تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2682 از 3195 اولاول ... 168221822582263226722678267926802681268226832684268526862692273227823182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,811 به 26,820 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ریفوربیشد هر چی باشه ، از کنسولای دست دویی که ما ایران میخریم مطمئن تره : دی

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

دوستان سایت Gamestop یه ویدیو از محتویات کنسول Refrubished الایت گذاشته میتونید برید ببینید . همه چیز توی جعبه بود البته لینک ویدیو مال Y.o.u.t.u.be که باید با قند شکن برید ببینید آخر صفحه ویدیو هست !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان. امروز یه xbox 360 arcade قیمت کردم گفت 300 تومن.گفتم سالمه گفت هیچ مشکلی نداره و تمیز هست.
    ولی چون خیلی خیلی عجله داشتم نتونستم تاریخ ساختشو ببینم .خواستم ازتون نکته هایی برای تست سالم و جاسپر بودن دستگاه بپرسم .
    لطفا خیلی سریع راهنمایی کنید نمیخوام از دستم بپره.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

واسه سالم بودن چند تا دیسک تقریبا خش دار که یه کنسول سالم اجرا میکنه رو تست کن ، چند تا گیم بزار توش ، واسه جاسپر هم تاریخ ساخت + پشت کنسول یه لیبل داره ، بالای اون قسمت که نوشته Made in China باید زده باشه :
    12V===12,1A;5V===1A

5. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

واسه سالم بودن چند تا دیسک تقریبا خش دار که یه کنسول سالم اجرا میکنه رو تست کن ، چند تا گیم بزار توش ، واسه جاسپر هم تاریخ ساخت + پشت کنسول یه لیبل داره ، بالای اون قسمت که نوشته Made in China باید زده باشه :
    12V===12,1A;5V===1A
    البته یه چند تا راه دیگه هم هست خالی از لطف نیست بگیم برای همین بهتره این تاپیکو ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کاش یه48ساعتی هم محلت تست بگیرید...
    Last edited by s.j-rez; 21-08-2011 at 20:06.

7. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bigbos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بعد از کلی دردسر و رفتن راه های مختلف برای وصل شدن به هارد بلاخره موفق شدم مشکل را پیدا کنم
    اما مشکل چی بود؟؟؟

مشکلم این بود که وقتی به لایو وصل میشدم و میرفتم تو بازی دیسکانکت میشدم و یه پیغامی میومد که نوشته بود باید 2 مگابایت دانلود کنی که البته تو بازیهای مختلف حجمش فرق میکرد

وقتی میزدم که دانلود کنه بعد از 30 ثانیه ارور میداد

واسه همین من پروفایلم را انتقال دادم به فلش مموری و هارد را جدا کردم و مشکل حل شد وبعد از 2 مگابایت دانلود وارد لایو شدم

حالا میخواستم ببینم مشکل هارد چیه و آیا میشه کاری کرد با همون هارد وصل بشم؟؟؟

ممنون میشم از دوستان که کمک کنند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بعد از کلی دردسر و رفتن راه های مختلف برای وصل شدن به هارد بلاخره موفق شدم مشکل را پیدا کنم
    اما مشکل چی بود؟؟؟

مشکلم این بود که وقتی به لایو وصل میشدم و میرفتم تو بازی دیسکانکت میشدم و یه پیغامی میومد که نوشته بود باید 2 مگابایت دانلود کنی که البته تو بازیهای مختلف حجمش فرق میکرد

وقتی میزدم که دانلود کنه بعد از 30 ثانیه ارور میداد

واسه همین من پروفایلم را انتقال دادم به فلش مموری و هارد را جدا کردم و مشکل حل شد وبعد از 2 مگابایت دانلود وارد لایو شدم

حالا میخواستم ببینم مشکل هارد چیه و آیا میشه کاری کرد با همون هارد وصل بشم؟؟؟

ممنون میشم از دوستان که کمک کنند
    من فقط به یه مشکل ساده اشاره میکنم که واسه خودمم شده بود یه جورایی.......................شما مطمین شید هاردتون فضای خالی داره.................بعد امتحان کنید

داره خودمونی میشه bigbos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من فقط به یه مشکل ساده اشاره میکنم که واسه خودمم شده بود یه جورایی.......................شما مطمین شید هاردتون فضای خالی داره.................بعد امتحان کنید
    بله فضای خالی داره

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اااا شما بازی هارو میتونید از رو هارد اجرا کنید؟یا موسیقی ها؟امتحان کنید ببینید میتونید یه بازی نصب کنید؟
    Last edited by s.j-rez; 21-08-2011 at 21:28.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

آقا من الایت ام رو بخوام بفروشم چند میخرن؟جسپر......مثل اینکه قیمت ها خیلی نجومیه میشه باهاش یه اسلیم و یه Ps3خرید(قربونش برم رو نیست سنگ پا قضوینه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •