خوب به سلامتی امشب مشخص شد سارا
پلی است به سوی عشق
نیما رک به فاطمه کفت دیگه حالا یک گروهان باید جمع بشن سارا رو قانع کنن که عزیزم شما عصای دست بودی.
شیطان رفته تو جلده همه.
خوب به سلامتی امشب مشخص شد سارا
پلی است به سوی عشق
نیما رک به فاطمه کفت دیگه حالا یک گروهان باید جمع بشن سارا رو قانع کنن که عزیزم شما عصای دست بودی.
شیطان رفته تو جلده همه.
یه نفر لطف میکنه بگه دیشب چی شد
من نتونستم ببینم تکرار هم خواستم ببینم تا تلویزیون رو روشن کردم دیدم جلو سردخونه وایسادن و تموم شد
نه اينطوري نيست نيما بعد از سارا حالا مي خواد بره دنبال فاطمه كه اونم از راه بدر كنه ، مادره رو هم كه ظاهرا كشت ميمونه حاج حبيب بعد همه رو بزاره تو خماري و درنتيجه انتقامش ميگيره
خدا به دامون برسه. بدجوری ترسناک شده این قسمتای پایانی
حامد
مطمئن نیستیم "نیما" شیطان است
![]()
بازیگر نقش نیما در مجموعه رمضانی "سقوط یک فرشته" تاکید کرد هنوز هویت این نقش مشخص نیست و او در طول قصه تغییر میکند.
به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد صدیقیان بازیگر جوانی است که کار خود را با فیلم "عصر جمعه" مونا زندی سال 84 در سینما آغاز کرد. با حضور در این فیلم نشان داد که میتوان به بازیگری از نسل وی اعتماد کرد که تازه پا به عرصه سینما گذاشتهاند. یکی دیگر از بازیهای درخشان وی در فیلم "اتوبوس شب" کیومرث پور احمد بود.
این شبها صدیقیان را در مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" به کارگردانی بهرام و حمید بهرامیان میبینیم. در کنار کارنامه سینمایی وی، صدیقیان پیش از این در مجموعه تلویزیونی "حیرانی" امید بنکدار و کیوان علیمحمدی به ایفای نقش پرداخته است که هنوز پخش آن آغاز نشده است.
اما "سقوط یک فرشته" اولین حضور تلویزیونی وی به شمار میرود. وی در نقشی منفی در این مجموعه ظاهر شده و به خوبی توانسته با مخاطب خود ارتباط برقرار کند. در این گفتگو درباره حضور وی در این مجموعه تلویزیونی، همکاری با بهرامیان، بازی در یک نقش منفی که به ظاهر میتواند نماد شیطان باشد و... صحبت کردیم.
* خبرگزاری مهر- گروه فرهنگ و هنر: گویا گزینههای دیگری برای حضور در نقش نیما مدنظر کارگردان بودند و حتی اخباری در این ارتباط منتشر شد.
- مهرداد صدیقیان: من از ابتدا در جریان سیناپس اولیه فیلمنامه بودم. غیر از من فقط یک نفر نامزد این نقش بود و در این ارتباط مابقی فقط شایعاتی بیش نیست. این بازیگر هم به دلایلی حضورش منتفی شد. من انتخاب اول آقای بهرامیان بودم. کاملا هم درجریان فیلمنامه بودم. زیرا نقش نیما در "سقوط یک فرشته" کاملا حساس و خاص بود.
* شما بیشتر بازیگر سینما محسوب میشوید و تلاش میکنید حتی انتخابهای درستی هم در این ارتباط داشته باشد. چطور تصمیم گرفتید با بهرام بهرامیان کار کنید. البته این کارگردان پیش از این با ساخت مجموعه "ساعت شنی" جایگاه خود را در تلویزیون ثبت کرده است. حضور در مدیوم سینما و یا تلویزیون برای شما فرقی نمیکند؟
- در ابتدا اینکه نقشی که برای آن کار به من پیشنهاد شد به نوعی خیلی جذاب بود. البته پیش از این "ساعت شنی" آقای بهرامیان را هم دیده بودم و همیشه دوست داشتم با توجه به کارگردانی خوبی که ایشان دارند فرصتی به وجود آید تا با وی کار کنم. خوشبختانه این امر میسر شد.
کار در سینما و تلویزیون فرقی برای من نمیکند. اگر فیلمنامه و نقشی که به من پیشنهاد میشود در تئاتر، سینما و یا تلویزیون خوب باشد حتما قبول میکنم. فکر میکنم این مدیوم است که فرق میکند. در غیر این صورت در هر فضایی با وجود فیلمنامه خوب، کارگردان حرفهای و نقشی جذاب و متفاوت میتوان کار خوب ارائه کرد.
من گاردی نسبت به کار در تلویزیون ندارم. من در مجموعه تلویزیونی "حیرانی" هم بازی کردم. در این کار نقشی که به من پیشنهاد شد جذابیتهای خاص خود را داشت.
شش سال انتخاب اول من حضور در سینما بود. فکر میکنم پروسه ساخت یک فیلم سینمایی همیشه بیشتر طول میکشد به همین دلیل بازیگر در فرصت مناسبتری میتواند به نقش نزدیک شود. اما در مجموعههای تلویزیونی خصوصا در کارهای مناسبتی این فرصت کمتر است. به همین دلیل همیشه تا پیش از این هم اولویت من سینما بوده است.
* تا کنون در مجموعه تلویزیونی مناسبت که در ماه رمضان پخش میشود و در این سالهای اخیر هم باب شده است، شخصیتهایی طراحی میشوند که نمادی از حضور شیطان هستند. شما برای رسیدن به این نقش از بازی بازیگران دیگر که پیش از این در چنین نقشهایی حضور داشتند، الهام گرفتید؟
- من برای این نقش از هچ چیز و یا هیچ شخصی کپی برداری نکردم. معتقد بودم اگر قرار باشد به چنین نقشهایی توجه کنم قطعا با آدرسهای غلط روبرو میشوم. بیشتر با بهرام بهرامیان به چنین شخصیتی رسیدم. این البته اولین نقش منفی من در کارنامه کاریام محسوب میشود.
ما تصمیم گرفتیم این فرد در نماد یک شخصیت شیطان و یا منفی با چهرهای شیک و کاملا امروزی، مودب و موقر وارد قصه شود. فکر میکنم تاکنون چنین شخصیتی را در قالب نماد شیطان ندیده بودیم. عمدتا این گونه کاراکترها با نماد مذهبی در فیلمنامه تعریف میشوند.
من خیلی در انتخاب نقشهایم تلاش میکنم که خودم را تکرار نکنم. البته این موضوع را هم تاکید کنم ما هنوز مطمئن نیستیم که "نیما" شیطان است یا خیر؟ بهتر است مخاطب به این موضوع برسد و نتیجه گیری کند.
در ادامه قصه شخصیت نیما تغییر میکند و شما با کاراکتری روبرو میشوید که کاملا با شخصیتی که هم اکنون از وی میشناسید متفاوت است. او فرد عصبی با رفتار دیگری خواهد شد. این نوع تغییر شخصیت خیلی سخت است. اما امیدوارم خوب از آب در آمده باشد.
* بازی در چنین نقشهایی باعث میشود شما بعد از این مجموعه با پیشنهادهای زیادی که مرتبط با چنین نقشهایی است، روبرو شوید.
- قطعا چنین اتفاقی میافتد. به همین دلیل کارم سخت تر میشود. اما من هرگز خودم را تکرار نمی کنم. باید در انتخابهای بعدی با دقت و وسواس بیشتری جلو بروم تا دچار اشتباه نشوم.
* برخی از بازیگران که در سینما بازی میکنند وقتی در تلویزیون قرار میگیرند به نوعی کم فروشی میکنند و کمتر وقت میگذارند. اما درباره شما اینگونه نیست به نظر میرسد برای رسیدن به نقش نیما خیلی تلاش کردید. مانند فیلمهای "اتوبوس شب" و "عصر جمعه".
- تاکید می کنم مدیوم اینها برای من فرق نمی کند. هر گز کم فروشی نمی کنم زیرا من بازیگرم و حرفه ام این است و باید همیشه تلاش کنم تا بتوانم مخاطبم را در هر رسانه ای راضی نگه دارم.
* کارهای مناسبتی سختی های خاص خود را دارد و چنین مجموعه ای نیز اولین حضور شما محسوب می شود. این موضوع کار را برای شما سخت نمی کرد؟
- بله. من پیش از این تجربه کار مناسبتی نداشتم. اما از جهاتی برایم جالب است ما تقریبا سه چهار روز از پخش تلویزیونی جلوتر هستیم. به همین دلیل در لحظه در جریان واکنشهای مخاطبین قرار میگیرم. البته فشار کار بالا است و من اذیت میشوم. اما احساس میکنم به این تجربه نیاز داشتم. من اولین فیلمم "عصر جمعه" را بازی کردم و پس از پنج سال اکران شد و من در این مدت منتظر واکنشها بودم. اما این بار دقیقا این موضوع برعکس است. به غیر از اینکه فشار کار بالا است من مشکل خاص دیگری ندارم.
* ترکیب بازیگران و عوامل این مجموعه را چگونه میبینید؟
- ترکیب بازیگران که خیلی خوب است. خوشحالم در کنار این عوامل هستم. فکر میکنم همه ما برای این مجموعه زحمت میکشیم. بازیها حرفهای است. شاید کار مشکلات دیگری داشته باشد اما فکر میکنم درباره بازیها نمیتوان نقدی وارد کرد. از اینکه کنار مسعود اریگان هستم خوشحالم به هر حال ایشان سبقه تئاتری دارند و پارتنر خوبی برای من محسوب میشوند.
* از نتیجه کار تا امروز راضی هستید؟
- خدا را شکر میکنم تاکنون که واکنشها خوب بوده. در جریان بازخوردها بودهام. "سقوط یک فرشته" میتواند اتفاق مثبتی در کارنامه من باشد.
خبرگزاری مهر
Last edited by elahe_n12345; 20-08-2011 at 17:18.
ادامه تصویربرداری «سقوط یک فرشته» در چهار روزی که پخش نمیشود
خبرگزاری فارس: تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «سقوط یک فرشته» به کارگردانی بهرام بهرامیان در روزهایی که پخش نمیشود ، در تهران ادامه دارد.
![]()
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، تصویربرداری مجموعه تلویزیونی «سقوط یک فرشته» تا عید فطر ادامه خواهد داشت و نگارش فیلمنامه سریال نیز طی روزهای آتی به پایان خواهد رسید.
بنا بر این گزارش، این سریال به مدت چهار شب روی آنتن نمیرود و در این مدت سازندگان میتوانند بخشهای بیشتری از سریال را بسازند.
به گزارش فارس، این مجموعه مناسبتی محصول گروه فیلم و سریال شبکه اول سیما به تهیهکنندگی رامین عباسیزاده است که در 30 قسمت 30 دقیقهای برای پخش در ماه مبارک رمضان امسال در حال تصویربرداری است.
مجموعه «سقوط یک فرشته» از حضور بازیگرانی چون مسعود رایگان، فریبا کوثری، داریوش کاردان، شبنم مقدمی، علی سلیمانی، مهرداد صدیقیان، خاطره اسدی، هدی زین العابدین، سعیده عرب و ... بهره برده است.
در داستان این مجموعه زندگی دو دختر در جدال با فراز و نشیبهای زندگیشان به تصویر کشیده میشود و عیارسنجی ایمان هر یک از آنها ماجراهای "سقوط یک فرشته " را شکل میدهد.
عوامل این مجموعه عبارتند از طراحی داستان: رامین عباسیزاده و زامیاد سعدوندیان، نویسندگان: زامیاد سعدوندیان، بابک کائیدان، روح الله صدیقی، تصویربرداران: افشین احمدی، آرش خلاق دوست، صدابرداران: بهمن حیدری، فرشید کیوانمهر، طراح گریم: مسعود ولدبیگی، طراح صحنه: رضا حاج درویش، طراح لباس: ژاله زکیزاده، دستیار تهیه: سحر مصیبی، برنامهریز: فرزاد رحمانی، آهنگساز: امیر توسلی، مدیر تولید: حسن مصطفوی، تدوین: سپیده عبدالوهاب، صداگذار: ایرج شهزادی، جلوههای ویژه رایانهای: داریوش حافظ الکتب، روابط عمومی: منصوره بسمل.
هدي زينالعابدين ـ فاطمه «سقوط يك فرشته»:
نقشهاي منفي جذابترند
بازيگر نقش «فاطمه» در سريال «سقوط يك فرشته» گفت: دوست دارم بعد از سريال «سقوط يك فرشته» نقشي عكس «فاطمه» بازي كنم. علاقه زيادي به بازي در نقشهاي منفي دارم؛ چرا كه احساس ميكنم نقشهاي منفي برونريزي بيشتري دارند.
هدي زينالعابدين در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: نقشهاي منفي جذابترند به دليل اينكه يكسري خطها در آن شكسته ميشود.
وي دربارهي شتابزدگي سريالهاي مناسبتي به ويژه ماه رمضان گفت: بازي در سريالهاي مناسبتي به خاطر شتاب و عجلهاي كه دارد خيلي سخت و خستهكننده است و صددرصد بر بازي بازيگر هم تاثير خواهد گذاشت.
او ادامه داد: در حال حاضر ما روزانه 18 الي 20 ساعت مشغول كار هستيم و اين خيلي خستهكننده است.
وي ابراز عقيده كرد: اگر ساخت سريالهاي مناسبتي را دو ـ سه ماه زودتر شروع كنند، خيلي بهتر است؛ چراكه به عوامل و بازيگران، تهيهكنندگان و كارگردانان فشار وارد نميشود و كارها هم از كيفيت بهتري برخوردار خواهند بود.
وي خاطرنشان كرد: شتابزدگي در ساخت سريالهاي مناسبتي صددرصد بر بازي بازيگر تاثير ميگذارد؛ درست است كه بازيگر مجبور است نقش خود را به بهترين شكل ممكن ايفا كند، ولي زماني كه به خاطر فشار كار بيخواب و خسته باشد، بازدهي كمتري خواهد داشت.
همچنين او دربارهي كليد خوردن كارها پيش از اينكه فيلمنامه كامل شود، يادآور شد: اگر فيلمنامهها كامل باشند، قطعا بهتر است؛ چراكه تمركز روي كاري كه فيلمنامهي ناقصي دارد خيلي سخت است.
زينالعابدين در ادامه توضيح كوتاهي دربارهي نقش خود در سريال «سقوط يك فرشته» داد و گفت: فاطمه دختري است كه از بچگي پدرش را از دست داده و با مادرش زندگي ميكند، آنها متولي امامزاده هستند. شخصيت او يك دختر متدين است كه نميتواند دروغ بگويد، مال حرام بخورد و ... در بسياري از جاها خشم خود را كنترل ميكند و دختر مهرباني است.
هدي زينالعابدين در پايان با اشاره به تجربههايي كه پيش از سريال «سقوط يك فرشته» در سريالها و فيلمها داشته است به خبرنگا ايسنا گفت: بازي در «سقوط يك فرشته» اولين كار جدي من محسوب ميشود. پيش از اين به اندازه سه سكانس در سريال «آشپزباشي» به كارگرداني محمدرضا هنرمند بازي داشتم. چهار سكانس در فيلم «چمدان» به كارگرداني ماني حقيقي ايفاي نقش كردم و نيز در سريال «خانه روشن» به كارگرداني وحيد موساييان هم به اندازه چهار سكانس بازي داشتم. همچنين در تله فيلمي با عنوان «يكي از ما» به كارگرداني نگار آذربايجاني ايفاي نقش كردم.
از سایت جام جم آنلاین گرفته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
"سقوط یک فرشته" بهترین تجربه بازیگریام است
بازیگر نقش سارا در مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" با اشاره به غافلگیریهای داستان در قسمتهای آینده بازی در این سریال را سختترین و بهترین تجربه بازیگری خود دانست. به گزارش خبرنگار مهر، خاطره اسدی بازیگر جوانی است که از اوایل دهه 80 در سینما و تلویزیون فعالیت میکند. اسدی فعالیت حرفهای خود را با بازی در فیلم سینمایی "دیشب باباتو دیدم آیدا" به کارگردانی رسول صدر عاملی آغاز کرد. بازی در فیلمهای سینمایی "شبانه روز"، "برف روی شیروانی داغ"، "هفت دقیقه تا پاییز" و... از دیگر فعالیتهای این بازیگر است.
اسدی در طول این سالها ثابت کرده که بازیگر گزیدهکاری است و به هر قیمت حاضر نیست در فیلم و یا مجموعهای حضور داشته باشد. او در مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" که به مناسبت ماه مبارک رمضان از شبکه یک پخش میشود در نقش دختری پر جنب و جوش و ظاهر شده است.
* خبرگزاری مهر، گروه فرهنگ و هنر: به نظر میرسد در طول این چند سال بیشتر تلاش کردهاید در سینما فعال باشید. چطور تصمیم گرفتید پس از مدتها دوباره به تلویزیون و بازی در یک مجموعه تلویزیونی باز گردید؟
- خاطره اسدی: بارها گفتهام که تلویزیون و سینما برایم فرقی ندارند. دوست دارم جایی فعالیت کنم که این امکان را به بازیگر بدهد که در بعد دیگری به فعالیت بپردازد و بتواند تواناییهایش را به نمایش بگذارد. تا به حال به من پیشنهاد تلویزیونی مثل "سقوط یک فرشته" نشده بود تا بتوانم با این اطمینان در تلوزیون حضور داشته باشم.
* دلیل حضور در این مجموعه بیشتر به کارگردان سریال بهرام بهرامیان باز میگشت یا فیلمنامه و گروه بازیگران هم تاثیر داشتند؟ بهرامیان کارگردانی است که کار با دوربین را میشناسد، حتی دکوپاژ و نحوه نورپردازی در این سریال مانند کار قبلی او "ساعت شنی" مخاطب را از کارهای معمولی تلویزیون دور کرده و مجموعه را به آثار سینمایی نزدیک میکند.
- همه این مسائل بسیار تاثیر گذار بود. وقتی لیدر گروه درست و حرفهای باشد بقیه عوامل را هم به درستی انتخاب میکند. سینما و تلویزیون شبیه یک ارکستر سمفونیک بزرگ است که همه نوازندهها باید در جای خود قرار گرفته باشند تا همه چیز به درستی پیش رود. وقتی هر کس کار خود را به درستی انجام دهد نتیجه هم بزرگ و مطلوب از کار در میآید.
بازی در این مجموعه یکی از بهترین تجربههایی بود که تا به حال داشتهام. بهرام بهرامیان کارگردان حرفهای است. اگر در این سریال دقت کنید ، میبینید که خیلی کم از دوربین ثابت استفاده شده است مگردر مواقع خاص. در بیشتر سکانسها دوربین حرکت دارد. البته این مسئله وقت و انرژی بیشتری میطلبد اما حاصل کار از کیفیت بالاتری برخوردار است. خانمی در خیابان به من درباره حرکتهای دوربین در سریال اشاره کرد و من بسیار خوشحالم که این نکات از دید تماشاگران معمولی هم دور نمانده است.
* شما اولین گزینه برای بازی در نقش سارا بودید؟
- قطعا من اولین انتخاب نبودم. این روال در همه جای دنیا رواج دارد که گزینههای متعددی برای بازی در یک نقش وجود داشته باشند. آقای بهرامیان ابتدا نقش فاطمه را برای من در نظر گرفته بود. چون اعتقاد داشت فاطمه معصومیتی در نگاهش است که در من وجود دارد اما من با اصرار به ایشان ثابت کردم که توانایی بازی در نقش سارا را دارم.
* سارا دختر پر شر و شوری است که در یک خانواده مذهبی رشد کرده است. شما بیشتر در نقش دختران محجوب و آرام ظاهر شدهاید. چطور این تفاوت را نسبت به کارهای قبلی به نمایش گذاشتید؟
- معمولا همه تصور می کنند که من دختر بسیار آرامی هستم و اصلا شیطنت نمیکنم. اما در واقع این طور نیست. البته نقش آنقدر درست و کامل نوشته شده بود که من می توانستم موقعیت را کاملا درک کنم . سارا دختری است که در یک خانواده سنتی رشد پیدا کرده اما افرادی هم که در این خانواده ها بزرگ شدهاند میتوانند مدرن و اهل موسیقی و رنگ باشند.
سارا دختری مهربان و پر انرژی است. اما کینهای که اوایل داستان از پدرش به دلیل مهریه ریحانه و موضوع گوشوارهها به دل میگیرد باعث تغییر رفتارش در کل داستان میشود. در واقع حسادت سارا و کینهای که از این خانواده به دل میگیرد از آنجا آغاز میشود.
*ابتدا فیلمنامه سریال را خوانده بودید یا فیلمنامه کامل نبود و با توجه به سیناپس کارتان را شروع کردید؟
- نه ما از ابتدا در جریان کامل قصه قرار داشتیم. زمان پیش تولید 8 قسمت آماده بود و بعد هم با فیلمنامه کامل کار میکردیم. الان هم همه آخر داستان و سیر ماجراها را میدانیم. هیچ مشکلی در زمینه فیلمنامه در طول کار وجود نداشت.
* حضور در کنار بازیگرانی باسابقه مثل مسعود رایگان و فریبا کوثری و جوانانی مثل مهرداد صدیقیان و هدی زینالعابدین چگونه بود؟
- در این مجموعه من بهترین پارتنرها را داشتم. کار در کنار آقای رایگان بسیار موقعیت فوقالعادهای بود. ایشان موقع بازی انرژی بسیار زیادی به من میدهد و بسیار به من کمک میکند. بازی در کنار بقیه بازیگران هم تجربه بسیار خوبی بود. به نظر من هدی زینالعابدین با وجود اینکه اولین کار حرفهایاش بود ولی خیلی روان و جذاب بازی کرده است.
* خودتان کار را دنبال میکنید. از بازخورها راضی هستید؟
- همه ما همچنان سر کار هستیم. خود من تا به حال فقط توانستم 5 قسمت از سریال را آن هم جسته گریخته ببینم. اما خوشبختانه تا امروز از بازخوردها بسیار راضی هستم و فکر می کنم این مجموعه توانسته مخاطبان خود را جذب کند.
* شرایط کار برایتان دشوار نیست. اینکه فقط چند قسمت از پخش سریال جلو هستید و به صورت دو گروه مجبورید کار کنید؟
- ما همه تلاشمان را میکنیم تا سریال بتواند به درستی با مخاطب ارتباط برقرار کند. برخی روزها من 22 ساعت یکسر سر کار هستم اما زمانی که استقبال و رضایت مردم را میبینم خوشحال میشوم. این مجموعه سختترین و بهترین کاری بوده که تا به حال انجام دادهام. در ادامه، داستان وارد مسیر تازه و جذابی میشود و مطمئنم که مخاطبان از این غافلگیری لذت میبرند.
- - - - - - - - - -
گفتگو: آروین موذنزاده
ديشب كل فيلم نيم ساعت شد ده دقيقه اولش قسمت قبل نشون داد وسطش كه جناب شيطان حرف ميزد وسط سخنراني شون همه جا تاريك بود يادم نيست پيام بازرگاني داد يانه كه خود پيام بازرگاني هاشده يك فيلم وسطش يادت ميره داشتي چي ميديدي فيلم اصلي يادت ميره . اگه يك فيلم نود دقيقه اي ازش درمي آوردند خيلي بهتر بود . اينقدر اسباب مسخره شدن خودشون فراهم نمي كردند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)