فرقش با xt865 چیه؟
فرقش با xt865 چیه؟
فرقی ندارن . دروید بیونیک با همین کد شناخته میشه
موتورولا Droid HD با تصاویر جدید روی وب به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، عکس هایی از گوشی آینده موتورولا روی وب منتشر شد که این گوشی هوشمند جدید ، موتورولا Droid HD نام دارد و دارای یک صفحه نمایش 4.5 اینچ LCD و جدیدترین نسخه از سیستم عامل آندروید (2.3 Gingerbread) است.
از سایر ویژگی های این گوشی می توان به دوربین 8 مگاپیکسل با قابلیت فیلمبرداری 1080P ، دوربین جلو برای مکالمه تصویری ، پورت microUSB و پورت HDMI اشاره کرد. تاکنون مشخص نشده است که صفحه نمایش موتورولا Droid HD واقعا دارای وضوح HD است یا مانند موتورولا Atrix به وضوح 960 x 540)qHD پیکسل) مجهز است .
همچنین 3گوشی جدید موتورولا با قابلیت 2سیم کارته همزمان وارد بازار میشود .
البته قبلا" نسخه های یک سیم کارته این 3 مدل معرفی شده بود .
Motorola EX212
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Motorola EX119
Motorola MOTOKEY Mini EX109
بین atrix و droid 3 کدومشون بهتره؟ این droid 3 واسه فروش گذاشتن(ebay)انلاک هم هستش واسه ایران هم جواب میده؟
آقا این Motorola EX119 رو از کجا میشه خرید؟؟
يك مقدار زمان ميبره تا وارد بشه اما ارزشش رو داره و من هم خيلي از اين دو سيم كارته هاي جديد موتو خوشم اومده . عالي هستن .
در ضمن ex212 فكر كنم اولين گوشي ٢سيم كارته تاشو جهان هست . البته از يك برند معتبر
سخت افزار اتريكس در بين تمام ٢هسته اي ها, بهترين هست. درويد ٣ هم عاليه و دوربينش ٨ هست . انلاكش رو همه جاي دنيا ميشه استفاده كرد
دمت گرم خواستی گیر آوردی یه ندا به ما بده
قصد خرید droid 3 رو دارم(البته از لحاظ مالی هنوز...................!)ولی از بیونیک هم خوشم اومده!
درويد بيونيك كه gsm نيست و روش حساب نكن. اما درويد ٣ عاليه.
من خودم عاشق فوتون هستم كه اونم معلوم نيست جهانيش عرضه بشه و الان فقط مختص sprint امريكا هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)