دوست عزیز الایت های اونجا Refurbished که منم از همونا خریدمدر ضمن الان دیگه اونجا هم از این الایت ها نمیفروشن ! یه مدت خاصی بود ! اگه باشه خیلی خیلی کم هست
![]()
موفق باشید .
دوست عزیز الایت های اونجا Refurbished که منم از همونا خریدمدر ضمن الان دیگه اونجا هم از این الایت ها نمیفروشن ! یه مدت خاصی بود ! اگه باشه خیلی خیلی کم هست
![]()
موفق باشید .
شما باید دستگاهتو باز کنی و درایوت رو بزنی به PC و با برنامه JungleFlasher ببینی چه فیرم ویری روش نصبه. البته راه ساده ترش این هست که اگه داشبوردت بالاتر از 12625 هست و میتونی بازی کپی بازی کنی احتمالاً 1.9 داری. چون با آپدیت از 12625 به ورژن بالاتر فیرم ویر اصلی ریخته میشه رو درایو و باید دوباره کپیخور بشه. شما ورژن داشبوردتو بگو![]()
سعید دادا حالا چرا قاطی میکنی................
ما تو نمایشگاه،بعضی از مبل ها که چین میان روشون چسب دارن،اون چسب ها رو که میکنی از این جاها روش میفته و استون و از این چیزا پاکشون میکنیم............
تازه اون مبل ها روشون رنگ داره و هیچ آسیبی به رنگ نمیرسونه،تازه در الایت مگه استیل نیست؟؟؟
بذار برم یه نگاه بکنم................![]()
ثواب داره جواب بدینااااا![]()
سلام دوستان.نحوه ی تشخیص از روی جعبه رو پیدا کردم گفتم اینجا هم بزارم:
روش تشخیص از شماره LOT NO
* آغاز کد با شمارهای 11xxx دارای تمامی درایوهای 0225 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 104xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 0225 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 103xx ترکیبی از دو درایو 9504 و 0225 که با اکثریت 9504 میباشد
* آغاز کد با شمارهای 104x, 101xx, 102xx دارای تمامی درایوهای 9504 میباشد
روش تشخیص از شماره SN
کد چهارم که از سمت راست در تصویر بالا مشخص شده، ملاک این روش بررسی میباشد.
* شماره 2 دارای درایوهای 9504 میباشد
* شماره 3 دارای درایوهای 0225 میباشد
* شمارهای 4 و یا 0، دارای درایوهای Hitachi 0500 میباشد
نکته: درایوهای Hitachi 0500 ای که در اسلیم ها مشاهده شده است، دارای LOT NO های 1052X, 1048X, 1047X, 1045X, 1044X, 1028X میباشند.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها اگه من اون شماره های hitachi رو بدم به برادرم و بگم اینا نباشه کافیه یا نه ؟
اگه 9504 باشه هکش راحته؟با اپدیت مایکروسافت هکش نمیپره؟یا باید حتما 0225 باشه؟
Last edited by hosein ati; 26-08-2011 at 21:28.
دوست عزیز دقت به این شماره ها خیلی احتمال اشتباه رو پایین میاره ...
اماً باز هم ممکنه که درایور 0500 بهمون بچسبه !!
Last edited by HO3IN-Life; 26-08-2011 at 21:45.
اقا من دیروز بازی Dirt 3 از پسر عمم گرفتم بعد گذاشتم نمیومد ! هی Open Tray میداد ! بعد بازی kinect sports گذاشتم رو هارد نصب کردم چند بارم بازی کردیم . الان میخواستم بازی کنم گذاشتم دوباره Open Tray میداد . بعد دوباره در آوردم گذاشتم اومد بعد رفت تو بازی یه دفعه هنگ کرد گفت دیسک تمیز کنید ! بعد دیسک در آوردم تمیز کردم بازی اومد ! حالا مشکل از بازی هاست یا لنزی چیزی مشکل داره ؟!!اقا بعد از موقعی که Open Tray داده دیگه وقتی دیسک درمیارم هیچ دیسکی نیست تو دستگاه اون زیرش میزنه Open Tray . احساس میکنم قبلا یه چیز دیگه مینوشت ! دوستان دیگه میشه چک کنید موقعی که دیسک تو دستگاه نیست اون زیر چی مینویسه ؟!!
![]()
نگران نباش اگه کامل کپی خور شده باشه بازی کپی هم اجرا کنه کنسول مشکلی نداره
دیسک یا خراب رایت شده یا کثیفه
اولین بازی که برای اجرا آپدیت داشبورد بخواد اومد! Bodycount
بازی Wave 12 هست و برای بازی کردن باید آخرین آپدیت داشبورد رو نصب کنید.
پس اگه LT 1.91 ندارید نمیتونید بازی کنید.
توی دیسک بازی آخرین آپدیت داشبورد موجوده ولی اگه LT 1.91 ندارید به هیچ وجه آپدیت نکنید.
البته شایان زکره که با1.9هم میتونن اجرا کنن فقط اینکه اگه1.9 داشته باشن و با این بازی ـپ کنن اون 6بازیap2.5دیگه اجرا نمیشه و باید1.91بریزن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)