بابا به خدا ps3 هم بازی گرفتنش راحته.مثل من یه هارد 1t بردم دادم بیرون 20 تومن گرفت پرش کرد از بهترین بازی های ps3 هی هم نمی خواد DVD بخری و بزاری دستگاه بریزی تو هارد.الان دو سوت اکسترنال رو وصل می کنم به ps3 و تموم!!!!![]()
بابا به خدا ps3 هم بازی گرفتنش راحته.مثل من یه هارد 1t بردم دادم بیرون 20 تومن گرفت پرش کرد از بهترین بازی های ps3 هی هم نمی خواد DVD بخری و بزاری دستگاه بریزی تو هارد.الان دو سوت اکسترنال رو وصل می کنم به ps3 و تموم!!!!![]()
دوست عزیز این یکی از خوبی های PS3 هستش ولی شما بازی های جدید رو میخواین چی کار کنید؟؟؟؟
بازی های جدیدی که اومدن و شما نمیتونید رو PS3 بازی کنید:
در صورتی که همین بازی ها رو میشه رو XBOX انجام دادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب اینم هست اما یه وخ بازی جدید بیاد اول که باید چند قرن صبر کنید تا هـــک فریمورش بیاد![]()
بعدم باید دوباره هارد رو ببری و اینا !
خب اکس باکس که راحت تره یه دیسک میخری 2تومن میاری میندازی بازی میکنی !
من خودم PS3 هم دوست دارم اما به خاطر همین کمبود بازی توی شهر ما ایکس باکس گرفتم !
دوست عزیز این یکی از خوبی های PS3 هستش ولی شما بازی های جدید رو میخواین چی کار کنید؟؟؟؟
بازی های جدیدی که اومدن و شما نمیتونید رو PS3 بازی کنید:
در صورتی که همین بازی ها رو میشه رو XBOX انجام دادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بالخره این 3.6 هم -- میشه.-- نشه یه دانگلی چیزی میاد براش.
هاردم همین جوریه.بازی جدید بیاد هارد رو میبری 2 تومن میدی بازی رو میریزه رو هارد برات.
داداش یه چیزی میگم تو ذوقت نخوره چون تازه گرفتی ps3 رو.
ببین من دو ماه پیش یه ps3 خریدم به جای ایکس باکس الانم چون از بازی های جدید نا امید شدم دارم یه ایکس باکس هم میخرم تا هم بتونم بازی های جدید رو بازی کنم هم کینکت که برای خودش دنیایی داره.
خلاصه اینکه به جای تو بودم بازی های انحصاری ps3 رو بازی میکردم و بعد میفروختم یه ایکس باکس میخریدم.البته اگه میتونی مثل من ps3 رو نفروش و ایکس باکس هم بخر.البته این به وضعیت مالی شما بستگی داره.
ولی اینو بگم که بازی های جدید با فریمور 3.70 میاد برای ps3 که هکر ها در ه ک فریمور 3.60 موندن هنوز.چه برسه به 3.70.حالا خود دانی.
خدا 3.6 رو بیامرزه
3.7 اومد:
3.6 رو نتونستند کدش رو باز کنند چه برسه بخوان کرک کنند!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ممنون از همه بابت راهنماییاتون..
یه xBox 4gb گرفتم با مخلفات () شد 465 تومن!
مباركه![]()
سلام
هکش هم کردی؟؟
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
من یه ماه پیش یه ps3 گرفتم 680 !!!!
به دلیل -- نشدن فریمور های بالاتر و نیومدن بازی های جدید میخوام بفروشم 520 تومان و یه x360 4gb بگیرم.
فقط یه سوال دارم این x360 250gb قیمتش چنده؟؟؟ قابل --
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)