تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2678 از 3195 اولاول ... 167821782578262826682674267526762677267826792680268126822688272827783178 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,771 به 26,780 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

مشکوک میزنه : دی
    چون اصن مشخصاتش رو درست ننوشته !
    جاسپره ؟ فالکونه؟ چیه؟
    اصن چرا قیمت الایت کمتر از ارکیده؟ یا پرمیوم که اصن فالکونه
    نیدونم ولی فک کنم سایتش آپ نشده : دی
    بيخيال. بچه ها كينكت بازي با گرافيك خيلي خوب داره؟ يه چيز ديگه:بازي اكشن براي كينكت چي موجود هست ؟كلا بهترين بازي هاي كينكت كدوما هستن؟
    كسي هري پاتر رو با كينكت بازي كرده؟ فكر كنم ته حال باشه . البته اگه بتونن مثل فيلمش درست كنن كه عالي ميشه.

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

بيخيال. بچه ها كينكت بازي با گرافيك خيلي خوب داره؟ يه چيز ديگه:بازي اكشن براي كينكت چي موجود هست ؟كلا بهترين بازي هاي كينكت كدوما هستن؟
    كسي هري پاتر رو با كينكت بازي كرده؟ فكر كنم ته حال باشه . البته اگه بتونن مثل فيلمش درست كنن كه عالي ميشه.
    فعلا نه ولی اگه یخرده صبر کنی بازیهای خفنی میاد که از کینکت پشتیبانی میکنه......البته الانم خداییش بازی های خوبی هست......
    بهترین بازی ها هم:
    kinect sports
    kinectimals
    dance centeral
    و...ولی بازم میگم بازی های خیلی خفنی میاد

---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------

این رو که من تقریبا ۲-۳ ماه پیش گفته بودم !
    فقط تاریخ عرضه شو نمیدونم - چون من همین الانش همه متال گیر ها رو دارم فقط حیف که شماره ۱ اش رو به صورت HD باز سازی نمیکنند

---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------

مزخرف ترین ؟
    بهترین هاش شماره های ۱ و ۲ و ۳ اش هستند که قشنگ تایملاین بازی دست آدم میاد .

پ.ن : خوب مثل اینکه اشتباه میکردم ، کوجیما گفته که شماره ۱ به خاطر اینکه خیلی رزولوشن پایینی داره خیلی کار داره و فقط قرار نیست پولیشش کنند و ترگل ورگل بدن دست ملت ، بلکه گیم پلی بازی و حتی یک قسمتهایی از بازی دچار دستکاری میشند - مثل Remake رزیدنت اویل ۱ که شاهکار شده بود . خوشمان آمد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    "If we were going to do Metal Gear Solid 1 we'd want to take more time with it," a creative producer at Kojima Productions said. "Not just up-res the textures, not just make things look pretty and polished, but go back and tweak some of the gameplay, tweak the story to update things and do it properly. Not just a re-master but a re-imagining almost. We do want to do that sometime down the road but it will take more time. It's not something we're looking at doing right now."
    ااااااااااااااااااااااا بابا گرافیکش بده دیگه البته واسه الان.....................کاش4اش هم میدادن نامردا

---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

آقا یه خبر جدید برو حالشو ببر................................
    gow3ساختش تموم شد

---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------

به به عجب جشنی داشتن اینجارو ببینید بازی سنتر هست:
    کد:

---------- Post added at 09:35 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------

بازم یه خبر بایوشاک2 انحصاری واسهx360میاد

3. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=s.j-rez;6380697]
    ببین شما اولlt+1.91بریزد بدید بیرون بریزند و بگید داشبرد13599بریزن خودشون میدن چی کار کنن
    چیزه شما بازی خریدنی فقط بگید پچ شده باشه خودش میدونه چی کار کنه............
    بله دیگه کپی خور میموننه.......فعلا 3ماه بهتون مجانی میده اون لینک ساپورتx360که بهتون دادم مثل اون عمل کنید چون توضیح اش واسه این تاپیک نیست
    پوینت هم برای خرید اینترنتی حالا شما برید لایو اونم توضیح میدم خدمتتون

---------------------------یکی از بهترین کارشناسان انجمن هسستید شما

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

---------------------------یکی از بهترین کارشناسان انجمن هسستید شما
    ااااااااااااااااااااااااا آقا شما لطف داری فقط یه چیز اونم اینکه برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید نه اینکه پست بدید(این پست حزف بشه)کاش شما هم درخواست کنید پاک شه پستتون.

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته MGS 3 نسخه Subsistenceـش رو میزارن تو این کالکشن که شامل Metal Gear 1 و Metal Gear 2 هم میشه.
    پس در کل این بازی هایی توی این کالکشن هستند:(برای نسخه غربی)
    Metal Gear 1
    Metal Gear 2
    Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
    Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    Metal Gear Solid: Peace Walker

توی نسخه زاپنی هم بجای Peace Walker یه کد برای دانلود MGS 1 هستش و Peace Walker جدا عرضه میشه.
    جدی؟ اگه اینطور باشه که عالیه. چون واقعاً ناراحت شدم MGS1 توش نبود. اما بعید میدونم. چون دیشب از تو پیج فیس بوک MGS یک ویدئو دانلود کردم طرف داشت دقیق می گفت چه نسخه هایی توش هست و MGS3 تو بصورت HD تو فیلم داشت بازی می کرد.

قربون دستشون ییهو نمیدادن دیگه دقیقا مزخرف ترین و قدیمی ترین نسخه هاشو گزاشتن...اه
    راستی وقتی واسX360میاد تغییر میکنه کلا یکی میتونه بگی چه جور ازpS3روX360میاد......یعنی بازی رو که دوباره نمیسازن چی کار میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    راستش من عاشق MGS2 و MGS3 و حتی MGS1 هستم. MGS 4 رو هم دوست دارم اما اونا هم عالی هستن.
    فعلا نه ولی اگه یخرده صبر کنی بازیهای خفنی میاد که از کینکت پشتیبانی میکنه......البته الانم خداییش بازی های خوبی هست......
    بهترین بازی ها هم:
    kinect sports
    kinectimals
    dance centeral
    و...ولی بازم میگم بازی های خیلی خفنی میاد

---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------

ااااااااااااااااااااااا بابا گرافیکش بده دیگه البته واسه الان.....................کاش4اش هم میدادن نامردا

---------- Post added at 09:31 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------

آقا یه خبر جدید برو حالشو ببر................................
    gow3ساختش تموم شد

---------- Post added at 09:33 AM ---------- Previous post was at 09:31 AM ----------

به به عجب جشنی داشتن اینجارو ببینید بازی سنتر هست:
    کد:

بازم یه خبر بایوشاک2 انحصاری واسهx360میاد
    دیگه همه بازی های کالکشن همینجورین. نمیان با گرافیک روز بسازن. فقط رزولوشن texture هاش میره بالا.
    god of war 1 , 2 و pop هم همینطور بوده.

بهترین بازی و زیبا ترین بازی که من با kinect بازی کردم بازی Child of Eden بوده. اگه بازی نکنید یکی از زیبا ترین بازی ها رو از دست دادید.
    یکی از نقاط قوت این بازی تاخیر بسیار کمتر تشخیص حرکات نسبت به بازی هایی مثل Kinect Adventures و Kinect Sports هست
    Last edited by sony_W810i; 20-08-2011 at 09:45.

7. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

جدی؟ اگه اینطور باشه که عالیه. چون واقعاً ناراحت شدم MGS1 توش نبود. اما بعید میدونم. چون دیشب از تو پیج فیس بوک MGS یک ویدئو دانلود کردم طرف داشت دقیق می گفت چه نسخه هایی توش هست و MGS3 تو بصورت HD تو فیلم داشت بازی می کرد.

این خبرشه :

Kojima explained on Twitter, the overseas (i.e. Western version) includes Metal Gear Solid 2, Metal Gear Solid 3: Subsistence, Metal Gear Solid: Peace Walker in one package. So, you get MG 1, MG 2, MGS 2, MGS 3, MGS: PW.
    کد:

9. این کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان من تازه به لایو وصل شدمنمیتونم اصلا با کسی بازی کنم تو cod:mw2 - cod: BO اصلا کسی پیدا نمیشه
    تو BO تمرینی دارم انجام میدم
    نمیدونم اینا واقعین یا کامپیوترن
    لطفا کمک کنید بدجوری ضد حال داریم میخوریم

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان من تازه به لایو وصل شدمنمیتونم اصلا با کسی بازی کنم تو cod:mw2 - cod: BO اصلا کسی پیدا نمیشه
    تو BO تمرینی دارم انجام میدم
    نمیدونم اینا واقعین یا کامپیوترن
    لطفا کمک کنید بدجوری ضد حال داریم میخوریم
    آره تو خیلی از بازی ها واسه منم کنجشک پر نمیزنه........ولی بازیgta ivهمیشه پر آدمه اونو بازی کن.......قسمتdead match

داره خودمونی میشه hawck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

.سلام.. موقعی که live میزنیم (البته من وصل نشدم تا الان) از شارژ اینترنت هم کم میشه؟

مر+220-250

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آره تو خیلی از بازی ها واسه منم کنجشک پر نمیزنه........ولی بازیgta ivهمیشه پر آدمه اونو بازی کن.......قسمتdead match
    دیگه فکر نکنم از cod شلوغتر سرور باشه من سوالم اینه که اصلا جوین نمیشه
    همینجوری تا 100 میره دوباره تا 100 میره
    اصلا خبری نیست
    مگه میشه همیشه خالی باشه
    تو اون سرورا مینویسه سرچینگ ولی خبری نیست اصلا
    لطفا کامل راهنمایی میکنید چجوری با ایرانیا یا خارجیا بازی کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •