تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2684 از 3195 اولاول ... 168421842584263426742680268126822683268426852686268726882694273427843184 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,831 به 26,840 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

پينگ واسه فوتبال نيدونم اما اون موقع ها كه Live ميزدم (BC2 ، GeOW2) با پينگ 320 ، 330 راحت بازي ميكردم .

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

سلام.
    توی تهران جایی میشناسید آرشیو کاملی داشته باشه و کیفیت دیسک هاشم خوب باشه؟
    توی پیغام خصوصی بگید.............
    ممنون

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

آقا من الایت ام رو بخوام بفروشم چند میخرن؟جسپر......مثل اینکه قیمت ها خیلی نجومیه میشه باهاش یه اسلیم و یه Ps3خرید(قربونش برم رو نیست سنگ پا قضوینه)

سلام

اره احتمالا بتونی ولی نه یه خورده صبر کن که یه Wiiu و یه Psvita با باقیه پولت بگیری.

مرد حسابی یه دونه الایت داری که شاید در بهترین حالت 500 بره اونوقت می خوای اسلیم 450 بگیری و پلی استشن 350

اگه شد یدونه هم واسه من بگیر.

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام گیمیر تگ چیه؟من می خوام برم تو محیط لایو...سایت game-ir میگه باید گیمیر تگ بسازی.میخوام یه بچ مورتال کمبات رو دانلود کنم.گیمیر تگ امریکا و eu فرقشون چیه

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

یه سوال داشتم
    کسی سال 2005 که اولین سری Xbox 360 رو خریده از نظر سخت افزاری یعنی گرافیک و سرعت فرقی با Xbox 360 Slim کرده!!؟؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

یه سوال داشتم
    کسی سال 2005 که اولین سری Xbox 360 رو خریده از نظر سخت افزاری یعنی گرافیک و سرعت فرقی با Xbox 360 Slim کرده!!؟؟
    نه خیر اصلا همون کنسوله...............پست اول رو بخونید من توضیح نمیدم

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام گیمیر تگ چیه؟من می خوام برم تو محیط لایو...سایت game-ir میگه باید گیمیر تگ بسازی.میخوام یه بچ مورتال کمبات رو دانلود کنم.گیمیر تگ امریکا و eu فرقشون چیه
    وقتی میرید لایو یه کدی به نام گیمرتگ بهتون میده....این در واقع شناسنامه شما در لایو هست...............
    ببینید من این قضیه پوینت رو برات روشن کنم
    ببینید وقتی تو لایو گیمرتگتو میسازی یه شهر باید انتخاب کنی مثلا اگه نیویورک انتخاب کردی ریجن گیمرتگ تو آمریکاست برای اینکه بدونی گیمرتگت چیه برو اینجا رو بخون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد هم فهمیدی کگه چیه متناسب با اون پوینت میخری مثلا شما نیویورک انتخاب کنن و برای خرید پوینت باید ریجن های آمریکا بخری والسلام تموم شد رفت...............

---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------

سلام

اره احتمالا بتونی ولی نه یه خورده صبر کن که یه Wiiu و یه Psvita با باقیه پولت بگیری.

مرد حسابی یه دونه الایت داری که شاید در بهترین حالت 500 بره اونوقت می خوای اسلیم 450 بگیری و پلی استشن 350

اگه شد یدونه هم واسه من بگیر.
    نه باو شوخی بود که.....................فقط میخواستم قیمت داشته باشم..............

8. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

برای آنلاین بازی کردن چقدر باید پول بدی؟؟؟ بعد همه بازیا رو میشه آنلاین زد!؟؟
    پینگش چه جوریه!؟

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------

نه باو شوخی بود که.....................فقط میخواستم قیمت داشته باشم..............
    میدونم من شوخی بود اینجا با هم رفیقیم با هم شوخی نکنیم پس چکار کنیم.

ولی حالا جدی اصلا طرف فروش الایت نرو شاید خوب بخرن ولی تو -- و اینا بی دردسر تر از اسلیمه.

تازه اینا رو که خودت بهتر از منم میدونی.

---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------

برای آنلاین بازی کردن چقدر باید پول بدی؟؟؟ بعد همه بازیا رو میشه آنلاین زد!؟؟
    پینگش چه جوریه!؟
    برای انلاین در ابتدا شما میتونی برای اولین بار سه تا از پروفایلهات به صورت رایگان بشون گلد تعلق میگیره بعد از اون باید لایو کارت گلد بخری که سایتهایی هستند که میفروشن. مدت اعتبار هر اکانت هم یک ماهه ( یعنی تا سه ماه میتونی رایگان لایو بری).

قیمت لایو کارت ها فرق میکنه مثلا یک ماه باشه یا سه ماهه یا اصلا یک ساله. همه بازی هایی که انلاین و مولتی پلیر دارن میشه.

پینگ زیره 200 باشه خوبه . من خودم اساسین و کال اف رو با پینگ 250 به بالا راحت با خارجیا بازی کردم.

11. 2 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

پینگ زیر 400 باشه چی؟ میشه با ایرانیا راحت بازی کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •