تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: خرید چند قطعه با 500

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بی دلیل یک شرکت رو متهم می کنید، بر چه اساسی این حرف رو میزنید؟ حدس و گمان؟ یک بار به این گارانتی مراجعه کردید؟ از لحاظ برخورد با ارباب رجوع، رسیدگی به کار ارباب رجوع، بسیار خوب کار میکنند. یاد بگیرید تو فروم تا زمانی که اطلاع دقیق از چیزی ندارید در موردش صحبت نکنید.
    اولا کسی با شما حرف نزد
    دوما من با شما نه حرفی دارم نه بحثی بست هاتون هم نگاه نمیکنم ایندفعه براتون گفتم بدونید
    سوما میگم خصومت شخصی داری با من میگی!!! اینهمه تواین انجمن برند و گارانتی رو زیر سوال بردن مثلا گفتن آواژنگ خوب نیست یا گارانتی در ایران معنای نداره یا گیگا خوب نیست یا و... شما اونجا هیچی نگفتی من هم حرف میزنم شما نظر میدی دیگه بست های منو نگاه نکنید به دیگران و دوستان مثل من باشید تا برند یا گارانتی زیر سوال بردن زود بیرید وسط مثل همیشه ایراد بگیرید

بازم تکرار میکنم به بست های من نگاه نکنید چون من هیچ حرف و بحثی با شما ندارم چون خصومت شخصی داری

2. این کاربر از jonerex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

زمانی که کاربری داره به اشتباه راهنمایی میشه باید حرف رو به اطلاعش رسوند، وگرنه من هم هیچ علاقه ای به صحبت با شما ندارم.

4. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

بی دلیل یک شرکت رو متهم می کنید، بر چه اساسی این حرف رو میزنید؟ حدس و گمان؟ یک بار به این گارانتی مراجعه کردید؟ از لحاظ برخورد با ارباب رجوع، رسیدگی به کار ارباب رجوع، بسیار خوب کار میکنند. یاد بگیرید تو فروم تا زمانی که اطلاع دقیق از چیزی ندارید در موردش صحبت نکنید.
    اولا کسی با شما حرف نزد
    دوما من با شما نه حرفی دارم نه بحثی بست هاتون هم نگاه نمیکنم ایندفعه براتون گفتم بدونید
    سوما میگم خصومت شخصی داری با من میگی!!! اینهمه تواین انجمن برند و گارانتی رو زیر سوال بردن مثلا گفتن آواژنگ خوب نیست یا گارانتی در ایران معنای نداره یا گیگا خوب نیست یا و... شما اونجا هیچی نگفتی من هم حرف میزنم شما نظر میدی دیگه بست های منو نگاه نکنید به دیگران و دوستان مثل من باشید تا برند یا گارانتی زیر سوال بردن زود بیرید وسط مثل همیشه ایراد بگیرید

بازم تکرار میکنم به بست های من نگاه نکنید چون من هیچ حرف و بحثی با شما ندارم چون خصومت شخصی داری
    زمانی که کاربری داره به اشتباه راهنمایی میشه باید حرف رو به اطلاعش رسوند، وگرنه من هم هیچ علاقه ای به صحبت با شما ندارم.

ممنون از دوستان
    بیزحمت بخاطر چیزهای بیمورد بحث نکنید
    بیخیال

من رفتم یه مغازه خدمات کامپیوتری میگفت کیفیت ساخت مین های ازراک مدلهای بالا خیلی عالیه. ولی مدلهای پایینش مشکل دار هستند!!!!!!!

6. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اولا کسی با شما حرف نزد
    jonerex عزیز، به این صورت حرف زدن در انجمن زیاد جالب نیست... شما با هم کمی اختلاف نظر دارید، اختلاف نظر که نباید به دعوا و بد و بیراه گفتن همیشه کشیده بشه... اگه همه ی کاربران سر موضوعات این چنینی کارشون به دعوا کشیده بشه که ...!

امیدوارم مشکلتون رو با هم حل کنید.

موفق باشید.

---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------

من رفتم یه مغازه خدمات کامپیوتری میگفت کیفیت ساخت مین های ازراک مدلهای بالا خیلی عالیه. ولی مدلهای پایینش مشکل دار هستند!!!!!!!
    شما اگه حرف مغازه خدمات کامپیوتری رو به اعضای این جا ترجیح میدید که بحثی باقی نمیمونه...!

ASRock جزو برند های بسیار عالی هست، مدل بالا و پایین هم تقریبا در همه ی برند ها همین طوره، روی مدل های High End بهتر کار میشه.

موفق باشید.
    Last edited by Erfan.; 26-08-2011 at 20:42.

8. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

شما اگه حرف مغازه خدمات کامپیوتری رو به اعضای این جا ترجیح میدید که بحثی باقی نمیمونه...!
    خب دارم تحقیق میکنم چی بردارم

اگر انقدر ازراک خوب هست پس من میرم فردا برای سفارش asrock h67m-GE

فقط یه سوال:
    جریان این HT که در ادامه ایم مدل هست چیه؟ مدل عادی بردارم یا اونی که HT داره؟

پس سیستم من این شد:
    ببینید مشکلی و نکته ای نیست!

cpu: cori5 2500K
    mb: asrock H67m/ge
    power: Green GP430A-EU
    ram: 2*2 patriot

اوکیه؟

10. این کاربر از AliSub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مدل عادی بردارم یا اونی که HT داره؟
    مدل بدون پسوند در بازار موجوده، در مورد اون یکی اطلاعی ندارم.

پس سیستم من این شد:
    ببینید مشکلی و نکته ای نیست!

cpu: cori5 2500K
    mb: asrock H67m/ge
    power: Green GP430A-EU
    ram: 2*2 patriot
    مشکلی نیست، خوبه.

12. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •