حالا این تبدیل قیمتش چند هست ؟
حالا این تبدیل قیمتش چند هست ؟
قیمت دقیقش رو ندارم ولی زیر 10 تومن هست.حالا این تبدیل قیمتش چند هست ؟
1- این تبدیل قیمتش چقدره؟
2-این سیستم با این کارت گرافیک برای برنامه هایی که باهاشون میکس سه بعدی میکنن یا پخش سه بعدی هم مشکلی نداره؟؟
این تبدیل ها هیچ وقت درست جواب نمیده 1 به 100 هستش
Intel Core i5 2500K این پردازنده از نظر گرافیک مجتمع به شدت توصیه میشه از نظر کارایی واقعا حرف نداره
من هم همین نظر را دارم
این تبدیلها در کارهای سینمایی مثلا data shoo و وصل کردن کامپیوتر به lcd ها و ویدئو پروچکشن ها زیاد استفاده می شه و اغلب درست کارایی نداره و کیفیت کار را پایین می آره
اشاره کردم1- این تبدیل قیمتش چقدره؟
اگر کارهای سه بعدی انجام میدید بهتره از کارت های مخصوص این کار استفاده کنید2-این سیستم با این کارت گرافیک برای برنامه هایی که باهاشون میکس سه بعدی میکنن یا پخش سه بعدی هم مشکلی نداره؟؟
که قیمت های بالایی دارن
ولی برای برنامه هایی نظیر فوتوشاپ گرافیک مجتمع پردزانده کاملآ پاسخگو هست
موافقم ولی برای استفاده از این مادربورد تنها راه همین هستاین تبدیل ها هیچ وقت درست جواب نمیده 1 به 100 هستش
مگر اینکه همون مادربوردی که دوستان اشاره کردن رو بگیرن که از نظر پورت کاملتر هست و DVI و VGA رو هم داره
البته آنچنان هم محسوس نیست و فکر نیمکنم برای ایشون مشکلی ایجاد بکنهاین تبدیلها در کارهای سینمایی مثلا data shoo و وصل کردن کامپیوتر به lcd ها و ویدئو پروچکشن ها زیاد استفاده می شه و اغلب درست کارایی نداره و کیفیت کار را پایین می آره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)