تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2675 از 3195 اولاول ... 167521752575262526652671267226732674267526762677267826792685272527753175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,741 به 26,750 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

چی بگم والله !

فروشنده میگفت اونی که اومده کنسول رو بگیره بهش صد بار گفتم شما آقای ( __ ) هستید ؟
    اونم گفت آره ( معلوم نیست کَر بوده یا ... ) , اینم X360 منو داده اون !
    خلاصه یه ساعت اومده با دوربین مدار بسته گشته طرفو نشونم داده و ...
    ولی خودم میدونم این مغازه داره اشتباه کرده / اونو موقع که کنسول رو داد طرف سرش خیلی شلوغ بود ...

شهاب زیاد بهش گفتم , میگفت باوو طرف گفته من آقای ( اسم من ) هستم ... من از کجا بدونم !
    منم حال نداشتم زیاد حرف بزنم خوابم میومد ...

ممنون , حتما بهش میگم ...

تا فردا یه زنگ بزنم بهش ببینم چیکار کرده ...
    ببینید طرف کارش میلنگه شاید یه اشتباهی کرده یا...................یاخود کسی که برده کنسول رو خودش عوضی برده چون کنسولش خرای یوده.....
    حالا هر چی به هیچ عنوان کنسول ازش نگیرید فقط باید یه کنسول آک بده بهتون و همین اگه هم نداد تهدید به شکایت و اینا کنید

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

پس زیادی شگفت زده شدم اخه شنیده بودم که فقط هارد لب تاپ بهش میخوره و هارد لب تاپ هم گرونه و از این حرفا ولی فکر نمیکردم با یه هارد معمولی هم کارم راه بیوفته یعنی با 10 تومن کارم راه افتاد دیگه لازم نیست 50 - 40 بدم پول هارد کنسول
    ولی خوب فقط16گیگ بهتون میده

2. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزیز...من می خوام برم تو محیط لایو و چند تا شخصیت و ابدیت و لباسای مورتال کمبات 9 رو بگیرم...لطفا گام گام عملیات به من توضیح بدین....من الان باید ابدیت lt 192 بذارم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان عزیز...من می خوام برم تو محیط لایو و چند تا شخصیت و ابدیت و لباسای مورتال کمبات 9 رو بگیرم...لطفا گام گام عملیات به من توضیح بدین....من الان باید ابدیت lt 192 بذارم؟
    بله البتهlt+1.91شما اول بریزید اینو تا انشالاه بقیشم بگیم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد برید
    live.com
    ویه ایمیل بسازید بعد برید تو محیط داشبرد وxbox liveوبعد هم مراحل رو یکی یکی دنبال کنید تموم میشه میره
    البته اینجا خیلی کاملاه
    کد:
    انگلیسی قوی هم نمیخواد

داره خودمونی میشه Vahid579's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما باید دقیق بگید.................وقتی دیسک رو اجرا میکنید سفحه سیاه میشه؟یا اروری چیزی میده؟یا درخواست آپدیت میخواد؟
    اینارو بگو روششو میگیم حل میشه
    اگه صفحه سیاه میشه باید lt+1.91بریزی اینم آموزش(داشبرد13599بریز)
    سلام . کدوم بازی ها رو نمیخونه ؟
    مثلا NFS hot pursuit و NFS carbon رو پیام آپدیت میده . Assassin creed رو باز نمیکنه هیچی نمینویسه. 10 تا بازی دیگم دارم ولی همش کار میکنه. فقط با این 3 تا بازی مشکل دارم (فعلا). از چند نفر دیگم این بازی رو گرفتم ولی بازم کار نکرد
    البته اگه لایو نمیری شاید با یه پچ ساده حل بشه ولی کلا توصیه میکنم بریزی1.91رو کلا کارت راحت میشه...
    البته شما باید دقیق بگی چه جوری اجرا نمیشه و ورژن داشبرد و فرم ور ات چیه
    نه لایو نمیرم.
    از کجا باید ببینم ورژن داشبرد و فرمور چنده ؟؟
    Last edited by Vahid579; 19-08-2011 at 14:20.

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=s.j-rez;6379659]بله البتهlt+1.91شما اول بریزید اینو تا انشالاه بقیشم بگیم
    ==================================

hاشکال داره من ب دم بیزون واسم بریزن این برنامه رو چون خودم بلد نیستم و میترسم خراب کنم؟و اینکه اگه من به محیط لایو وصل بشم ارجینال خور نمیشه دستگاه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

[QUOTE=soheilnouri;6379787]
    بله البتهlt+1.91شما اول بریزید اینو تا انشالاه بقیشم بگیم
    ==================================

hاشکال داره من ب دم بیزون واسم بریزن این برنامه رو چون خودم بلد نیستم و میترسم خراب کنم؟و اینکه اگه من به محیط لایو وصل بشم ارجینال خور نمیشه دستگاه؟
    من فقط برای اینکه خرج نشه گفتم آره بیرونم میکن............
    نه فقط باید بازی هاتو نو پچ کنید و بگید وقتی1.91مریزه داشبرد13599رو بریزه

---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------

مثلا NFS hot pursuit و NFS carbon رو پیام آپدیت میده . Assassin creed رو باز نمیکنه هیچی نمینویسه. 10 تا بازی دیگم دارم ولی همش کار میکنه. فقط با این 3 تا بازی مشکل دارم (فعلا). از چند نفر دیگم این بازی رو گرفتم ولی بازم کار نکرد

نه لایو نمیرم.
    از کجا باید ببینم ورژن داشبرد و فرمور چنده ؟؟
    خوب ببینید من یه راهی میگم کارتون کلا حل میشه شما بایدlt+1.91بریزید اینم آموزش برای لایت ان:
    کد:
    بیرونم میتونید بدید

8. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان.یه سوال میپرسم لطفا درست جواب بدین.چند ساعت میشه بدون اینکه نگران شد با ایکس بکس بازی کرد؟یعنی میتونم مثل ps3 به مدت 8 ساعت یکسره بازی کنم بدون اینکه بعد از یه ماه خراب بشه؟در رابطه با این موضوع اسلیم ها تفاوتی با فت ها دارند؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان.یه سوال میپرسم لطفا درست جواب بدین.چند ساعت میشه بدون اینکه نگران شد با ایکس بکس بازی کرد؟یعنی میتونم مثل ps3 به مدت 8 ساعت یکسره بازی کنم بدون اینکه بعد از یه ماه خراب بشه؟در رابطه با این موضوع اسلیم ها تفاوتی با فت ها دارند؟
    ببینید تو سری اسلبم و تو فت ها برد های جسپر این مشکل کاملا و کاملا حل شدههیچ مشکلی هم نیست فقط خریدنی اگه فت خریدین باید بردش جسپر باشه.........بعد هر چه قدر میخوای برو بازی کن............... من تابستون سال پیش خریدم خیلی زیاد هم بازی میکنم..................وبازی هامم همشونو رو هارد نصب میکنم
    یعنی امکان نداره چیزی بشه.....من شاید روزی 8ساعت بیشترم بازی کنم................عین شیر کار میکنهککشم نمیگزه
    (قارداش راحت اول هشداد اولماز)
    Last edited by s.j-rez; 19-08-2011 at 15:25.

11. این کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamidreza_shab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض سلام سوال فنی

سلام به همه دوستان میخواستم بدونم اگه آپدیت SystemUpdate_13599 رو بریزم رو ایکس باکس مثل اون آپ قبلیه -- و کپی خور رو می پرونه؟؟؟ مثل دفعه پیش 30 تومن تو خرج نیوفتم؟؟؟ آپدیت بکنم از لایو؟؟؟ -- و کپی خور نمی پره؟؟؟؟ SystemUpdate_13599؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pouya_1631's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    PC و دیگر هیچ

پيش فرض

فوری دارم میمیرم : من هر وقت بازی را تو دستگاه میزاشتم یه صدایی ( تق تق نق ) میداد و تو بازی هم هر 3-4 ثانیه یی چند تا صدا تق میداد ( نمیدونم این عادیه یا از من خرابه ؟ ) . حالا گذاشتم بازی را پشت سر هم تو Load صدا تق میداد ودیگه قطع نشد و بازی دیگه نیومد . از ترسم سریع دیسک را اوردم بیرون و کنسولا خاموش کردم و الان اومدم دارم اینا مینویسم . این صدا عادیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کنسولم چیزیش نیست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •