تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 9 اولاول 123456789 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 84

نام تاپيک: مشاوره برای خرید asus N53SV

داره خودمونی میشه haxso's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

4

دو تا سوال خیلی ساده دارم :

1. این لپتاپ Sata III داره ؟ اگه داره چند تا ؟ (منظورم اینه که فقط هاردش SataIII‌ هست یا درایو نوریش هم SataIII یه)
    2. با صفحه نمایش Full HD تو بازار ایران پیدا میشه ؟
    تا اونجایی که من میدونم Sata II هستش شاید هم اشتباه میکنم و نوع فول اچ دی هم تو بازار ایران پیدا میشه فقط باید بگردی که البته یه کم گرونتره (حدود 100 تا 150هزار تومن)

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

بچه ها یه چیزی در مورداین فول HD بهتون بگم خیالتون راحت شه،این Asus Splendid Video Intelligent Technology یه تکنولوژی هستش که تو یه یه سری از لپ تاپ های سری N اسوس به کار رفته شده،منظور این نیست که مانیتور فول اچ دی هست،منظور اینه که تکنولوژی داره که اگه شما با همین رزولوشن 1366*768 فیلم Full HD ببینی،کیفیت صفحه نمایش حفظ میشه و پایین نمیاد،من خودمم N61JQ دارم،اونم همین تکنولوژی رو داره
    اینم مقالش،خدمت شما

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه نکته : لپ تاپ رو با کابل HDMI به LCD اگه وصل کنین و TV شما FULL HD باشه میتونین خروجی 1920*1080 بگیرین ازش

3. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

بچه ها یه چیزی در مورداین فول HD بهتون بگم خیالتون راحت شه،این Asus Splendid Video Intelligent Technology یه تکنولوژی هستش که تو یه یه سری از لپ تاپ های سری N اسوس به کار رفته شده،منظور این نیست که مانیتور فول اچ دی هست،منظور اینه که تکنولوژی داره که اگه شما با همین رزولوشن 1366*768 فیلم Full HD ببینی،کیفیت صفحه نمایش حفظ میشه و پایین نمیاد،من خودمم N61JQ دارم،اونم همین تکنولوژی رو داره
    اینم مقالش،خدمت شما

کد:

یه نکته : لپ تاپ رو با کابل HDMI به LCD اگه وصل کنین و TV شما FULL HD باشه میتونین خروجی 1920*1080 بگیرین ازش

تاريخ عضويت
    Nov 2007

2

اینم مقالش،خدمت شما

کد:

اولا بهتره هر مطلب رو یکبار بنویسین و از گذاشتن مطالب تکراری تو یه پست خودداری کنید و دوما ما اینجا در مورد لپ تاپ وصفحه نمایشش داریم بحث میکنیم خوب اگه کسی بخواد تو تلویزیون فول اچ دیش فیلم فول اچ دی ببینه خوب یه دونه پلیر درسته حسابی میگیره که یک دهم قیمت لپ تاپ هم نمیشه مگه دیوونه است که یه لپ تاپ یک و نیم میلیونی رو به جای پلیر استفاده کنه به نظر من این تکنولوژی بیشتر به درد کارهای اداری میخوره و من شخصا دوست دارم که تو لپ تاپم فول اچ دی نگاه کنم نه اینکه وصلش کنم به تلویزیون و توتلویزیون فول اچ دی ببینم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینم مقالش،خدمت شما

کد:

نه عزیزم من امتحان کردم نمیشه مگر اینکه رزولوشن خود لپتاب 1080*1920 باشه

7. این کاربر از amin1680 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من دو ماه دنبال N53SN یا N53SV با کانفیگ Full HD گشتم یافت نشد. آخر خسته شدم به N53SN با رزولوشن HD راضی شدم.

9. این کاربر از میلاد نکوفر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

آخه من با رزولوشن HD مشکل دارم و کلا پیدا هم نشه میرم سراغ 17 اینچ ها چون چاره‌ای ندارم فعلا چند جا گشتم نبود. Sata III هم هست طبق تحقیقات من و البته فقط هاردش.

11. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آخه من با رزولوشن HD مشکل دارم و کلا پیدا هم نشه میرم سراغ 17 اینچ ها چون چاره‌ای ندارم فعلا چند جا گشتم نبود. Sata III هم هست طبق تحقیقات من و البته فقط هاردش.
    خوب شما که امکانشو داری پس همون 17 اینچ رو بگیر که اکثرا هم فول اچ دی هستن اما همونطور که قبلا هم گفتم بهتره یه نگاه هم به مدلهای MSI بندازی انواع فول اچ دی شون هم راحت پیدا میشه وچون کانالهای وارداتیشون هم کمتر از مال ایسوسه تو یه مدل بیشتر از یکی دو تا کانفیگ نمیتونی پیدا کنی وزیاد گیج نمیشی

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

نه عزیزم من امتحان کردم نمیشه مگر اینکه رزولوشن خود لپتاب 1080*1920 باشه

عزیز اگه رزولوشن TV شما فول اچ دی باشه،گرافیک این لپ تاپ تا اونجایی که میدونم رزولوشن 1920*1080 رو روی TV میده،گرافیک من 5730 هستش،اون رو TV فول اچ دی میده،مال شما هم قاعدتا باید بده
    اولا بهتره هر مطلب رو یکبار بنویسین و از گذاشتن مطالب تکراری تو یه پست خودداری کنید و دوما ما اینجا در مورد لپ تاپ وصفحه نمایشش داریم بحث میکنیم خوب اگه کسی بخواد تو تلویزیون فول اچ دیش فیلم فول اچ دی ببینه خوب یه دونه پلیر درسته حسابی میگیره که یک دهم قیمت لپ تاپ هم نمیشه مگه دیوونه است که یه لپ تاپ یک و نیم میلیونی رو به جای پلیر استفاده کنه به نظر من این تکنولوژی بیشتر به درد کارهای اداری میخوره و من شخصا دوست دارم که تو لپ تاپم فول اچ دی نگاه کنم نه اینکه وصلش کنم به تلویزیون و توتلویزیون فول اچ دی ببینم
    اولا چرا میزنی ؟؟؟
    دو اینکه من کجا تکراری گذاشتم ؟ شما با 17 تا پست میخوای به من بگی ؟؟؟ من این مطلب رو گذاشتم فقط برای اینکه راهنمایی کنم که بدونین این لپ تاپ به هیچ هنوان فول اچ دی نیستش،از حرفای من دچار کج فهمی شدی شما،من اصلا قصد نداشتم تبلیغ این لپ تاپ رو بکنم،به هیچ وجه،که شما میگی اگه کسی HD بخواد یره پلیر و اینا میگیره،چرا OFF TOPIC میدی ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

عزیز اگه رزولوشن TV شما فول اچ دی باشه،گرافیک این لپ تاپ تا اونجایی که میدونم رزولوشن 1920*1080 رو روی TV میده،گرافیک من 5730 هستش،اون رو TV
    فول اچ دی میده،مال شما هم قاعدتا باید بده

اولا چرا میزنی ؟؟؟
    دو اینکه من کجا تکراری گذاشتم ؟ شما با 17 تا پست میخوای به من بگی ؟؟؟ من این مطلب رو گذاشتم فقط برای اینکه راهنمایی کنم که بدونین این لپ تاپ به هیچ هنوان فول اچ دی نیستش،از حرفای من دچار کج فهمی شدی شما،من اصلا قصد نداشتم تبلیغ این لپ تاپ رو بکنم،به هیچ وجه،که شما میگی اگه کسی HD بخواد یره پلیر و اینا میگیره،چرا OFF TOPIC میدی ؟؟؟؟
    داداش خوب من یه چیزی گفتم خونتو زیاد کثیف نکن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •