کمک جلو تیبا همون کمک ریو هستش .
اگر کارت گارانتی ندارید برید نمایندگی دیگه و بگید کارت گارانتی ندارید ( بگید شهرستان جا گذاشتم)و درخواست خدمات بدون کارت رو دارید . با گرفتن مجوز از سایت شرکت پذیرشتون میکنن.
اگر هم نداشتن تعمیرگاه مرکزی معمولا داره.
کمک جلو تیبا همون کمک ریو هستش .
اگر کارت گارانتی ندارید برید نمایندگی دیگه و بگید کارت گارانتی ندارید ( بگید شهرستان جا گذاشتم)و درخواست خدمات بدون کارت رو دارید . با گرفتن مجوز از سایت شرکت پذیرشتون میکنن.
اگر هم نداشتن تعمیرگاه مرکزی معمولا داره.
اگه منظورتون جیرجیره که ماشین منم همینطور بود و چندتا قطره روغن ریختم پشت غربیلک فرمون روی محور فرمون. درست شد.
مرسی دوستان بایت عکس.دوستان تهرانی نمایشگاه یا نمایندگی سراغ ندارند یا جای ثابت گوشه خیابونمن 5 شنبه وقت کنم برم یه نگاه بندازم؟همه رنگ دیدم جز این رنگ
من هرجور فکر میکنم تو این اشفته بازار تیبا واقعا خوبه
الان پراید فسقلی که نصف امکانات تیبا هم نداره 9 تومنه و با ایربک چیزای دیگه بخواد اضافه بشه حتما میشه 10 تومان
چری و MVM . .... که مرخص هستند .تیبا رو اخه به چی مقایسه میکنند؟
چه بخوایم چه نخوایم ماشین موجود همینه.حق انتخاب نداریم
یه ادمی هم مثل من ترجیح میده ماشین سوار بشه نه اسم ماشین
خیلی ها عشق ماشین هستند (نمیگیم عقده ای و یا برای کلاس اینا) ترجیح میدن اسم ماشین سوار بشن مثل زانتیا 80 .206 81 و ... و خودشونم گول میزنن که یه چرخ اینا شرف داره به .... و چند نفری هم بگن طرف فلان ماشین سواره
اخه به چه قیمتی!!! به نظر من ماشین های زیر رنج 20 میلیون عمر مفیدشون نهایت 3 ساله اونم تحت شرایط استفاده 100% ایده ال
بعضی ها میگن موتور تیبا ضعیفه.8 سوپاپ و 1500 و ....
اما به نظر من طراحی این موتور بسیار بروز و جالبه چون تونستن با حجم موتور 1500 و فقط 8 سوپاپ !!!هم مصرف سوخت پایین بیارن هم موتور های بعضن قویتر رو به چالش بکشونن
همه این حرفها گفتم که اینو بگم با 11.500 و این امکانات اگر ماشین صفر یا حتی 1 سال کارکرده پیدا کردید بگید !!!
عمرا گزینه پیدا بشه
توی TT یکی از بچه ها گفته بود تو دانشگاه تهران دانشجو های مکانیک طرح تیبا رو دادن به کتیا . وقتی دستور تحلیل آیرو دینامیکی شو دادن کتیا با اون عظمت error داده !!!!!!!!
سلام
امروز پلاک من اومد طبق گفته نمایندگی کمتر از 1 هفته ، به من سند فروش ، کارت بیمه و کارت نارنجی رو تحویل دادند ، برای تیبا برگه گارانتی هم باید داشته باشیم یا همون کارت نارنجی کفایت است ؟ کسی اطلاعی داره ، برای سرویس اولیه چه مدرکی باید ارائه شود ؟
سلام
انشالا به سلامتی
به نظرم همونکارت کفایت داره.
جالب بود مال شما اول ماشین اومد با این همه فاصله نمرش
مال مننمره حدود 1 2هفته جلوتر اینجا بود
اومدن پلاک سند و کارت گارانتی چقدر زمان میبره؟
مال منو نمايندگي ماشينو پلاك شده تحويلم داد
يه هفته بعدشم رفتم نمايندگي بيمه و كارت نارنجي و فاكتور فروش و تحويل گرفتم .
Last edited by a5_big; 17-08-2011 at 08:22.
یعنی تو خود کارخانه کاشان شماره گذاری داریم. چون پلاک دیگم رو ماشین دیگست و برای این باید پلاک جدید بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)