تا اونجایی که من میدونم Sata II هستش شاید هم اشتباه میکنم و نوع فول اچ دی هم تو بازار ایران پیدا میشه فقط باید بگردی که البته یه کم گرونتره (حدود 100 تا 150هزار تومن)
![]()
تا اونجایی که من میدونم Sata II هستش شاید هم اشتباه میکنم و نوع فول اچ دی هم تو بازار ایران پیدا میشه فقط باید بگردی که البته یه کم گرونتره (حدود 100 تا 150هزار تومن)
![]()
بچه ها یه چیزی در مورداین فول HD بهتون بگم خیالتون راحت شه،این Asus Splendid Video Intelligent Technology یه تکنولوژی هستش که تو یه یه سری از لپ تاپ های سری N اسوس به کار رفته شده،منظور این نیست که مانیتور فول اچ دی هست،منظور اینه که تکنولوژی داره که اگه شما با همین رزولوشن 1366*768 فیلم Full HD ببینی،کیفیت صفحه نمایش حفظ میشه و پایین نمیاد،من خودمم N61JQ دارم،اونم همین تکنولوژی رو داره
اینم مقالش،خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته : لپ تاپ رو با کابل HDMI به LCD اگه وصل کنین و TV شما FULL HD باشه میتونین خروجی 1920*1080 بگیرین ازش
بچه ها یه چیزی در مورداین فول HD بهتون بگم خیالتون راحت شه،این Asus Splendid Video Intelligent Technology یه تکنولوژی هستش که تو یه یه سری از لپ تاپ های سری N اسوس به کار رفته شده،منظور این نیست که مانیتور فول اچ دی هست،منظور اینه که تکنولوژی داره که اگه شما با همین رزولوشن 1366*768 فیلم Full HD ببینی،کیفیت صفحه نمایش حفظ میشه و پایین نمیاد،من خودمم N61JQ دارم،اونم همین تکنولوژی رو داره
اینم مقالش،خدمت شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه نکته : لپ تاپ رو با کابل HDMI به LCD اگه وصل کنین و TV شما FULL HD باشه میتونین خروجی 1920*1080 بگیرین ازش
اولا بهتره هر مطلب رو یکبار بنویسین و از گذاشتن مطالب تکراری تو یه پست خودداری کنید و دوما ما اینجا در مورد لپ تاپ وصفحه نمایشش داریم بحث میکنیم خوب اگه کسی بخواد تو تلویزیون فول اچ دیش فیلم فول اچ دی ببینه خوب یه دونه پلیر درسته حسابی میگیره که یک دهم قیمت لپ تاپ هم نمیشهمگه دیوونه است که یه لپ تاپ یک و نیم میلیونی رو به جای پلیر استفاده کنه
به نظر من این تکنولوژی بیشتر به درد کارهای اداری میخوره و من شخصا دوست دارم که تو لپ تاپم فول اچ دی نگاه کنم نه اینکه وصلش کنم به تلویزیون و توتلویزیون فول اچ دی ببینم
![]()
نه عزیزم من امتحان کردم نمیشه مگر اینکه رزولوشن خود لپتاب 1080*1920 باشه
من دو ماه دنبال N53SN یا N53SV با کانفیگ Full HD گشتم یافت نشد. آخر خسته شدم به N53SN با رزولوشن HD راضی شدم.
آخه من با رزولوشن HD مشکل دارم و کلا پیدا هم نشه میرم سراغ 17 اینچ ها چون چارهای ندارم فعلا چند جا گشتم نبود. Sata III هم هست طبق تحقیقات من و البته فقط هاردش.
خوب شما که امکانشو داری پس همون 17 اینچ رو بگیر که اکثرا هم فول اچ دی هستن اما همونطور که قبلا هم گفتم بهتره یه نگاه هم به مدلهای MSI بندازی انواع فول اچ دی شون هم راحت پیدا میشه وچون کانالهای وارداتیشون هم کمتر از مال ایسوسه تو یه مدل بیشتر از یکی دو تا کانفیگ نمیتونی پیدا کنیوزیاد گیج نمیشی
عزیز اگه رزولوشن TV شما فول اچ دی باشه،گرافیک این لپ تاپ تا اونجایی که میدونم رزولوشن 1920*1080 رو روی TV میده،گرافیک من 5730 هستش،اون رو TV فول اچ دی میده،مال شما هم قاعدتا باید بده
اولا چرا میزنی ؟؟؟
دو اینکه من کجا تکراری گذاشتم ؟ شما با 17 تا پست میخوای به من بگی ؟؟؟ من این مطلب رو گذاشتم فقط برای اینکه راهنمایی کنم که بدونین این لپ تاپ به هیچ هنوان فول اچ دی نیستش،از حرفای من دچار کج فهمی شدی شما،من اصلا قصد نداشتم تبلیغ این لپ تاپ رو بکنم،به هیچ وجه،که شما میگی اگه کسی HD بخواد یره پلیر و اینا میگیره،چرا OFF TOPIC میدی ؟؟؟؟
داداش خوب من یه چیزی گفتم خونتو زیاد کثیف نکن![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)