از کجا دانلود میکنی؟
از کجا دانلود میکنی؟
همون moddingway ولی سرعتش یکم پایینه...باید با vpn دان کنیااااا!!!
ما ک از خیرش گذشتیم...سرعت افتضاحه تو نیم ساعت فقط 2MB دان کردم![]()
دوستان کسی لینک مستقیم با سرعت بالا نمیدونه؟
دموی اول بازی PES 2012 / اندازه فایل دانلودی : 1.4 گیگابایت / آپلود شده بر روی سرورهای دانلود مستقیم ( با تشکر از مهرداد عزیز )
لینک تصاویر منتشر شده همراه دمو :
نسخه دمو و کارآمد نسخه جدید پرطرفدارترین بازی شبیه سازی فوتبال در دنیا شامل تعداد زیادی تیم از رده های ملی و باشگاهی خواهد بود. همچنین کاور اصلی و تبلیغاتی این سری از لیونل مسی ستاره باشگاه بارسلونا به کریستیان رونالدو ستاره باشگاه رئال مادرید تغییر پیدا کرده است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک های دانلود :
دانلود از لیچ فکتوری :
دانلود از آپلودباز :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بزودی ... در حال آپلود
دانلود از آپلودفا :
دانلود از فایل کین :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک ها از مهردادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد میخواد؟
Last edited by mj77; 23-08-2011 at 01:00. دليل: اشتب
چقد سرعت دانلود پایینه؟
از آپلودفا دانلود کن سرعتش خوبه
من خودم دارم دانلود میکنم
Rapidshare
FileSonicکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
FileServeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Multiuploadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Rapidshareکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدWuploadکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو بچ هر کی دان کرد و بازی کرد یه توضیح مختصر بده مارو از نگرانی دربیاره !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)