بعضی بازی ها هستند که در X10 به صورت کند اجرا میشن که از لحاظ نرم افزاری و Tweak میشه سرعتشون رو زیاد کردن که کاری هست همین کوکر ها سعی میکنند انجام بدند..
بعضی بازی ها هستند که X10 اصلا توان سخت افزاریش رو نداره.. اونا رو دیگه نمیشه کاری کرد
بعضی بازی ها هستند که در X10 به صورت کند اجرا میشن که از لحاظ نرم افزاری و Tweak میشه سرعتشون رو زیاد کردن که کاری هست همین کوکر ها سعی میکنند انجام بدند..
بعضی بازی ها هستند که X10 اصلا توان سخت افزاریش رو نداره.. اونا رو دیگه نمیشه کاری کرد
من از مدیا سرور در گوشیهای قبلیم استفاده کرده ام
جدا اکس 10 داره ؟
سوالی داشتی بپرس
این اپدیتها واقعیه یعنی ؟
usb on the go مخصوصا
خیلی جالبه که
روی رام ولف هست.خوب چطور میشه استفاده کرد؟
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
آره دیگه.واقعیراست راسکیه
![]()
این امکان را میتونی در وسائلی که DLNA دارند استفاده کنی
مثلا TV هایی که DLNA دارند میتونی گوشی که مدیا سرور داره را بهش وصل کنی
از طریق وایرلس
و فایلهای مدیای گوشی را مشاهده و پخش کنی
در کامپیوتر هم در صورت داشتن وایرلس و یا مودم وایرلس میتونی اینکارو بکنی
برنامه نیاز هست خواستی بگم بهت
این قسمت رو دارم.مدم وایرلس دارم . برنامه خاصی روی پی سی میخواد؟در کامپیوتر هم در صورت داشتن وایرلس و یا مودم وایرلس میتونی اینکارو بکنی
برنامه نیاز هست خواستی بگم بهت
X10 هم USB OTG دار میشه :O !!!
چرا فروختمش : (( !!!!
چرررررررررررا![]()
آقا اینا که میگید یعنی چه
زیر دیپلم حرف بزنید ما هم بفهمیم
یعنی کیبورد و موس بهش وصل میشه؟
Last edited by The Rock 2; 25-08-2011 at 23:20.
فقط وقتی OTG میشه که به LiveDock خود سونی اریکسون وصل باشه..
LiveDock هم این شکلیه :
در هر حالتی OTG نیست..
و شاید اصلا این آپدیت برای Xperia X10 منتشر نشه.. ولی 100% برای آرک و Xperia Play منتشر میشه
نه.فقط از این طریق نیست:فقط وقتی OTG میشه که به LiveDock خود سونی اریکسون وصل باشه..
خوبیش به اینه که اگه برای ایکس 10 هم آپدیت نیاد براش پورت میکنن
اینو ببینید روی آرک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
twonky media server روبعد از نصب روی گوشی اجرا می کنید.wifi رو روشن کنید وبه شبکه وصل شید. خودش فایل های صوتی وتصویری رو اسکن میکنه.تلویزیونتون رو هم به شبکه wifi وصل کنید. حالا از توی منوی tv میتونید فایل های گوشی رو browse کنید و روی tv به صورت بیسیم تماشا کنید یا گوش بدید.
Last edited by mgolchin13; 26-08-2011 at 09:42. دليل: غلط املایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)