سلام دوستان
امروز بدجوری زد حال خوردم آخه کلی کار داشتم که به دلیلی که می گم نتونستم online بمونم
آقا من امروز تا وصل شدم با این که هیچ کاری با اینترنت نمی کردم (نه دانلود نه استفاده از مرورگر و...) اما همین طور چراغ های Send و Received روشن و خاموش می شد. پنجره تکس منيجر را باز کردم و هی به برنامه های قسمت Processes ور رفتم و چندتايي را End Task کردم مخصوصا برنامه WUAUCLT.EXE که هم از نوع سيستمش بود هم برای یوزر(احمد). وقتی این فایلو End Task می کردم ديگر Send و Received نداشتم اما خود به خود دوباره همون برنامه اجرا می شد. در همین حال بود که یکدفعه پنجره ویروس blaster باز شد و شماره معکوس ها هم فعال شد (من هم اونو به عقب انداختم اما چون فایل از بین برنده اش را نداشتم خودم Restart کردم) در ضمن ویندوز من Win XP Professional 2002 SP2 و همون طور که می دونید امکانات امنييتی بيشتری دارد.
حالا سئوالات من از شما عزيزان:
1ـ ممکنه اون فرستادن و گرفتنهای اضافی کار خود ویندوز(مثلا AutoUpdate) باشه؟ (البته من حتی AutoUpdate را هم غیر فعال کرده بودم)
2ـ لطفا يه توضيحی راجع به برنامه های در حال اجرای زیر بدهيد آيا مورد مشکوکی هست يا خير؟ (مخصوصا WUAUCLT.EXE)
4ـ آيا به Firewall خود ویندوز می توان اطمینان کرد؟ یا بهتر است نرم افزار جانبی دیگری روی سیستم باشد؟( چه نرم افزاری؟)
3ـ من روی رايانه دوستم ديدم که وقتی پنجره blaster اجرا می شد طرف یه فایل داشت که اجرا می کرد و اون پنجره می رفت. اگه راه بهتری هست لطف کنيد بگيد. اگه هم نيست که همون فایل را بگذارید. (هم برای از بين بردن موقتی و هم برای دائم.)
دم همگی گرم
![]()