خوب در درست شده دیگه ... برو آموزش هابی که من صفحه اول گذاشتم رو ببین .... ولی همیشه سعی کن دیوار هات یه ضخامت داشته باشن .... اون زمین هم که می بینی سوراخ شده بخاطر اینکه یه مقداری باید براش رو بیاری بالاتر تا اونو سوراخ نکنه ....سلام!
من دیروز خواستم در و پنجره بزارم شد ولی الان می خواهم اینکار را بکنم نمی شه اینجوری میشه:
نکته بعدی بدون اینکه آموزش های 3dbuzz یا همون آموزش های رسمی UDK که توی خود سایتشون لینکش هست کار با این نرم افزار رو شروع نکن ....
چرا فکر می کنی نمیشه ؟؟؟ خوب معلومه که میشه هر وقت بخوای می تونی هر BSP رو سوراخ کنی و در و پنجره بزاری ....ببخشید میشه پس از گزاشتن تکسچر در بزاریم یعنی پس از گزاشتن تکسچر یه سوراخی با پنجره ای بزاریم با نه بای قبل از گزاشتن تکسچر در بزاریم
یعنی دیگه نیازی نیست از توی Speed Tree وارد کنیم ؟؟؟یه قسمت برای ساخت درخت و اینا اضاف شده
یعنی با ماوس و کیبرد می تونی بازی کنی؟؟یه preview برای IOS اضافه شده که مستقیما توی انجین با کنترل های IOS میتونی تو محیط بگردی
جالبهنور پردازی های مختلف از قبل با تنظیمات آماده شده ، همون اول که new میسازی میتونی انتخاب کنی که نور پردازی صبح باشه ، بد از ظهر باشه غروب باشه یا شب !!! یا اصلا صحنه خالی باشه !
وارد کردنشون چجوری شده مثل قبل از طریق کد نویسیه؟کاراکتر و اسلحه حذف شدن و دیگه یه دوربین خالی داریم ، البته دوربین موقع نفس کشیدن حرکت میکنه و این خیلی باحاله
واجب شد برم دانلودش کنم .....

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول

خوب متریالشو خودم زدم دیگه......
خوب متریالشو خودم زدم دیگه......