ریفوربیشد هر چی باشه ، از کنسولای دست دویی که ما ایران میخریم مطمئن تره : دی
ریفوربیشد هر چی باشه ، از کنسولای دست دویی که ما ایران میخریم مطمئن تره : دی
دوستان سایت Gamestop یه ویدیو از محتویات کنسول Refrubished الایت گذاشته میتونید برید ببینید . همه چیز توی جعبه بودالبته لینک ویدیو مال Y.o.u.t.u.be که باید با قند شکن برید ببینید
آخر صفحه ویدیو هست !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان. امروز یه xbox 360 arcade قیمت کردم گفت 300 تومن.گفتم سالمه گفت هیچ مشکلی نداره و تمیز هست.
ولی چون خیلی خیلی عجله داشتم نتونستم تاریخ ساختشو ببینم .خواستم ازتون نکته هایی برای تست سالم و جاسپر بودن دستگاه بپرسم .
لطفا خیلی سریع راهنمایی کنید نمیخوام از دستم بپره.
واسه سالم بودن چند تا دیسک تقریبا خش دار که یه کنسول سالم اجرا میکنه رو تست کن ، چند تا گیم بزار توش ، واسه جاسپر هم تاریخ ساخت + پشت کنسول یه لیبل داره ، بالای اون قسمت که نوشته Made in China باید زده باشه :
12V===12,1A;5V===1A
البته یه چند تا راه دیگه هم هست خالی از لطف نیست بگیم برای همین بهتره این تاپیکو ببینید
کاش یه48ساعتی هم محلت تست بگیرید...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by s.j-rez; 21-08-2011 at 20:06.
بعد از کلی دردسر و رفتن راه های مختلف برای وصل شدن به هارد بلاخره موفق شدم مشکل را پیدا کنم
اما مشکل چی بود؟؟؟
مشکلم این بود که وقتی به لایو وصل میشدم و میرفتم تو بازی دیسکانکت میشدم و یه پیغامی میومد که نوشته بود باید 2 مگابایت دانلود کنی که البته تو بازیهای مختلف حجمش فرق میکرد
وقتی میزدم که دانلود کنه بعد از 30 ثانیه ارور میداد
واسه همین من پروفایلم را انتقال دادم به فلش مموری و هارد را جدا کردم و مشکل حل شد وبعد از 2 مگابایت دانلود وارد لایو شدم
حالا میخواستم ببینم مشکل هارد چیه و آیا میشه کاری کرد با همون هارد وصل بشم؟؟؟
ممنون میشم از دوستان که کمک کنند
من فقط به یه مشکل ساده اشاره میکنم که واسه خودمم شده بود یه جورایی.......................شما مطمین شید هاردتون فضای خالی داره.................بعد امتحان کنید
بله فضای خالی داره
اااا شما بازی هارو میتونید از رو هارد اجرا کنید؟یا موسیقی ها؟امتحان کنید ببینید میتونید یه بازی نصب کنید؟
Last edited by s.j-rez; 21-08-2011 at 21:28.
آقا من الایت ام رو بخوام بفروشم چند میخرن؟جسپر......مثل اینکه قیمت ها خیلی نجومیه میشه باهاش یه اسلیم و یه Ps3خرید(قربونش برم رو نیست سنگ پا قضوینه)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)