Dirt 2
![]()
شما اصلا منظور من رو متوجه نیستی!دوست عزیز شما وقتی میای چند تا بازی که به شدت به سی پی یو وابسته هستن رو میذاری ! بله وقتی شدیدا وابسته به CPU باشه فریم پایین میاد . بازی WOW کجاش گرافیک داره ؟ اکثرا به CPU وابسته هست و این بازی ها بازی هایی هستن که طرفداران خاص خودشون رو دارن و ( در ایران ) عامه پسند نیستن
بازی هایی مثل Crysis ها , Far cry 2 - Dirt 2 - BF BC2 - NFS اینا نیاز چندانی به پردازنده خیلی قوی ندارن .
اکثر بازی ها ( شاید 90% ) همینطور هستن .
شما اگه گرافیک بهتری داشته باشی خیلی بهتر میتونی بازی کنی تا اینکه این 90% رو به خاطر 10% بقیه از دست بدی
شما به بنچ مارک های خودت نگاه کنی اکثر فریم های پایین قابل بازی هستن و کسی به 150 فریم نیازی نداره . به نظر من که گرافیک بهتر در درجه اول قرار داره ( برای بازی )دوست من، بنده میگم که اون طوری که شما فکر میکنی CPU بی تاثیر نیست.
در ایران عامه پسند نیستند؟ از کجا این قدر مطمئنید؟ WOW اتفاقا طرفداران بسیاری در ایران داره... بقیه ی اون بازی ها هم همگی از گیم های مطرح هستند.
گفتید Crysis ها ، ببینیم Crysis 2 با DirectX11 فعال، یعنی قویترین گیم گرافیکی تا به امروز طبق حرف شما چه طوری عمل میکنه:
Farcry 2 هم در پستتون به چشمم خورد:
البته دقت کنید Anandtech در این بنچمارک از GTX 280 استفاده کرده، قطعا با استفاده از VGA قدرتمند بحث CPU Bottleneck نیز بیشتر به چشم میاد.
پس همین گیم هایی که شما با قاطعیت میگی نیازی به CPU قدرتمند ندارن هم وضعیتشون به این صورته...
اگه دقت کنید من در پست های قبلیم به همین اشاره کردم و گفتم با این حرفتون موافقم:شما اگه گرافیک بهتری داشته باشی خیلی بهتر میتونی بازی کنی تا اینکه این 90% رو به خاطر 10% بقیه از دست بدی
شما به بنچ مارک های خودت نگاه کنی اکثر فریم های پایین قابل بازی هستن و کسی به 150 فریم نیازی نداره . به نظر من که گرافیک بهتر در درجه اول قرار داره ( برای بازی )
اون تست هایی هم که در صفحه 2 گذاشتید چیزی رو مشخص نمیکنه، اصلا شما این جمله من رو در پست قبلیم خوندید:من با BZ7 عزیز موافقم،
موفق باشید.ببینید محدودیت ایجاد کردن CPU همیشگی نیست و با شرایط متفاوت، کاملا تغییر پیدا میکنه.
مثلا در گیم Aliens vs Predator شاید تفاوت، همون 2 3 فریمی که شما گفتید باشه. ولی در گیم های CPU Bound وضعیت به این صورت میشه.
من منظور شما رو کاملا فهمیدم . نمیگم بی تاثیر نیست ! ولی تاثیر یه گرافیک بهتر در بازی خیلی بیشتر از یه پردازنده بهتره ! و WOW هم Geek های خودش رو داره و هر کسی !! ( عامه = حدودا 70% مردم +- ) طرف اون نمیرن ! . بنچ مارک های قبلی مخصوصا در مورد کرایسیس 2 کاملا مشخصه ! شما هیچ وقت نمیای پردازنده Phenom 2 رو روی 2 گیگاهرتز بذاری ! پردازنده ها معمولا حداقل 3 گیگاهرتز هستن یا اگه کمی کمتر باشن با یه OC جزئی به 3 میرسن که واسه اکثر بازی های الان و حتی سال آینده ( احتمالا ) کاملا کافیه .
Far cry 2 هم که کلا روی پردازنده های اینتل فریم خیلی بیشتری میده اما به این معنی نیست که فریم هایی که AMD داده قابل بازی نیستن ! . این نظر من بود و نظر شما هم محترمه . کسانی رو که من میشناسم حتی X4 645 دارن و با بازی های الان مشکلی ندارن و از کم شدن فریم ( زیر 45 ) شکایت نمیکنن چه برسه به یه Phenom 2 x4 BE که حتی آماتور ها هم میتونن حداقل 400 مگاهرتز ( به ازای هر هسته ) OC کنن !
منظور من فقط همونی بود که گفتم : تاثیر یه گرافیک بهتر در بیشتر بازی ها خیلی بیشتر از یه پردازنده بهتره !
به جان خودم، من هم قبول دارم که تاثیر گرافیک بیشتر از پردازندستچندین بار هم همین جا گفتم که باهاتون موافقم!
ولی با اون حرفتون که گفتید 840 از 980X 2 3 فریم ضعیف تره کاملا مخالف هستم و دلایل و تست ها رو هم که مشاهده کردید...
قبول ندارید؟
اون حرفتون هم که برخی افراد با 645 کیف میکنن، بله من خیلی ها رو میشناسم با Dual Core های جندین سال پیش اینتل هنوز نیازی به ارتقا ندارن...
بعضی ها رو میشناسم که میخوان Phenom II هاشون رو بفروشن و Sandy Bridge بگیرن...
این دیگه به بحث ما مربوط نیست، انتظارات افراد مختلف...
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)