جواب ما رو هم اگر دلتون خواست بدید![]()
جواب ما رو هم اگر دلتون خواست بدید![]()
دوست عزیز مودم رو چک کن. اگه همه چی درست بود با پشتیبانی تماس بگیر ببین شرکتی که ازش سرویس میگیری، از این امکان پشتیبانی میکنه.
حامد
سلام بچه ها به نظر شما کدوم یک از این مودم بهتره؟
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8950ND
TD-W54KIT
D-Link 2730u
سلام دوست من
اگه تعدا پورت و حجم مبادله داده برات مهمه این گزینه خوبیه.
مشخصات:
- Transmit Power 19 dB
- Antenna Type 3dBi Antenna
- Data Transfer Rates Up to 150 Mbps
- Encryption 64/128-bit WEP • WPA-PSK • WPA2-PSK
- Frequency Band 2.4 to 2.4835 GHz
- IEEE 802.11b Yes
- IEEE 802.11g Yes
- IEEE 802.11n Yes
مشخصات:
- Transmit Power 20 dB
- Antenna Type 5dBi Antenna
- Range (Outdoor - Maximum) 300 m
- Range (Indoor - Maximum) 100 m
- IEEE 802.11 IEEE 802.11
- Data Transfer Rates Up to 54 Mbps
- Encryption 64/128-bit WEP WPA-PSK WPA2-PSK
- Frequency Band 2.4 to 2.4835 GHz
- IEEE 802.11b Yes
- IEEE 802.11g Yes
اگه مصافت انتقال داده برات مهمه این گزینه خوبیه.
- FAST INTERNET CONNECTION :Latest ADSL2/2+ standard provides Internet transmission of up to 24 Mbps downstream, 1 Mbps upstream
- HIGH-PERFORMANCE WIRELESS :Wireless N 150 technology is ideal for high-speed wireless connections, and is compatible with 802.11n/g/b wireless devices
- TOTAL SECURITY & QoS :Firewall protection, user access control, WPA/WPA2 wireless security and priority queues for smooth VoIP and multimedia
من اولی و سومی رو پیشنهاد میکن. چون تقریبا کارکرد مشابهی دارن. البته اگه واسه خونه می خوایا!
حامد
سلام به همه
من یه مودم وایرلس لینکسیس120 گرفتم تا حالا چندین بار نویزگیر( اسپلیتر) عوض کردم که آخریش dlink است. اما بازهم وقتی روشنش میکنم روی تلفن اعم از بیسیم و باسیم نویز زیادی میاندازد. قبلا که مودم عادی داشتم این مشکل تبود!
نمیدانم مشکل چیست؟
به اون سايت سر زدم قيمتها كمي زيادن، من از مخابرات اروميه اكانت خريدم 256 3ماهه 3گيگ با سرعت دانلود ثابت 50 كلا 25 تومن دادم
الان حدود 2 هفته ميشه كه مخابرات اروميه ديگه بريج رو ساپورت نميكنه و بايد مودم را رو حالت PPPoE تنظيم كرد.
شايد مخابرات اهواز هم همچين وضعيتي داره و PPPoE رو ساپورت نميكنه، شما با 1899 تماس بگير و سوال كن
سلام.مخلصم
شما کابل کشی تلفن رو چک کن ببین جدیدا! از کنا کابل تلفن خونه کابل برق رد نشده باشه. چون بد جوری اثر منفی میزاره. اسپلیترت رو هم اگه مدت زیادییه مصرف میکنی با یه ناش عوض کن. البته امواج مغناطیسی هم روی مودم بی سیم تاثیر میزارها!!!
حامد
حامد جان از لطفت متشکرم. خونه نوسازه. از کجا بفهمم از کنار سیم برق رد شده؟ یعنی طرف اینقدر بی خیر بوده؟ راه حل دیگه ای به جز سیمکشی مجدد نداره؟ آخه فقط من اینترنت میخواهم و یه بار که چک کرده بودیم گویالوله های توکار شکسته امکان سیمکشی تو کار نیست. روکار هم برای خونه نوساز خیلی ضایع است![]()
سلام
برداشتم اینه که وقتی مشکل از کابل برق باشه ، حتی موقعی که مودم تون خاموشه هم باید نویز داشته باشید (مشکلی که من چند سال پیش داشتم ، که نویز اصلا قطع نمیشد مگر با قطع کردن فیوز برق!!).
ولی وقتی با روشن شدن مودم ، نویز ظاهر میشه، مشکل باید از خود مودم باشه. پیش نهاد میکنم مودم رو ببرید و تو یه محل دیگه (ساختمان دیگه) تست کنین. اگه اونجا هم همین مشکل بود و با Splitter حل نشد ، مودم رو برای خدمات ببرید . . .
سلام
بچه ها ایا درسته مودم linksys مخصوصا wag120n انتن خوبی نداره و مشکلاتش زیاده؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)