکرده )، 5 دقیقه ( حداقل ) باید بهش زمان میدادید.
    سلام دکتر جان

مشکلی نیست.....؛من الان یک فیلم جدید قرار میدم که به ویروس به اندازه کافی زمان داده شده تا هر کاری خواست بکنه. همون 5 دقیقه هم رعایت شده، حتی تعداد حملات دفع شده توسط کمودو هم نشون داده میشه که در نهایت به 356 میرسه، و بعد از اون دیگه ویروس کاری نمیکنه و بعد terminate میشه.(بازم میگم به اندازه کافی به ویروس توی سندباکس زمان داده میشه، توی فیلم میتونید ببینید، ضمناً تا قیامت هم اون تو باشه کاره ای نیست. پیش کمودو مثل یک اسباب بازیه)

دانلود:

کد:
    ==========
    سلام
    2-اخه یه بحث و گفتگو که این حرفا رو نداره... به هر حال پیش میاد و هر کسی هم مدرکی ارائه میده برای اثبات گفته هاش
    2-متاسفانه مدرک شما قابل قبول هم نیست که ناراحت هم شدین
    سلام مهدی خان؛

چطوری فهمیدی ناراحت شدم؟؟؟

من فقط از یک چیز ناراحت میشم> به جای اینکه شما بیایید و محصول را نقد کنید، در عوض بیایید و چشمتون را ببندید و هرچی تو دهنتونه به کاربر بگید و هزار انگ بهش بچسبونی> یکبار این عمل صورت گرفته. یادت هست؟؟

2- فیلمو ببین بعد بگو قابل قبول نیست. فقط دوست دارم که داستان حضرت موسی و قوم بنی اسرائیل اتفاق نیفته....!!

1- و اینکه یه سوییت امنیتی و یا هر نرم افزاری هیچ وقت کامل نیست ایا به نظر خود شما که کاربر کمودو هستین اگر کمودو مشکلی نداشت هر از چند مدتی یه بار پچ های جدید خودش رو ارائه میداد؟ 2-به هر صورت تست معقولانه رو دوست عزیزمون اقا مسعود انجام دادن و بنده مشاهده کردم که کلا پوشه my document's غیر قابل دسترس شد
    1-بازم که شروع کردی به زدن این حرفها و چسبوندن انگ!! آقا من کی گفتم کمودو بی نقصه؟؟؟ کی گفتم کامله؟؟ اگه سندباکسش کامل بود دیگه کمودو نمیومد اعلام کنه در ورژن 6 بیشترین تغییرات را در اتوسندباکس شاهدیم.

اصلاً نقل این حرفها نیست. یه ویروسی دوستان زحمت کشیدن و اینجا قرار دادن و گفتن که برخی فایلها را پاک میکنه. من هم به عنوان یک کاربر( و نه بیشتر) اومدم گفتم که هیچ فایلی از سیستم من پاک نشد. تا الان هم انقدر این ویروس را اجرا کردم و تست کردم که دیگه حالم داره بد میشه. اما دریغ از پاک شدن حتی یک فایل.

2-من کاری به تست بقیه ندارم. قبلاً هم که گفتم من با تنظیمات خودم تست کردم و سندباکس روس Limited هست و فایلی پاک نشده.( میخواهید قبول کنید و میخواهید قبول نکنید- دو تا فیلم هم قرار دادم)

و اینکه یه نکته رو که در فیلم شما بود متذکر بشم > هنگامی که ویروس رو اجرا کردین و ویروس در حالت limited سند باکس کمودو اجرا شد سراغ فایل های ساخته شده توسط ویروس رفتید و خیلی سریع شروع به بلاک کردنشون کردین
    ایا دلیل خاصی داشت؟
    باور کن وقتی این نوشته ها رو میخونم خندم میگیره، توی فیلم قبلی مگه ندیدی دفنس پلاس 100 تا حمله را دفع کرده بود؟؟ اگر فایل اجرا نشده بود که پس اون 100 تا لاگ چی بودن؟؟؟( بازم مشکلی نیست، فیلم جدیدو ببین ...)

====
    عرض سلام و تشکر دارم.

تمام هدف من از این تستها فقط و فقط همین یه جمله بود:

دوستان ویروسهای این تاپیک رو در حالت سختگیرانه (Untrusted) اجرا کنید.

والسلام.
    سلام عزیز؛

هر کسی میتونه کمودو را قویتر و قویتر بکنه، شکی هم نیست که لولهای بالاتر سندباکس قویتره. من هم نظرمو در مورد اجرای ویروس و این فایل و غیره..... توی چند پست آخریم گفتم. میتونید دوباره برید و بخونید.

====

اما نکته آخر:

دقیقاً پستهای من در باره این مخرب برمیگرده به این پست:

کد:
    جایی که جناب بتمن از پست من نقل قول گرفت و بعد حرفشو در مورد ویروس زد و گقت کسی اجراش نکرده.

خب من هم پست دادم و گفتم که روی سیستم من فایلی پاک نشده و چون کسی زیر بار نمیره تا الان هم پستهام ادامه پیدا کرده.....

=====

مهدی جان گفتی منظورت از اینکه گفتم دلم براتون تنگ میشه چیه؟ جواب> هر اومدنی یک رفتنی داره دیگه...

نقل ناراحتی و دلخوری نیست..... ؛؛ بحث مشغله کاری و زندگی و ... هست. خودت یه روز بهش میرسی عزیزم!

12. 4 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همگی

سلام دکتر جان

مشکلی نیست.....؛من الان یک فیلم جدید قرار میدم که به ویروس به اندازه کافی زمان داده شده تا هر کاری خواست بکنه. همون 5 دقیقه هم رعایت شده، حتی تعداد حملات دفع شده توسط کمودو هم نشون داده میشه که در نهایت به 356 میرسه، و بعد از اون دیگه ویروس کاری نمیکنه و بعد terminate میشه.(بازم میگم به اندازه کافی به ویروس توی سندباکس زمان داده میشه، توی فیلم میتونید ببینید، ضمناً تا قیامت هم اون تو باشه کاره ای نیست. پیش کمودو مثل یک اسباب بازیه)

دانلود:

کد:
    ==========

سلام مهدی خان؛

چطوری فهمیدی ناراحت شدم؟؟؟

من فقط از یک چیز ناراحت میشم> به جای اینکه شما بیایید و محصول را نقد کنید، در عوض بیایید و چشمتون را ببندید و هرچی تو دهنتونه به کاربر بگید و هزار انگ بهش بچسبونی> یکبار این عمل صورت گرفته. یادت هست؟؟

2- فیلمو ببین بعد بگو قابل قبول نیست. فقط دوست دارم که داستان حضرت موسی و قوم بنی اسرائیل اتفاق نیفته....!!

1-بازم که شروع کردی به زدن این حرفها و چسبوندن انگ!! آقا من کی گفتم کمودو بی نقصه؟؟؟ کی گفتم کامله؟؟ اگه سندباکسش کامل بود دیگه کمودو نمیومد اعلام کنه در ورژن 6 بیشترین تغییرات را در اتوسندباکس شاهدیم.

اصلاً نقل این حرفها نیست. یه ویروسی دوستان زحمت کشیدن و اینجا قرار دادن و گفتن که برخی فایلها را پاک میکنه. من هم به عنوان یک کاربر( و نه بیشتر) اومدم گفتم که هیچ فایلی از سیستم من پاک نشد. تا الان هم انقدر این ویروس را اجرا کردم و تست کردم که دیگه حالم داره بد میشه. اما دریغ از پاک شدن حتی یک فایل.

2-من کاری به تست بقیه ندارم. قبلاً هم که گفتم من با تنظیمات خودم تست کردم و سندباکس روس Limited هست و فایلی پاک نشده.( میخواهید قبول کنید و میخواهید قبول نکنید- دو تا فیلم هم قرار دادم)

باور کن وقتی این نوشته ها رو میخونم خندم میگیره، توی فیلم قبلی مگه ندیدی دفنس پلاس 100 تا حمله را دفع کرده بود؟؟ اگر فایل اجرا نشده بود که پس اون 100 تا لاگ چی بودن؟؟؟( بازم مشکلی نیست، فیلم جدیدو ببین ...)

====

سلام عزیز؛

هر کسی میتونه کمودو را قویتر و قویتر بکنه، شکی هم نیست که لولهای بالاتر سندباکس قویتره. من هم نظرمو در مورد اجرای ویروس و این فایل و غیره..... توی چند پست آخریم گفتم. میتونید دوباره برید و بخونید.

====

اما نکته آخر:

دقیقاً پستهای من در باره این مخرب برمیگرده به این پست:

کد:
    جایی که جناب بتمن از پست من نقل قول گرفت و بعد حرفشو در مورد ویروس زد و گقت کسی اجراش نکرده.

خب من هم پست دادم و گفتم که روی سیستم من فایلی پاک نشده و چون کسی زیر بار نمیره تا الان هم پستهام ادامه پیدا کرده.....

=====

مهدی جان گفتی منظورت از اینکه گفتم دلم براتون تنگ میشه چیه؟ جواب> هر اومدنی یک رفتنی داره دیگه...

نقل ناراحتی و دلخوری نیست..... ؛؛ بحث مشغله کاری و زندگی و ... هست. خودت یه روز بهش میرسی عزیزم!
    سلام مجدد
    شما راست میگید . بهتره دوباره بجث رو شروع نکنیم من فقط در فیلمی که اقا مسعود قرار داده بودن دیدم که پوشه my document's غیر قابل دسترس شد... و همچینین توی فیلم هم نشون دادن که تنظیمات سندباکسشون لیمتد هست .
    به هر صورت من دارم فیلم شما رو دانلود میکنم یکمی برام سرعت دانلود از این سرور پایینه بعدا اگر سوالی بود بعد از مشاهده فیلم میپرسم
    ممنون

داره خودمونی میشه nanoboy123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ویروس جدید نیست

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بفرما :
    کد:
    پسورد :123
    مسولیت محتوا پس از اجرا با خودتون

16. 4 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

بفرما :
    کد:
    پسورد :123
    مسولیت محتوا پس از اجرا با خودتون
    کمودو توی ویروس توتال نمیشناسه

ولی کمودو بتا 5.8 با هوش مصنوعی میشناسه ! به نظر میرسه هوش مصنوعی در ورژن جدید بهبود یافته باشد

18. 6 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •