تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 212 از 314 اولاول ... 112162202208209210211212213214215216222262312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,111 به 2,120 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه yas44co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

صحبتای شما خیلی گنگه من که چیزی درست نفهمیدم. ریست یه چیزه و ریستارت یه چیز دیگه! ریست وقتی انجام میشه که دکمه ی پاور رو چند ثانیه نگهداری. کار بسیار اشتباهیم هستش و باعث اسیب نرم افزاری و سخت افزاری میشه و فقط در موارد هنگ کردنهای خاص باید استفاده شه. ریستارت یعنی خروج امن از ویندوز و خاموش و روشن شدن. یه بار دیگه توضیحاتت رو بگو تا درست راهنمایی شی.
    ولی برای تنظیمات بستن نمایشگر و عملکرد دکمه ی پاور و.... باید بداخل تنظیمات پیشرفته ی Power Options خود ویندوز هفت بری. اونجا همه چی قابل تنظیمه و احتیاجی به برنامه و ..... نیستش. چندین ماه قبل توی یه تاپیک شرح مفصل پلانهای تعیین انرژی و.... را داده بودم.

توی Power Options که میگی فقط اینا رو داره میشه بیشتر این دوستمو راهنمایی کنی یا راهه دیگه ای پیشنهاد بدی...
    Do Noting
    Sleep
    Hibenrate
    Shut Down

نه Reset داره و نه Restart ?!

ویندوزم Ultimate و مدلمم 6080 و مثله لپ تاپه شما Sleep Button نداره.
    Last edited by yas44co; 24-08-2011 at 14:45.

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام ، فردا میخوام برم یه 6090 بخرم ، همین کانفیگ با گرافیک 2 وجود نداره ، منظورم 6100 نیست ، نمیخوام هیچ کدوم از قطعاتش حتی رم از این پایین تر باشه و راستش حال بعدا ارتقا دادنم ندارم یه سوال دیگه دوستان طرفدار asus میفرمایند هارد 1 ترابایتی 6090 مشکل داره اما متاسفانه نفرمودن کجاش و از چه لحاظ مشکل داره ، اگه دوستان اطلاعی دارن و همچنین از معایب دیگر این دستگاه لطفا بفرمایند من تقریبا 10 صفحه از این تاپیکو خوندم ، حوصلم سر رفت به طور اجمالی بعد از 212 صفحه !!!! بحث و تبادل نظر معایب این دستگاه به طور مختصر چیه ؟ بلو ری چی میگن دی وی دی های خش دارو نمیخونه درسته ؟ کلا تا شنبه صبر کنم به نظرتون ممکنه چیزی بهتر از این بیاد ؟ مرسی

داره خودمونی میشه fariborz@shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Corner Of Hell And Eden

پيش فرض

سلام دوست عزیز این اتفاق برای من هم افتاده و فکر می کنم باید باهاش بسازی کلا مدل دی وی دی رایترش همین طوریه بعضی وقتها دی وی دی رو که می زاری نمی خونه و باید دوباره دی وی دی رو در بیاری و بزاری
    میشه این درایو رو عوض کرد
    راستش من واسه بلوری دارم 6090 می گیرم اگر جواب نمیده یه مدل جمع و جور تر بگیرم و یه بلوری اکستزنال

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

آقا من یه لبتاب Dell دو سال پیش گرقنم دی وی دی رایتر بعد از هشت نه ماه ریق رحمت رو سر کشید
    درایو Hp که اینجوری نیست

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

منظورم ريستارت.... دكمه ي باورو بزنم يكبار ريستارت بشه ؟ لطفا بكو كامبيوترم هنك كرد جى كار كنم كدوم راه بهتره كرفتن دكمه ي باور يا كشيدن از برق ؟ كيبوردم عربيه

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

وقتی تو Disk Management رفتم دیدم درایو ریکاوری آخرین درایوه
    بنظر تو من اگه جابجاش کنم و بیارمش بعد (یا قبل) از درایو ویندوز درست میشه یا خرابتر میشه!
    فکر نکنم فرقی بکنه مهم حجم و 14.53 گیگ فایله توشه

ببین ماله من یکی مونده به آخریه

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    پشت در خونمون

پيش فرض

در مورده اون صداهای عجیب از قسمته گرافیکهAti که همه لطف کردن و فقط 3 نفر تایید کردند ولی میدونم همه دارید.
    اگه بقیه هم گفته بودید اون بابا بیخودی نمی فت به خاطره اون صدایی که همه دارن بره اسپیکره لپتاپشو خراب کنه.

پس لااقل اینو دیگه امتحان کنید تا ببینیم اگه ماله همه همین جوره پس مشکلی نیست:
    وقتی که مانیتور پس از چند دقیقه خاموش میشه نه موقعه Shut Down or StandBy وقتی که همه جا کاملا تاریک باشه پایینه صفحه سمته راست یه حاله سفید وجود داره خواهشا چک کنید و ببینید برای شما هم هست یا نه؟؟

7. این کاربر از yas44co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام ب همه ی دوستان...من نهایتا تا آخر هفته دیگه 6090 میخرم...میخواستم بدونم واسه تستش چه کارایی باید انجام؟؟
    نمیدونم پستم تکراریه یا نه!!!اگه تکراریه بگین کدوم پیجه برم بخونمش کنم...
    از همه زحماتتون واقعا ممنونم...اگه کمک کنین ممنونترم میشم...
    اگه سوالمو جواب بدین ممنون میشم...تا الان خیلی کمکم کردین و فک کنم انتخاب خوبی باشه...این قسمتم کمکم کنین ممنون میشم...

داره خودمونی میشه bbsbsbs2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

در مورده اون صداهای عجیب از قسمته گرافیکهAti که همه لطف کردن و فقط 3 نفر تایید کردند ولی میدونم همه دارید.
    اگه بقیه هم گفته بودید اون بابا بیخودی نمی فت به خاطره اون صدایی که همه دارن بره اسپیکره لپتاپشو خراب کنه.

پس لااقل اینو دیگه امتحان کنید تا ببینیم اگه ماله همه همین جوره پس مشکلی نیست:
    وقتی که مانیتور پس از چند دقیقه خاموش میشه نه موقعه Shut Down or StandBy وقتی که همه جا کاملا تاریک باشه پایینه صفحه سمته راست یه حاله سفید وجود داره خواهشا چک کنید و ببینید برای شما هم هست یا نه؟؟

نه دوست عزیز مال من نداشت

10. این کاربر از bbsbsbs2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

توی Power Options که میگی فقط اینا رو داره میشه بیشتر این دوستمو راهنمایی کنی یا راهه دیگه ای پیشنهاد بدی...
    Do Noting
    Sleep
    Hibenrate
    Shut Down

نه Reset داره و نه Restart ?!

ویندوزم Ultimate و مدلمم 6080 و مثله لپ تاپه شما Sleep Button نداره.
    تنظیم ریست و ریستارت که اصلاً وجود نداره و دنبالشم نباش. شما اگه با هنگ کردن مواجهین ویندوزتون اشکال داره از سر نو یه ویندوز سرحال نصب کن. ویندوز اصلیش چیز خوبی نیست. منکه پاکش کردم و هیچوقت از ریکاوریشم استفاده نکردم.

12. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

فکنم دما سنج من خرایه یا حد اقل Speed Fan درست نشون نمیده
    الان توی اتاقم خیلیم خنکه ولی دما رو زده 56 !!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •