افتادی فاتب دیگه؟!
هرجایی ممکنه بیوفتی اونجا!!
روز اول میری ستاد فاتب(شریعتی) اونجا تقسیمت میکنن
اگه زرنگ باشی بتونی با بهانه هایی مثل ضعف اعصاب و.... خودت رو بندازی قرارگاه شانس اوردی وگرنه اگه لیسانسه باشی باید منتظر پلیس پیشگیری یا راهور باشی
افتادی فاتب دیگه؟!
هرجایی ممکنه بیوفتی اونجا!!
روز اول میری ستاد فاتب(شریعتی) اونجا تقسیمت میکنن
اگه زرنگ باشی بتونی با بهانه هایی مثل ضعف اعصاب و.... خودت رو بندازی قرارگاه شانس اوردی وگرنه اگه لیسانسه باشی باید منتظر پلیس پیشگیری یا راهور باشی
واللا نوشته:
محل خدمت: فرماندهی انتظامی تهران بزرگ
موقع تقسیم نه به کسی نگفتن پیشگیری یا امداد افتادین.
به نظرت تقسیم میشیم دوباره؟
سلام دوست عزیزم
میشه یکم از شرایط اونجا برامون توضیح بدی و این که چه چیزهایی لازمه که روز اول بیاریم
روز اول لازم هست که کچل کنیم؟( چون خیلیها میگن لازمه و اگه کچل نکنی پشیمون میشی خیلیها هم میگن تا یک هفته ای مرخصی میدن برای لباس و..
گوشی موبایل چی میزارن ببری؟(البته یکی از دوستان همشهری میگه به گوشی گیر نمیدن)
من فردا از مشهد اعزامم.
ممنون از پاسخ شما دوست عزیزم
شما میخوای فردا بری آموزشی؟
از دوستاني كه تازه آموزشيشون تموم شده كسي پليس اطلاعات و امنيت افتاده ؟؟
100% دوباره تقسیم میشین....شما تاریخی که تو برگت زده میری ستاد فاتب (واقع در بلوار معلم- خیابان مرودشت) نیروی انسانی اونجا بهت یه حکم میدن که باید بری سر یگان خودت!!!!
با توجه به اینکه فوق دیپلم هستی به احتما زیاد میوفتی یگان امداد!!
پلیس اطلاعات یا همون پاوا(=پلیس اطلاعات و امنیت عمومی) جاش خوبه.حتی خیلی جاهاش لباس شخصی هستن.....عشقو حاله دیگه
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
حتما کچل کن...معلوم نیست که بهتون مرخصی بدن
موبایل هیچ رقمه با خودت نبر خطرناکه حسن!!!
داش مهدي من خودم اونجا دارم خدمت ميكنم . اما اونجوري كه فكر ميكني نيستش . يه قسمتش پليس ديپلماتيكه كه خودم الان 10 ماهه اونجام . فقط مرخصيش شخصي و ميتوني موهم بلند كني اينا خوبيشه اما 8*4 پست ميديم :دي
---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
اين دوستمون ( Shabe saket ) به احتمال زياد ميوفته همون پليس ديپلماتيك . اگه گنده مونده باشه موقع تقسيم داخلي پليس ديپلماتيك واسه يگان امداد برش ميدارن ...
آره.تو برگه سفید زده ساعت 7 صبح 1 شهریور نظام وظیفه باشم.
معمولا بالای 70 درصد فوق دیپلمه ها رو یگان امداد بر میداره
اون 30 درصد دیگه میوفتن جاهای دیگه!!!
بازم يگان امداد از پليس ديپلماتيك بهتره ...
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)