تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 25 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 247

نام تاپيک: برنامه‌ی ماه عسل / رمضان 90

اگه نباشه جاش خالی می مونه MusicManiac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    SHZ

پيش فرض

اینجاش رو درست نفهمیدم ولی اگه اشتباه نکنم پسره سر کار باباش اون اتفاق واسش افتاده بود و از 5 طبقه پرت شده بود پایین !!!
    بچه به پدرش اصرار کرد که پدرش (که یه معماره) اونو با خودش ببره سره کارش و پدره که دید بچه خیلی اصرار میکنه ، کاری رو کرد که هیچوقت قبلا نکرده بود.....
    طفلک پدره! چه حس بدی داره تا آخر عمر و چقدر خودشو سرزنش میکنه.

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

بچه به پدرش اصرار کرد که پدرش (که یه معماره) اونو با خودش ببره سره کارش و پدره که دید بچه خیلی اصرار میکنه ، کاری رو کرد که هیچوقت قبلا نکرده بود.....
    من درست ندیدم، یعنی سهل انگاری بچه بود که با بی احتیاطی افتاد یا سهل انگاری (یا یه جورایی تقصیر) پدرش؟

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

نه پدرش گفت که چندی روزی بوده هز روز اصرار میکرده که ببرمش منم به حرفش گوش نمی کردم ولی آخر راضی شدم ببرمش که همون روز این اتفاق افتاده

4. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

یه خانمی بود که شوهرش تصادف میکنه و این تصادف باعث میشه یکی از پاهای شوهرش قطع بشه

این خانم هم به خاطر همین موضوع و عشقی که به همسرش داشته بعد از سه ماه بیماری قلبی مگیره و روز به روز بدتر میشه !!! جوری که فقط 10 درصد از قلبش کار میکرده و از ساری منتقلش میکنن تهران

چند وقتی تو بیمارستان منتظر قلب میشن تا اینکه یه پسر 13 ساله که از ساختمون سقوط کرده و مرگ مغزی شده قلبش رو به این خانم اهدا میکنن

تو برنامه امروز این خانم رو به همراه پدر و مادر اون پسر بچه 13 ساله آورده بودن ولی پدر و مادر اون بچه تا لحظه ای که اومدن توی صحنه اطلاع نداشتن که قلب پسرشون تو بدن اون خانمه !!!

علیخانی هم به خاطر این مساله خیلی ترسیده بود و حتی آمبولانس هم خبر کرده بودن که اگه اتفاقی واسه مادر اون بچه افتاد منتقلشون کنن

مادر اون پسر بچه خیلی با سوز و آه حرف میزد و اشک آدم رو درمیاورد
    همچنین وضعیتی که اون خانم داشته که شوهرش پاش قطع شده و تو خونه افتاده و خودشم رو تخت ccu تو تهران و منتظر یکی که قلبش رو بهش اهدا کنه و ...

بعید میدونم کسی برنامه امشب رو دیده باشه و گریه ش نگرفته باشه ...
    فــــقط میتونم با لهجه ی غلیط انگلیسی بگم : WoW !! My God

ظاهرا در حد تیم مــــلی خفن بوده ! یه بار سر برنامه ماه عسل خواب موندم !! لعنت به این شـــانس گند !
    مطمئنم هرکی مثل من برنامه ی امروز رو ندید داره تاسف مـــیخوره !!

حتما برنامه رو از سایت بــــوق دانلود میکنم و میبینم ، واقـــعا ارزشش رو داره !! ایـــــــول ماه عسل !!

ولی پدر و مادر اون بچه تا لحظه ای که اومدن توی صحنه اطلاع نداشتن که قلب پسرشون تو بدن اون خانمه !!!
    چـــــقدر هیجان انگیز !! خــــیلی خفن بود !!
    ایــــــــــول !! باریک !!

6. این کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jeremy28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    دووووور

پيش فرض

نه پدرش گفت که چندی روزی بوده هز روز اصرار میکرده که ببرمش منم به حرفش گوش نمی کردم ولی آخر راضی شدم ببرمش که همون روز این اتفاق افتاده
    ناراحتیش رو درک می کنم، ولی احساس گناه رو نمی دونم!!!

آخه تقصیر اون که نبوده، شاید سهل انگاری خود بچه بوده.

ولی به هر حال، به قول مادرش انگار این اتفاق قرار بود واسش بیفته با توجه به قضیه کارت اهدای عضو درست دو ماه قبل از فوتش...

الهی روانش شاد و آروم باشه مرتضای دوست داشتنی

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

احسان علیخانی توی برنامه دیروز یه حرف قشنگی زد در رابطه با کمک به مردم سومالی که خیلی منو گرفت
    گفت: توی این کشور فکر نکنم کسی از گرسنگی بمیره(قبلا هم مشابه همیچن حرفی رو از یه مهاجر افغانی شنیده بودم)
    به هرحال هرکی میتونه کمک کنه
    هرکی هم نمیتونه یا وسعش رو نداره دعا بکنه!

9. این کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینجاش رو درست نفهمیدم ولی اگه اشتباه نکنم پسره سر کار باباش اون اتفاق واسش افتاده بود و از 5 طبقه پرت شده بود پایین !!!
    یه پسر 12ساله دقیقا ماه رمضون سال پیش از پدرش با اصرار می خواد که سحر بیدارش کنن و بعد از سحر با پدرش که توی کار ساختمون سازی هست بره سرکار.گویا اهل بالا رفتن از پله ها هم نبوده اما یهویی میره طبقه پنجم ساختمونی که در راه اتمام بود و پرت میشه از پله ها پایین و بدون هیچ خراش و زخمی مرگ مغزی میشه! و خانوادش بالاخره تصمیم می گیرن قلب و اجزای دیگه بدنشو اهدا کنن
    که قلبش میرسه به یه خانمی که بنا به شرایطی قلبش به 30% احتمال زنده موندن رسیده بود
    همین خانم شمالی توی یکسال گذشته مراسم هفت و چهل و سال پسری که قلبشو اهدا کرده بود گرفته بود و دنبال خانواده پسره میگشت که پیدا نکرده بود!

آخر برنامه پدر و مادر پسره می یان و تا اون لحظه نمیدونستن که قلب پسرشون توی سینه این خانوم بود!
    ناراحت بودن پدر خانواده خیلی سخت بود شاید حرف نزدن ولی انقدر گویا بود که حد نداشت!
    یا
    وقتی مادرش گفت : قلب مرتضی از بچگی هم تند میزد انگار مال سینه ش نبود!
    یا ایستادن اورژانس پشت در استودیو برای اینکه اگر حال کسی خراب شد بتونن کاری انجام بدن
    +
    خیلی صحنه های تلخی بود خب اولش خود احسان هم تحت تاثیر قرار گرفته بود دو به شک شده بود که کار درستی انجام داده بود یا نه ولی خب دقایق آخر سعی کرد خیلی برنامه رو تاپ کنه و شیطونی های کوچیکی هم داشت! (واسه جذاب تر کردن برنامش!)مثلا؛ حس کردن صدای قلب پسر مادرش ! که خب خیلی قشنگ نبود
    یا
    اینکه وسط برنامه بعد از یه میان برنامه یهو گفت: آقاتون راست میگه چادرتونو درست کنین! من اصلا خوشم نیومد!

11. 4 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Bahador_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    در این جهان فانی

پيش فرض

عجب برنامه ای بود .

آخر فروم باز 2lombe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    هر جایی دور از دست شیطان!!

پيش فرض

فکر می کنید امشب کی میاد یعنی درباره چی هست؟؟من گم یا یکی مرده =با نارحتی وگریه.یا...

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من که امشب مادر مرتضی داشت تو پشت صحنه گریه می کرد بغضی که از دیشب داشتم ترکید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •