تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 229 از 318 اولاول ... 129179219225226227228229230231232233239279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,281 به 2,290 از 3177

نام تاپيک: بازی آنلاین اکشن و کم حجم TeeWorlds با سرور قدرتمند ایرانی !

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقا من به چه زبونی بگم اینی که داره می سازه خودش اومده چند روز تو بازی هر کی دیده ساخته دیگه من چی بگم دیگه اه اه بابا این فیلم فقط یه قسمت نیست پارت اولشه
    راستی در مورد گوب هم باید بگم شما راست می گید آدم شاخی نیست که ما بزرگش کردیم فقط بلاک بلده دیگه نه مپ میره نه fng نه zcatch نه چیز دیگه ای در مورد ادب هم که چه عرض کنم که من از 0 تا 100 صفر رو میدم
    شاید باورتون نشه ولی اگه بشه از فیلم می گم حذف شه جاش یکی دیگه بیاد به خود علیرضا هم گفتم
    اولا پشت سر کسی حرف زدن درست نیست (اینو هنوز یاد بگیر بعد به کسی نمره اخلاق بده)
    دوما گوب یکی از با ادبترین بچه های تی هست
    جرا یه بار یکی به خودم گفت اره اومده به ما فش میده رفتم دیدم این اصلا گوب نیست (هم از ای پی که کلی فرق داشت هم از یه سری مسائل دیگه)
    سوما این انیمیشن شما هم همچین گنده و شاخ نیست (میگین نه ؟ اخر کار ببینین)
    میخواین رفقا رو بردارین منم بردارین (نونم نیست ابم نیست اسکلم بیام تو انیمیشن اینجور ادمایی ؟)
    اخر قرار نیست تو بازی برات پرواز کنه همین کارای رو یاد میگیرن تو بازیها (مثل اینه که بگیم طرف همچین شاخم نیست تو بازی جنگی با اسنایپر استاده با rpg اونقدر استاد نیست )

2. 5 کاربر از narotu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

آقا من به چه زبونی بگم اینی که داره می سازه خودش اومده چند روز تو بازی هر کی دیده ساخته دیگه من چی بگم دیگه اه اه بابا این فیلم فقط یه قسمت نیست پارت اولشه
    راستی در مورد گوب هم باید بگم شما راست می گید آدم شاخی نیست که ما بزرگش کردیم فقط بلاک بلده دیگه نه مپ میره نه fng نه zcatch نه چیز دیگه ای در مورد ادب هم که چه عرض کنم که من از 0 تا 100 صفر رو میدم
    شاید باورتون نشه ولی اگه بشه از فیلم می گم حذف شه جاش یکی دیگه بیاد به خود علیرضا هم گفتم
    اگه خواستي گوبو برداري منم بردار
    چندان چيز شاخي نميسازيد كه داريد فخر ميفروشيد

4. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yuri 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اتاق بغلی

2

اولا پشت سر کسی حرف زدن درست نیست (اینو هنوز یاد بگیر بعد به کسی نمره اخلاق بده)
    دوما گوب یکی از با ادبترین بچه های تی هست
    جرا یه بار یکی به خودم گفت اره اومده به ما فش میده رفتم دیدم این اصلا گوب نیست (هم از ای پی که کلی فرق داشت هم از یه سری مسائل دیگه)
    سوما این انیمیشن شما هم همچین گنده و شاخ نیست (میگین نه ؟ اخر کار ببینین)
    میخواین رفقا رو بردارین منم بردارین (نونم نیست ابم نیست اسکلم بیام تو انیمیشن اینجور ادمایی ؟)
    اخر قرار نیست تو بازی برات پرواز کنه همین کارای رو یاد میگیرن تو بازیها (مثل اینه که بگیم طرف همچین شاخم نیست تو بازی جنگی با اسنایپر استاده با rpg اونقدر استاد نیست )
    اولاً‌پشت سرش حرف نمیزنم دیشب تو سرور بود الانم هست
    دوماً‌من واسه حرفام فیلم و شاهد دارم
    سوماً‌هنوز انیمیشن رو ندیدی پا نشو بیا بگو فلان نیست و بسار نیست و ....
    به نظر من اگه کسی لایق نقش اول باشه (به نظر منا)‌اون باید black باشه به چند دلیل 1. کسی بود که تقریباً‌تی ورلدز رو برای اولین بار به طور جامع واسه ی همه توضیح داد 2. یکی از قدیمی ترین تی های ایرانی ه 3. اولین سرور ایرانی دائم با پینگ نسبتاً عالی رو زد 4 . بازی شم لابد خوبه دیگه
    منظور منم همینه که الان کلی از بچه ها هستند که تو اکثر مود ها قوی اند اسم نمی برم ولی هم ddrace خوبی دارن هم دست به لیزر شون خوبه هم اینکه تو بلاک حرف واسه گفتن دارن
    منم نگفتم فلان می کنم بسار می کنم ( من که کاره ای نیستم فیلم و یکی دیگه میسازه ) می گم یکی رو برداریم از نقشش چون یکی رو لایق تر دیدم تو اون نقش ( black )

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

واقعا چند نفر از شما با بلک خودتون رابطه نزدیک داشتین و می شناسینش؟
    خالی از شخصیتش...
    بلاکش که خوب نیست...
    DDrace رو که من ازش بهترم...
    چیزی غیر از این نمی یاد...
    سرور سازی رو که بگی اون به چند نفر سرور ساختن رو یاد داد که ما پیشرفت کنیم؟
    اون فقط می خواست قیافه بگیره....
    جالبه یه بار مپ های سرورش رو درست کردم...دفعه بعدی اومدم میگه نه همش کاره خودمه...استغفرالله...
    Soha : سعی نکن خودتو با حرفات داغون کنی اینجا همه بچه دبستانی نیستنا...
    گفتم که حواستون به بلک باشه...

7. این کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Goldeagle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بپرید هم دیگرو بخورید ..نه تیکه تیکه کنید!!!

که چی مثلا!گوب این شه بلک اون شه شاخ نمیسازید شاخ میسازید ... تلوزیون نمیدن که اینجوری میپرید بهم.

narotuهم که شورشو در اورده با یکی دیگه مشکل داره ما باید غر زدنتشو بشنویم.خیر سرمون میخوایم (خانواده)ی تی های ایرانو به نمایش بکشیم .البته میخواستیم.....

گوب حذف نمیشه هرکیم میگه شاخ نیس بگه . به قول یه استادی آدم ها از کسایی متنفر میشن که میخوان مثه اونا باشن..... گوب هر چیش بد باشه بی ادب باشه بد صفت باشه به کسی مربوط نیس اونو تو قبر خودش میذارن.من ازش خوشم میاد بی دلیل!

اما اصل مطلب!تازه میفهمم چرا ایران با این همه مخ!به هیچ جا نمیرسه!عزیزای من هر کی میگه شاخ نمیسازید هر کی میگه من مخ ترم.من اینم من اونم این بره من میرم من برم اون میره....
    منم به این نتیجه رسیدم از اینجور چیزا به جایی رسیدن مثه کاشتن یه نهال وسط آسفالت خیابون میمونه خودتو میکشی آسفالتو سوراخ کنی.بعد اینکه نهالو کاشتی یه کامیون میاد له میکنه میره.پس چه بهتر نکاری!!!

ما قید انیمیشنو زدیم به شما هم پیشنهاد میکنم دوروبره این چیزا نرید.اگه برید خرجش لاستیک یه کامیونه!

هر کی هم شاخ ساز داره بره شاخ بسازه!
    sub-zeroی عزیز yuri کاره ای نبود که سره چرت و پرتاش تو سره مال زدی رفت!منم کاره ای نیستم!اونی که سازنده بود کی به شما فخر فروخت؟فروخت؟اگه فروخت بیا پس بده!اگه نه که فقط میتونم بگم متاسفم!

در هر صورت خودتون فکر کنید!اگه smkh جان بیاد براتون یه 30 min انیمیشن بسازه مفت.خب رفیقیم با هم!
    ولی اینی که میخواس بسازه هیچ کدومتونو نمیشناسه!جه برسه رفاقت!نوکره بابامونم نیس 240min انیمیشن بسازه مفت!!!!!!!!البته اون سوبسید خودشو از شرکتش میگیره اما ......

9. 5 کاربر از Goldeagle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mntkal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    عجیبه!

پيش فرض

اقا این مسابقه fng چی شد؟ چرا در بایکوت خبری به سر میبره؟
    من تقاضای به جریان انداختن پرونده fng دارم، الساعه!

11. این کاربر از mntkal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت annahid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

salam
    manam hastam to animation ???
    dar zemn gold eagle base dige hame fahmidan chejoor adami hasty.mitooni avatareto change koni
    !

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

هه هه .خانم عظیمی اون پست بالا رو یه بار دیگه بخون!بعد برو تو پست بعدیت بنویس که دقیقا از اون پست چی فهمیدی؟؟؟!
    در ضمن آواتارم افتخاریه باسه خودش.تازه دسته گله سید جونه

از بچه ها یه سوال دارم.ورژن ۶.۱ سرور داریم؟همین سروره؟فایده داره بگیرم؟اون بهتره یاddrace info
    در ضمن ****Lord****عزیز شما حضورت افتخاری بود...جدی میگم!مگه میشه کسی تو رو از یاد ببره!شما بره خودت لباس شخصیی بودی!حیف انیمیشن
    بی شاخ ما به مذاق بچه ها سازگار نبود.
    Last edited by Goldeagle; 17-08-2011 at 20:24.

14. 2 کاربر از Goldeagle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

sub-zero
    ی عزیز yuri کاره ای نبود که سره چرت و پرتاش تو سره مال زدی رفت!منم کاره ای نیستم!اونی که سازنده بود کی به شما فخر فروخت؟فروخت؟اگه فروخت بیا پس بده!اگه نه که فقط میتونم بگم متاسفم!
    دوست عزيز من ببينيد:
    جناب Goob كسي هستن كه منو با DDrace آشنا كردن اولين كسي هستن كه به من تا آخر با وجود نوب بازي هام كه باعث ميشدن خيلي وقتا از اول شروع كنيم كمك كردن تا چندين مپو تموم كنم و چيزايي زيادي ياد بگيرم.
    اين دوستمون هم اينطوري به ايشون حرف زدن.
    در مورد اين كه تو سره مال زدم:اينو ميگم من چون خيلي در جريان اين تاپيك نيستم نميدونستم كه ايشون نميسازن انيميشنو و فكر ميكردم خودشون ميسازند و در اين رابطه هم عذر ميخوام.
    در هر صورت بيايد بحثو تموم كنيم

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------

راستي خودتون در نظر بگيريد هي يكي بياد اينو نميذارم تو انيميشن اونو ميذارم و ... .
    به نظر من نبايد نظريات شخصي مبناي كار قرار بگيره

Last edited by Arrowtic; 17-08-2011 at 21:00.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

صد البته حرف شما متین!بنده تنها چیزی که مطرح کردم این بود که چه کسایی تو لیست ما نیستن.نگفتم کیا میخوان باشن..من خواستم کل بچه ها باشن همه.اما انگار بعضی ها از اینکه تو انیمیشن اینجور آدما باشن چندان خوشحال نمیشن
    نظر شما قابل احترام تموم کنیم *تمام*

17. 4 کاربر از Goldeagle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •