برای Flash Mode باید گوشی رو خاموش کنی.. بعد دکمه Back رو نگه داری و همینطوری که نگه داشتی کابل USB رو به گوشی وصل کنی..
برای Flash Mode باید گوشی رو خاموش کنی.. بعد دکمه Back رو نگه داری و همینطوری که نگه داشتی کابل USB رو به گوشی وصل کنی..
دستت درد نکنه داداش زحمت کشیدی میگه این تایپیک 480 صفحه هستش با این اینترنت ذغالی چه جوری پیدا کنم حالا
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
h_r_v عزیز از شما هم تشکر میکنم واسه آپگرید به 2.3 راهنمائی نمیکنی؟ ممنون راستی دکمه back همون وسطیه دیگه؟ ببخشید اگه سوال مسخره میپرسم تا حالا گوشی مدل بالا نداشتم آخریش k 750 بوده
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
ببخشید دیدم دکمه رو معذرت میخوام
بفرما اینم اموزشش
پ.ن:نه دکمه سمت راسته..دکمه منو هم سمت چپه..اون وسطی هم حجم اینتر رو داره دی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن دو:البته برای ورود به منو زیکاوری لازمه شما نصب بودن اون روی گوشیتونه چون گوشی رو جدیدا خریدی پس روش نصب نیست..یکم باهاش کار کن با اندروید اشنا بشی بعد 2.3 رو روت کن..بعد ریکاوری بنصب بعد هم شروع به نصب رام و .. بکن..
Last edited by am2; 26-08-2011 at 21:01.
سلام
واسه mw-600 میتونین لینکی بدین ؟
لینک فروش و یا قیمت
ممنون خیلی لطف کردی میشه معنی روت کردن رو هم بگید.ریکاوری رو چطور میتونم نصب کنم
امین جان نهایتش تا 10 صفحه قبل رو چک کنید خیلی چیزا توی همین 10 صفحه گفته شده و خیلی لینکا رو گذاشتیم.
دوستان بازی Dead space:
بریزید اگه از گرافیکش کف بر نشدید بیاین هر چی خواستین بگین.
فایل نصبی:
فایل دیتا:131 مگ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل دیتا رو وقتی گرفتید پسوندش رو به فرمت .rar تغییر بدین بعد روی پی سی اکسترکت کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاکلا بعد از اکسترکت فولدر ea رو بریزید توی مموری کارت.
یا فولدر ea رو زیپ کنید و به گوشی بفرستید.
توی گوشی این فایل ea رو توی sd card اکسترکت کنید:
میشه این:
sdcard/ea
با وجود neo و قیمت تقزیبا مناسبش به نظرتون x10 هنوز ارزش خرید داره؟
الان neo چنده مگه؟
روت کردن یعنی دسترسی به فایل های سیستمی سیستم عامل برای تغییرات در جهت بهبود گوشی..
برای نصب ریکاوری باید اول گوشی رو روت کنی.. بعد با FlashTools ریکاوری رو نصب کنی.. یا میتونی فایل APKـش رو نصب کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)